اسلام‌هراسی راهبرد نظام سلطه در جنگ‌های نیابتی است

اسلام‌هراسی راهبرد نظام سلطه در جنگ‌های نیابتی است


به گزارش مجاهدت از دفاع‌پرس از مشهد، حجت‌الاسلام‌ «احمد مروی» تولیت آستان قدس رضوی در دیدار «بلاول بوتو زرداری» وزیر خارجه پاکستان اظهار داشت: بسیار خرسندم از اینکه وزیر خارجه پاکستان یک نیروی جوان از خانواده بزرگ بوتو است.

وی به ترور بی‌نظیر بوتو نخست وزیر وقت پاکستان اشاره کرد و افزود: دین مقدس اسلام با منطق، گفت‌وگو، احسان، نیکوکاری و اخلاق حسنه پیشرفت کرده و جهان را تحت تأثیر خود قرار داده و اگر گاهی هم شمشیر به میدان می‌آمد در موارد استثنا بوده است.

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه اسلام باعقل، تدبیر و مخاطب قرار دادن وجدان انسان‌ها و اندیشه‌ها خود را عرضه کرده است، ادامه داد: پیامبر گرامی اسلام (ص) طبق دستور خداوند متعال همه مسلمانان را به وحدت، اتحاد و مودت دعوت کرده و شعار آن حضرت أَشِدّاءُ عَلَی الْکُفّارِ رُحَماءُ بَیْنَهُمْ بود اما امروز متأسفانه عکس این شعار اتفاق می‌افتد و شاهد أشداء علی بینهم رحماء الکفّار هستیم.

مروی تصریح کرد: در کدام یک از آموزه‌های قرآن کریم یا پیامبر گرامی اسلام (ص) بیان شده که اگر مسلمانی با برخی اعتقادات شما مخالف بود او را کافر بدانید و بکشید؟ یکی از افتخارات و دستاوردهای رسول اکرم (ص) ایجاد امنیت در میان مردم و قبایل مختلف بوده است.

وی در ادامه به اهمیت امنیت از منظر اسلام اشاره کرد و گفت: امروز متأسفانه شاهد ناامنی در برخی کشورهای اسلامی هستیم که این ناامنی‌ها توسط خود مسلمانان ایجاد می‌شود؛ دشمنان اسلام که در صدر آن‌ها آمریکا و رژیم صهیونیستی هستند، عده‌ای ناآگاه را فریب داده‌اند که به نام دفاع از اسلام، مسلمانان را می‎کشند.

تولیت آستان قدس رضوی خاطرنشان کرد: استکبار با ایجاد گروه‌های تروریستی همچون داعش ضمن ناامن کردن کشورهای اسلامی، با بازتاب گسترده جنایات این گروه‌های تروریستی موجی از اسلام‌هراسی و مسلمان‌هراسی را در دنیا ایجاد کرده است.

این مسئول فقدان دشمن‌شناسی را از مصیبت‌های امروز جهان اسلام دانست و عنوان کرد: امیدواریم با بیداری مردم و سران کشورهای اسلامی شر دشمنان اسلام از امت مسلمان کوتاه شود و مسلمانان در آرامش، امنیت و آسایش به سر ببرند.

وی در ادامه برخی اشتراکات فرهنگی، دینی و تاریخی دو ملت ایران و پاکستان را برشمرد و با اشاره به سفر مقامات ارشد پاکستان به مشهد و زیارت مرقد مطهر امام رضا (ع)، ابراز داشت: در طی سال‌های پس از انقلاب اسلامی وزیران و مقامات مختلف کشور پاکستان به این بارگاه منور مشرف شدند، همچنین حرم مطهر رضوی سالانه میزبان حدود ۵۰۰ هزار زائر پاکستانی است.

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه تمام زائران مورد احترام و تکریم خدام رضوی هستند، گفت: در تکریم زائران حضرت رضا (ع) ملیت، قومیت، زبان، فرهنگ، مذهب و جایگاه اجتماعی زائر برای آستان قدس تفاوتی ندارد و هرکسی در حرم مطهر رضوی پا می‌گذارد مهمان ولی و حجت خدا بوده و تکریم او به بهترین نحو وظیفه ما است.

مروی در ادامه به خدمات آستان قدس به زائران پاکستانی اشاره کرد و افزود: در حرم مطهر فضایی ویژه در اختیار زائران پاکستانی قرار داده شده تا بتوانند در آن محل برنامه‌های مختلف فرهنگی همانند سخنرانی، عزاداری ومداحی را با زبان بومی خود برگزار کنند.

وی با اشاره به افتتاح مجتمع خدمت‌رسانی به زائران پاکستانی در مرز میرجاوه، یادآور شد: آستان قدس رضوی در مرز میرجاوه زائرسرایی را با امکانات رفاهی مناسب برای خدمت‌رسانی به زائران پاکستانی احداث کرده است که ظرفیت میزبانی از ۳ هزار نفر را به‌طور هم‌زمان دارد.

برای تسهیل شرایط تشرف زائران پاکستانی به حرم رضوی خواهم کوشید

«بلاول بوتو زرداری» نیز در این دیدار با اشاره به روابط عمیق دو ملت ایران و پاکستان گفت: من به همان اندازه که فرزند پاکستان هستم،‌ فرزند ایران نیز هستم.

وی با بیان اینکه این نخستین سفر من به مشهد است و این سفر را برای خود مایه برکت می‌دانم، بیان داشت: جمعیت بالایی از مردم پاکستان سالانه برای زیارت بارگاه مطهر امام رضا (ع) به مشهد سفر می‌کنند و پاکستان قدردان میهمان‌نوازی آستان قدس از زائران این کشور است.

وزیر خارجه پاکستان با بیان اینکه آمادگی همکاری برای تسهیل شرایط حضور زائران پاکستانی به حرم مطهر رضوی را داریم، به سخنان تولیت آستان قدس رضوی اشاره کرد و گفت: من تحت تأثیر سخنان شما قرار گرفتم و به‌محض بازگشت به پاکستان در ارتباط با صحبت‎های شما در خصوص تسهیل شرایط تشرف زائران پاکستانی به زیارت حضرت رضا (ع) کار خواهم کرد.

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید