امیر سرتیپ واحدی: پهپاد راهبردی برد بلند هوا پرتاب نیروی هوایی ارتش در چرخه عملیاتی قرار گرفت/خانواده بزرگ نیروی هوایی در راهپیمایی امسال حضوری پررنگ خواهند داشت


به گزارش مجاهدت از گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش در مراسم افتتاح ده طرح عمرانی در پایگاه هوایی شهید لشگری مهرآباد گفت: جدیدترین پهپاد راهبردی برد بلند هوا پرتاب این نیرو در چرخه عملیاتی قرار گرفت.

وی در ادامه افزود: به واسطه تلاش و همدلی فرماندهان و کارکنان توانمند پایگاه شهید لشگری، اقدامات اساسی و بسیار خوبی در این پایگاه انجام شده هست.
فرمانده نیروی هوایی ارتش ادامه داد: تمام این طرح‌ها در کمتر از دو سال اجرایی شده هست، این اقدامات باید الگویی مناسب برای سایر فرماندهان و پایگاه‌های نیروی هوایی ارتش باشد.

وی به راهپیمایی عظیم ۲۲ بهمن نیز اشاره کرد و گفت: ما کارکنان و خانواده‌های نیروی هوایی همراه با فرزندانمان در راهپیمایی عظیم فردا شرکت خواهیم کرد.
امیر واحدی تصریح کرد: راهپیمایی امسال بسیار حساس و مهم هست به خاطر هجمه تمام عیار دنیا علیه کشور ما با انواع شیوه‌های جنگ ترکیبی، شرکت گسترده در این راهپیمایی تمام نقشه‌های شوم دشمنان را نقش بر آب می‌کند.

فرمانده نیروی هوایی عنوان کرد: با شرکت گسترده در این راهپیمایی ما ثابت خواهیم کرد پشتیبانی نظام و ولایت فقیه هستیم و دشمنان فردا قدرت اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران را درک خواهند کرد.

انتهای پیام/ ۹۵۵

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید