اسکافی: ۱۲۴۷ اثر به دبیرخانه استانی افتخار من ارسال شده است

اسکافی: ۱۲۴۷ اثر به دبیرخانه استانی افتخار من ارسال شده است


«مرتضی اسکافی» دبیر استانی چهارمین جشنواره ملی افتخار من در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاع‌پرس در خراسان رضوی اظهار داشت: این جشنواره با هدف معرفی و شناخت سیره عملی پیشکسوتان، رزمندگان و ایثارگران جهاد و مقاومت به‌عنوان الگو‌های اخلاقی و فرهنگی جامعه و بمنظور ترویج و تقویت فرهنگ ایثار، جهاد و مقاومت و همچنین ثبت و ضبط خاطرات رزمندگان پیشکسوت و زنان فعال در عرصه دفاع مقدس و حرکت‌های جهادی و خانواده معظم شهدا، توسط همسران، فررندان، نوادگان و بستگان سببی و نسبی در در آذرماه سال جاری کار خود را آغاز کرد.

وی افزود: هیات داوران متشکل از محمد ملتجی، محمدعلی اعلم و مرتضی اسکافی همزمان با دهه مبارک فجر بررسی هزار و ۲۴۷ اثر ارسالی به دبیرخانه استانی این جشنواره را آغاز و در هفت جلسه کاری آثار برگزیده انتخاب و به دبیرخانه معرفی شدند که ان‌شاءالله بزودی در اختتامیه استانی معرفی خواهند شد.

این مطلب را از دست ندهید :  سردار نائینی: اراده ایران در جنگ ۱۲ روزه بر دشمن تحمیل شد

مدیر هنری و سینمایی اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی ادامه داد: از مجموع آثار رسیده ۸۷۰ اثر مربوط به بخش عکس‌نوشته با موضوع ثبت خاطرات مرتبط با دفاع مقدس و در بخش فیلم کوتاه ۳ تا ۵ دقیقه‌ای ۳۷۷ اثر به دبیرخانه استانی چهارمین جشنواره ملی افتخار من ارسال شده هست.

 
اسکافی بیان داشت: بخش عمده آثار ارسالی به دبیرخانه استانی این جشنواره از سوی دانش‌آموزان سراسر استان به دبیرخانه واصل شده هست که نشان از ارتباط نسل نوجوان با نسل دفاع مقدس دارد.

وی گفت: اختتامیه مرحله استانی چهارمین جشنواره ملی افتخار من در فروردین سال آینده در مشهد برگزار می‌شود و زمان برگزاری اختتامیه مرحله کشوری این جشنواره متعاقبا اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

اسکافی: ۱۲۴۷ اثر به دبیرخانه استانی افتخار من ارسال شده است

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید