به گزارش مجاهدت از گروه بینالملل دفاعپرس، طبق آمار سازمان «هماهنگی امور بشردوستانه در فلسطین» (اوچا) اشغالگران صهیونیست از ابتدای سال ۲۰۲۲ در کرانه باختری و قدس اشغالی، ۳۰۰ ساختمان متعلق به فلسطینیها را تخریب کردهاند.
به نوشته وبگاه عرب۴۸، این نهاد وابسته به سازمان ملل همچنین گزارش داد که یک ساختمان متشکل از ۱۲ واحد مسکونی نیز در منطقه «وادی قدوم» در شهرک «سلوان» در معرض تخریب قرار دارد و مقامات رژیم صهیونیستی به خانوادهها گفتهاند که باید خانههایشان را رها کنند و در اختیار این رژیم قرار دهند.
سازمان اوچا تأکید کرد که این اقدام رژیم تل آویو به صراحت خلاف قوانین بینالمللی و انسانی است و در صورت تخریب این ساختمان، ۳۲ فرد بزرگسال و ۴۲ کودک آواره میشوند. دو خانواده جزو آوارگان فلسطینی هستند که دوباره آواره میشوند دو خانوده نیز دو سال پیش خانهشان به دست اسرائیل تخریب شد و به این ساختمان آمدند.
در ادامه این گزارش آمده است که رژیم اسرائیل همچون دفعات قبل، عدم دریافت مجوز ساخت را بهانه تخریب این ساختمان کرده است، در حالی که محال است یک فرد فلسطینی بتواند در قدس اشغالی جواز ساخت بگیرد و سیاستهای بافت جمعیتی رژیم اسرائیل در بیتالمقدس و مناطق «ج»، فلسطینیها را در تنگنا قرار داده است.
بر اساس گزارشهای سازمان ملل متحد و سازمانهای حقوق بشر بینالمللی، اسرائیلی و فلسطینی، مقامات اشغالگر قدس در تلاش هستند تا اراضی و فضای موجود را برای ساخت و ساز در بیت المقدس و مناطق طبقهبندی شده (C) به نفع شهرکسازیها مصادره کنند. در ساختمان مذکور نیز مقامات اسرائیلی قصد دارند زمین آنجا را به پارک و فضای سبز برای شهرکنشینان تبدیل کنند.
سازمان اوچا در ادامه گفت که تمامی تلاش خود را برای جلوگیری از تخریب این ساختمان به کار خواهد گرفت و با مقامات رژیم صهیونیستی رایزنی میکند. این سازمان همچنین خبر داد که نهادهای حقوق بشری همزمان آماده حمایت از آوارگان در صورت تخریب این ساختمان هستند.
این گزارش در ادامه به پایگاه داده گستردهای اشاره کرد که فراوانی تخریب خانهها را نشان میدهد. در این بخش از گزارش آمده است: «از ابتدای سال ۲۰۲۲، ۳۰۰ سازه در سراسر کرانه باختری از جمله بیتالمقدس شرقی تخریب یا مصادره شده است و ارقامی که تخریبها را در طول سالها نشان میدهد نیز در دسترس است.»
بنابراین گزارش، شرایط در کرانه باختری و قدس اشغالی برای فلسطینیها بسیار دشواراست و به دلیل اقدامات و سیاساتهای طولانی مدت نژادپرستانه، خانوادههای فلسطینی در منطقه «ج» و قدس شرقی و بخشهایی که در کنترل اسرائیل در شهر الخلیل است در شرایط دشواری به سر میبرند و نمیتوانند نیازهای اولیه خود از جمله مسکن را بر آورده کنند.
علاوه بر اینها، شهرکنشینان صهیونیست نیز به طور سیستماتیک اقدام به حمله علیه فلسطینیها و ارعاب آنها کرده و روند زندگی را برای فلسطینیها دشوار کردهاند و همزمان بسیاری از محدودیتهایی که اسرائیل علیه فلسطینیها اعمال میکند با هدف رشد شهرکها و اشغال تدریجی آنهاست.
در پایان گزارش سازمان اوچا آمده است که افزایش میزان تخریب ساختمانهای فلسطینیها و آواره شدن ساکنان از سال ۲۰۰۹ به این سو همراه با سیاستهای نژادپرستانه دیگر، شرایط بسیار سختی را ایجاد کرده که باعث شده فلسطینیها مناطق مسکونی خود را ترک کنند.
انتهای پیام/ ۹۱۱
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است