انهدام تیم تروریستی موساد در خراسان رضوی/ ۸ جاسوس دستگیر شدند

انهدام تیم تروریستی موساد در خراسان رضوی/ ۸ جاسوس دستگیر شدند



سپاه امام رضا (ع) از انهدام تیم تروریستی موساد در خراسان رضوی خبر داد.

  • تور آنتالیا

به گزارش مجاهدت از مشرق، ‌سپاه امام رضا(ع) در اطلاعیه ای اعلام کرد: در پی اقدامات اطلاعاتی دقیق و مستمر سازمان اطلاعات سپاه استان خراسان رضوی و با هماهنگی دستگاه قضایی، ۸ نفر از عوامل مرتبط با سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) در این استان شناسایی و دستگیر شدند.

این افراد که آموزش‌های تخصصی خود را از طریق فضای مجازی از عوامل این سرویس دریافت می کردند، در جریان حوادث اخیر موسوم به دفاع مقدس ۱۲ روزه، اقدام به ارسال مختصات مراکز حیاتی و حساس و همچنین اطلاعات مربوط به شخصیت‌های برجسته نظامی برای افسران اطلاعاتی موساد کرده بودند.

این مطلب را از دست ندهید :  سردار نائینی: رژیم صهیونی درحال سانسور گسترده اطلاعات جنگ ۱۲ روزه است

بر اساس مستندات موجود، عناصر دستگیرشده درصدد طراحی و اجرای عملیات علیه مسئولان کشوری و لشکری و نیز تخریب مراکز مهم در مشهد مقدس بودند که با اشراف کامل اطلاعاتی پیش از هرگونه اقدام عملیاتی، بازداشت شدند. همچنین از این شبکه، مقادیری مواد اولیه جهت ساخت لانچر، بمب، مواد منفجره و تله‌های انفجاری کشف و ضبط شد.

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است

انهدام تیم تروریستی موساد در خراسان رضوی/ ۸ جاسوس دستگیر شدند

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید