ایران تهدید ها را به فرصت مبدل می کند/حزب‌الله و جبهه مقاومت میراث انقلاب هستند

ایران استاد تبدیل تهدیدات به فرصت‌ها است/حزب‌الله و جبهه مقاومت از ثمرات این رویکردند


ایران استاد تبدیل تهدیدات به فرصت‌ها است/حزب‌الله و جبهه مقاومت از ثمرات این رویکردند

به گزارش خبرنگار نوید شاهد؛ مهدی امینی رئیس اندیشکده فتح در دومین روز همایش معاونین فرهنگی و آموزشی استان‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران در سخنانی با موضوع مولفه‌های فرهنگی در علوم شناختی گفت: فرهنگ از منظر رهبر معظم انقلاب مانند «هوا» است. فرهنگ از اقتصاد مهم تر است. حالا چرا فرهنگ مانند هوا است؟ چون شما به هر حال آن را در بدن خود دارید؛ اگر هوا آلوده باشد اثرات مضری دارد و اگر هوا پاک باشد، اثرات مفید دارد؛ لذا باید بر آن حساسیت داشته باشید.

وی افزود: ایشان حتی اظهار کرده اند که برخی شب ها چندین ساعت درباره فرهنگ تفکر می کنند. متاسفانه ما موضوع فرهنگ را خیلی جدی نگرفتیم. در ۳۲ مجموعه مختلف و آموزش و پرورش و سیستم هایی که مسئولیت حوزه فرهنگی را در اختیار دارند به صورت جدی به مسئله فرهنگ پرداخته نشده است.

این نویسنده و پژوهشگر به چند نکته درباره انقلاب اسلامی اشاره کرد و ادامه داد: انقلاب اسلامی آرزوی همه ۱۲۴ هزار پیامبر، ۵ پیامبر اولوالعزم، ۱۴ امام معصوم و ۶۱ زعیم شیعه بوده که حکومتی مبتنی بر اصالت دین که حرف خدا در آن دخیل باشد، سرکار بیاید. الحمدالله این اتفاق افتاد و الان ما جشن ۴۶ سالگی آن را در پیش داریم و درست ۴۶ سال است که ما با آمریکا رابطه نداریم. ۴۶ سال است که او با ما دشمنی دارد و جنگ هایی را علیه ما تحمیل می کند.

کودکان را پایبند به وطن تربیت کنید

امینی با ذکر خاطره ای از شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی افزود: حاج قاسم بدترین نوع خیانت را کوچه دادن به دشمن عنوان کردند، دشمن یک روز تمام توان خود را علیه ما گذاشت. ما در جنگ ۸ سال دفاع مقدس از ۵۶ کشور عربی صحبت می کنیم و از جنگ ایران و عراق حرفی نمی زنیم. هر کشوری که توانست در این جنگ به دشمن ما تسحیلات و امکانات داد و کشورهایی هم که امکانات نداشتند نیرو دادند. زمانی که جنگ تمام شد و ما تبادل اسرا داشتیم به ۱۸ ملیت اسیر می دادیم.

رئیس اندیشکده فتح ادامه داد: ما با دنیا در حال جنگ بودیم. در تاریخ یک روز ما به سیم خارداری که تکنولوژی خاصی نبود نیاز داشتیم و هیچ کشوری آن را به ما نمی داد؛ امروزه هم دچار تحریم شدیم اما شاهد هستید که با افتخار و اقتدار به سمت دشمنان خود موشک پرتاب می کنیم. توصیه من به شما این است که بچه ها را برای کشور طوری بار بیاورید که بتوانند بجنگند. منظور از جنگیدن صرفا نظامی نیست، بلکه در عرصه های مختلف بتوانند بایستند و به این پرچم پایبند باشند. ما باید از قدمت ۱۸ هزار ساله و اولین های تاریخ برای بچه هایمان حرف بزنیم. باید از اینکه ما هزار و ۷۵۰ سال پیش اولین مجمع دانشگاه دنیا را داشیم سخن بگوییم، در صورتی که تو اروپا در قرن 11 و 12 تازه دانشگاه شکل گرفت.

وی در بحث علوم ملی جایگاه پرچم را مهم دانست و افزود: رئیس سازمان جاسوسی فرانسه کتابی به اسم جنگ جهانی چهارم دارد که در خلال عملیات رمضان یعنی سال ۱۳۶۱ تصمیم می گیرد اسرای بسیجی در اردوگاه را ببیند. او در کتابش می گوید:« تصویری که از این رزمنده ها می دیدم، منادی جنگ جهانی چهارم بود. یعنی بشارت دهنده جنگ جهانی چهارم بود. رزمندگان را می دیدم که بی مهابا می‌توانستند برای فرهنگ کشور، دین و شریعت شان کارهای غیر قابل تصوری را انجام دهند.» سپس می گوید «در فرهنگ ایرانی‌ها رشادت، شهامت، جنگ جویی و دلیری بخش لاینفک آنان از دیرباز بوده و است و ما برای مواجهه با اینها باید روی فرهنگ بیشتر بررسی کنیم.» حالا در دنیا هر کسی تنش به تن ما خورده وارد این فرهنگ شده است مانند حزب الله لبنان.

هوش مصنوعی باعث انحرافات اجتماعی می شود

امینی  جمهوری اسلامی را استاد تبدیل تهدیدات به فرصت‌ها عنوان کرد و گفت: شما یک صدف را در نظر بگیرید. به صدف یک شن ریزی تهاجم می‌کند و  وارد حریمش می شود. حالا صدف چیکار می کند؟ از عصاره وجودی خود عصاره‌ای را ترشح می کند و آن جسم خارجی تبدیل به یک عنصر و یک محصول گرانبها به اسم مروارید می شود. خب جنگ را که برما تحمیل کردند، حزب الله تشکیل شد. اینها عبرت نگرفتند و داعش را تشکیل دادند و بعد به ما حمله کردند در مقابلش چه اتفاقی افتاد، جبهه جهانی اسلام و محور مقاومت تشکیل شد.

این پژوهشگر درباره جنگ سخت و نرم اظهار داشت: حضرت آقا سال ۱۳۸۸ بحث جنگ سخت را مطرح کردند. بین جنگ سخت و نرم چند تفاوت وجود دارد. شما در جنگ سخت متوجه جراحت و خونریزی طرف مقابل می شوید ولی در جنگ نرم در پشت موبایل متوجه آسیب ها و خونریزی شخص نمی شوید، حتی ممکن است در برهی مواقع در جنگ نرم طرق مقابل تو در صف دشمن حاضر شود. حضرت آقا در جلسه ای فرمودند:«بدتر از تصرف مرزها، تصرف مغزها است.» امروزه جنگ صرفا بر چین و چروک های زمین شکل نمی گیرد بلکه روی چین و چروک های مغز شکل می گیرد. دشمن با استفاده از همین گوشی ای که در دست من و شماست ذائقه شناسی و ذائقه سنجی می کند.

وی افزود: امروزه استفاده از هوش مصنوعی خیلی فراگیر شده است. حضرت آقا درباره این موضوع فرموند:« امروز هوش مصنوعی در اختیار جباران عالم است و به جای اینکه در مصارف درست استفاده شود، دشمن در مصارف نادرست و غلط از آن استفاده می‌کند.» هوش مصنوعی ممکن است تحلیل هایی را به ما دهد که یک انحراف بزرگ اجتماعی ایجاد کند.

امینی به اهمیت و پرداختن به سواد رسانه ای در پایان اشاره کرد و ادامه داد: شما دوستان باید به لحاظ رسانه ای، قرارگاه واحد درست و مردم را آگاه کنید. این حرف من نیست بلکه حرف امام (ره) است؛ ما چه بخواهیم چه نخواهیم شوروی، شرق و غرب در تعقیب هویت دینی و شرافت مکتبی ما هستند تا آن را لکه دار کنند و به قول قرآن کریم دست از مقاتله و ستیز با ما برنمی دارند مگر اینکه ما را از دینمان برگردانند. ما باید در این زمینه مردم را آگاه کنیم. دشمن به دروغ می گوید که با مردم ایران کاری ندارد اما در حمله تروریستی به حرم شاهچراغ چادرهای رنگی خانم هایی که به شهادت رسیده بودند به وضوع دیده می شد. این چادرهای سفید نشان دهنده این است که بانوان پوشش چادر نداشتند و به حرمت حضرت شاهچراغ(ع) چادر بر سرکردند. دشمن وقتی حمله می کند برایش مهم نیست که طرف مقابلش با حجاب است یا بی حجاب، نظامی هستی و یا غیرنظامی. لذا مردم را در این زمینه باید آگاه و هوشیار کنید چرا که امپراتوری رسانه در دست دشمنان قرار دارد.

انتهای پیام/



منبع خبر

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

دیدگاه‌ خود را بنویسید