به گزارش خبرنگار مجاهدت به نقل از مشرق، کتاب «این صدف انگار مروارید ندارد!» با حضور جمعی از فعالان فرهنگی در موسسه آفتاب فردای ایرانیان رونمایی شد.
دکتر سجادی مدیرعامل موسسه آفتاب فردای ایرانیان به عنوان اولین سخنران این مراسم گفت: من در جریان زحمات زیاد آقای ابراهیمی (کوشا) برای تدوین این کتاب بودهام و همزمانی رونمایی از این کتاب با ایام مبارک دهه فجر، جالب است.
وی افزود: در این کتاب به خوبی می شود تحول شخصیت آقای کوشا را در جریان انقلاب اسلامی دید. امیدوارم شاهد جلدهای بعدی این کتاب باشیم.
در بخش دیگری از این رونمایی علی آقاغفار، نویسنده و فعال رسانهای گفت: من در دو سال گذشته شاهد تلاش های آقای کوشا برای تدوین این کتاب بودم. کتاب «این صدف انگار مروارید ندارد!» ارگانیک است. متن کتاب، خواننده را مثل چوب جادو به دل تاریخ می برد. فردی که این کتاب را به دست بگیرد دیگر خواننده کتاب نیست و همپای کتاب پیش می رود.
معرفی کتاب را اینجا بخوانید:
چند دقیقه با کتاب «این صدف انگار مروارید ندارد!»؛ / ۹۲
برخورد با امام جماعتی که سورهاش را اشتباه میخواند! + عکس
وی افزود: کتاب آقای کوشا بسیار صادقانه است و هر جایی که اشتباهی داشته را اعتراف کرده است. نویسنده در این کتاب، خودسانسوری نکرده و خودش را صیقل نداده است. افتخار من این بود که این کتاب را قبل از ویرایش ها و در نسخه ای قبل از چاپ خواندم و لذت آن برای من بیشتر بود. البته الان هم کتاب، آن شیرینیها را دارد.
این نویسنده و رسانهای پیشکشوت ادامه داد: من می گویم این صدف مروارید دارد و مرواریدش هم نویسنده کتاب، آقای کوشا (اسماعیل ابراهیمی) است.
دکتر لطفی، فعال فرهنگی هم در این مراسم گفت: من همنشین آقای ابراهیمی هستم و ایشان هماهنگونه که صحبت می کنند، کتابشان را هم با جذابیت و شیرین نوشته اند.
وی افزود: اگر حضرت امام نبود، معلوم نبود سرنوشت فردی مثل آقای ابراهیمی (کوشا) چه می شد؟ توصیه می کنم کتاب جنگ جهانی چهارم را بخوانید. در آنجا از قول یکی از اعضای برجسته امنیتی جهان تأکید میشود که خمینی، سرباز خداست. آقای کوشا هم سرباز امام خمینی بودند.
این فعال فرهنگی ادامه داد: من کتاب «این صدف انگار مروارید ندارد!» را به قطاری تشبیه می کنم که آقای ابراهیمی (کوشا) آن را راهبری می کند اما ایستگاه ها و همسفرانمان مشخص نیستند. گاهی تند می ورد و گاهی آنقدر حرکتش آرام می شود که انگار ایستاده است. قیمت این کتاب با چند بستنی مگنوم برابری می کند (55هزار تومان) و امیدوارم که خوانده شود.
سردار گلعلی بابایی، نویسنده و پژوهشگر دفاع مقدس هم در این مراسم گفت: همان شبی که آقای ابراهیمی (کوشا) کتاب «این صدف انگار مروارید ندارد!» را به دست من رساندند آن را خواندم و صبح به ایشان زنگ زدم و تبریک گفتم. با ناشر کتاب هم تماس گرفتم و تبریک گفتم که چنین کتاب خوبی منتشر کرده است. جا دارد روی این کتاب کار شود چرا که هم نویسنده و هم دستاندرکاران تولیدش آدمهای تیزبین و دقیقی هستند.
وی افزود: این کتاب برای امثال من نوستالژی دارد با این تفاوت که هنجارشکنی هم کرده است و خیلی چیزها که جزو مگوها بوده را گفته است. در این کتاب می شود سیر تکاملی بچههای انقلاب را دید. این کتاب هم آدم را می خنداند و هم گریه آدم را درمی آورد. «این صدف انگار مروارید ندارد!» توانسته بسیاری از سنت ها را بازروایی کند.
محمدعلی صمدی، نویسنده و پژوهشگر دفاع مقدس نیز در این مراسم گفت: من کتابخوان حرفهای هستم ولی «این صدف انگار مروارید ندارد!» را شاهکار نمی دانم. این کتاب می توانست بهتر شود اما آقای ابراهیمی (کوشا) خیلی از مطالب کتاب را بنا بر مصلحتهایی حذف کردند.
وی افزود: این کتاب در وانفسای امروزی کتاب در کشورمان بسیار خوب است. وضعیت برخی کتاب های دفاع مقدس فاجعه است. آقای کوشا در برابر برخی پیشنهادهای ما مقاومت می کردند اما پذیرششان نسبت به مطالب ما خوب بود در حالی که بسیاری از نویسندگان جوان و تازه کار این عرصه حاضر نمی شوند پیشنهادهایی برای بهبود کیفیت کتابهایشان را بپذیرند.
در این مراسم، حاج قاسم صادقی از رزمندگان گروه فدائیان اسلام و همرزم شهیدان سید مجتبی هاشمی و شاهرخ ضرغام هم ضمن گرامیداشت یاد شهدای ذوالفقاری آبادان گفت: باید حقایق را گفت تا نسل جدید آن را بپذیرد. من در محضر مقام معظم رهبری بحث بیان حقایق جنگ و شخصیت رزمندگان را مطرح کردم و ایشان هم تأکید کردند که واقعیت ها و جزئیات بیان شود تا بعدها از خطرتحریف دور بماند.
در این مراسم، اسماعیل ابراهیمی (کوشا) نویسنده کتاب هم ضمن تشکر از حضور فعالان فرهنگی در این مراسم، بخش هایی از کتاب را به صورت شفاهی تعریف کرد. در پایان مراسم نیز کیک رونمایی کتاب به دست برادر شهید حاج احمد متوسلیان بریده شد و حاضران ضمن امضای لوح یادبود، عکس یادگاری گرفتند.
منبع خبر