بازخوانی رفتار شهدا باعث عبور از چالش‌ها خواهد شد/ ضرورت واژگان‌سازی دست‌نوشته‌های شهدا

بازخوانی رفتار شهدا باعث عبور از چالش‌ها خواهد شد/ ضرورت واژگان‌سازی دست‌نوشته‌های شهدا


به گزارش مجاهدت از دفاع‌پرس از ساری، «سعید کهنسال» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران در یادواره شهدای گرانقدر کربلای پنج روستای قراخیل قائمشهر، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس، سلامت، امنیت، وطن، مدافع حرم و شهدای دیگر، اظهار داشت: شهدا از همه منافع خود گذشتند و در ارائه خدمت به مردم پیشگام بودند، این شهدا آسمانی بوده و متعلق به این دنیا نبودند، آن‌ها عزت ما را رقم زدند.

وی افزود: شهدا با انتخاب آگاهانه پا در عرصه جهاد گذاشتند و این معرفت آن‌ها و درک از مفاهیم ناب اسلامی به‌واسطه عزت این بزرگواران بوده است، وظیفه ما ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است، جلوه‌هایی از عشق و ایمان در همین مجالس و محافل شهدا خودنمایی می‌کند.

کهنسال خاطرنشان کرد: مسیر شهادت آرزوی همه ماست یعنی همان مسیر آرامش ابدی، که شوق در این مسیر الهی باید به همه جوانان منتقل شود، امشب در محضر ۴۴ شهید حاضر و ناظر و ۶ شهید بزرگی که در عملیات کربلای پنج به درجه رفیع شهادت نائل آمدند قرار گرفته‌ایم.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با اشاره به نشانه‌های زنده بودن انقلاب اسلامی عنوان کرد: یکی از نشانه‌های آن زا یندگی انقلاب است، حرکت رو به رشد و حرکت‌آفرین این انقلاب به بنیان‌گذار جمهوری اسلامی اختصاص دارد، برگزاری یادواره شهدا یا بزرگداشت بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران برای دشمن سخت است چرا که این مراسم‌ها حاوی پیام است.

این مسئول اضافه کرد: حفظ آرمان‌ها و ارزش‌ها از نشانه‌های دیگر انقلاب اسلامی است که برای حفظ آن‌ها شهید داده‌ایم، راه انقلاب طالب و مشتری دارد؛ این یعنی زنده بودن انقلاب، این راه عدالت خواهی است که با نگاه و نگرش شهدایی که با قرآن مانوس بودند عجین است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: در موزه فرهنگی قراخیل شاهد دست نوشته‌ها و آثار مقدس شهدا برای انتفال این مفاهیم به نسل جوان آماده شده که کار بسیار باارزشی است، منتها خواهشم این است که برای دیجیتالی و الکترونیکی کردن این دست نوشته‌ها اقدام صورت بگیرد چرا که این‌ها باید ماندگار باشد، همچنین باید برایشان مرکز اسناد درست کنیم تا قابلیت دسترسی را برای همگان میسر کند.

کهنسال با بیان اینکه هدف از برگزاری این یادواره‌ها گرامیداشت یاد و نشان دادن دستاورد‌های آنان است، تصریح کرد: رویداد عاشورا رویدادی تکرارشدنی است، تفکر ناب شهدا باید بتواند به نسل‌های آینده انتقال داده شود، برگزاری یادواره‌ها سبب می‌شود با واکاوی زوایای مختلف وصیت نامه‌های شهدا در حوزه‌های مختلف به نکاتی قابل اتکا و انتقال برسیم.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران خواستار واژگان‌سازی از دست نوشته‌های شهدا شد و ادامه داد: باید اسناد و آثار شهدا در موزه‌های تعریف شده در حفظ آثار جمع و برایشان مدل ایجاد کنیم، همچنین برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید نگهداری و استفاده کرد جهاد تبیین در بیانیه گام دوم انقلاب همان عبرت و درسی است که از عاشورا می‌گیریم.

بازخوانی رفتار شهدا باعث عبور از چالشها خواهد شد/ لزوم واژگان‌سازی دست نوشته‌های شهدا

این مسئول با بیان اینکه شهدا از همین جا پا به عرصه شهدا گذاشتند، اذعان داشت: اگر برای مدیران رفتار شهدا بازخوانی شود از بسیاری از ناملایمات و چالش‌ها عبور خواهیم کرد.

وی با اشاره به خاطره‌ای از سردار شهید سید مهدی موسوی اهل روستای سوادکوه، تاکید کرد: خانواده‌های شهدا حضور شهیدشان را حس می‌کنند، بنده در عملیات کربلای ۴ حضور داشتم، عملیات کربلای ۴ زمینه سازی برپایی عملیات کربلای پنج شد که با سه قرارگاه با ۲۳ لشکر از جناحین به دشمن حمله برده شد و بار آتش باری سخت و بی‌نظیری نیر رقم خورد، دشمن با تمام وجود ۱۲۳ تیپ را مستقر کرد، به اذن خاطرات فرماندهان اسلام یک لیوان آب و حتی یک قوطی کنسرو وجود نداشت، شهدا لحظه‌ای عقب ننشستند، در این عملیات دشمن ۳۰ هزار کشته داد، آن عملیات غرورآفرین در همین یادواره‌ها باید تبیین شود، زوایای پنهان و آشکار این عملیات‌ها همان امداد‌های غیبی بود.

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید