ایرج اسکندری: هنرهای تجسمی در دوران دفاع مقدس تجلی بیشتری داشت

ایرج اسکندری: هنرهای تجسمی در دوران دفاع مقدس تجلی بیشتری داشت


به گزارش مجاهدت از خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، نمایشگاه اثار نقاشی ایرج اسکندری از هنرمندان پیشگام هنرهای تجسمی انقلاب عصر امروز (جمعه) در مجموعه صهبا برگزار شد.

دفاع مقدس تجلی بیشتری داشت” src=”https://defapress.ir/files/fa/news/۱۴۰۳/۱۱/۲۶/۲۸۲۰۳۲۱_۸۵۹.jpg” alt=”ایرج اسکندری: هنرهای تجسمی در دوران دفاع مقدس تجلی بیشتری داشت” width=”۶۰۰″ height=”۳۸۲″>

اسکندری در حاشیه این مراسم در گفت‌و‌گو با خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، با بیان اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و با تهاجم رژیم بعثی عراق جریان جدیدی از هنر با مرکزیت و محوریت حوزه هنری شکل گرفت، اظهار داشت: علیرغم اینکه در سال‌های جنگ اولویت به مسائل هنری نبود، اما هنرمندان شاخصی در حوزه هنری رشد پیدا کردند.

این هنرمند پیشکسوت با بیان اینکه قیصر امین‌پور، سید حسن حسینی و حسین خسروجردی نمونه‌هایی از هنرمندان رشد یافته در جریان انقلاب بودند که در حوزه هنری رشد کردند، گفت: بعد از حدود دهه ۷۰ بود که اولویت تولیدات هنری در عرصه هنر انقلاب تغییر کرد و همین باعث شد نسل ابتدایی هنرمندان انقلاب فعالیت‌های هنری‌شان را شخصی پیش ببرند. 

این مطلب را از دست ندهید :  حضور فرمانده نیروی قدس در مراسم تدفین شهید حاجی‌زاده+ عکس

 وی استعدادیابی و پرداختن به هنرمندان جوان را وظیفه دستگاه‌های دولتی دانست و تاکید کرد: عرصه رسمی هنر‌های تجسمی محل استعدادیابی و پرداختن به جوانان هست ولی متاسفانه سال‌هاست در مراکز دولتی هیچ اتفاق جریان‌سازی در هنر‌های تسمی شکل نمی‌گیرد. 

 اسکندری در پاسخ به اینکه آیا بعد از دوران دفاع مقدس تغییر رویکرد نسبت به تولید آثار هنری داشته هست، گفت: طبیعتا بعد از دوره‌ای که اولویت تولید اثر در حوزه هنری تغییر کرد، هنرمندان زیادی به کارهای شخصی‌شان پرداختند اما تغییر رویه  وجود نداشت و این یک تغییر و اتفاق طبیعی بود که در مسیر هنرمندان صورت گرفت.  

انتهای پیام/ ۱۲۱

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید