بازدید مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد از یادمان شهدای گمنام سوق

بازدید مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد از یادمان شهدای گمنام سوق


به گزارش مجاهدت از خبرنگار دفاع‌پرس از استان کهگیلویه و بویراحمد، سرهنگ پاسدار «سلمان خواست خدایی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کهگیلویه و بویراحمد به همراه تنی چند از کارکنان این اداره‌کل از یادمان شهدای گمنام در شهر سوق در شهرستان کهگیلویه بازدید کرد.
 
دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد از یادمان شهدای گمنام سوق” src=”https://defapress.ir/files/fa/news/1404/4/31/3051400_702.jfif” alt=”بازدید مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد از یادمان شهدای گمنام سوق” width=”600″ height=”400″ align=”middle”>
 
سرهنگ پاسدار «سلمان خواست خدایی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کهگیلویه و بویراحمد، افزود: یادمان شهدای گمنام نقش برجسته‌ای در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و یادآوری حماسه‌ها و فداکاری‌های شهدا و ایثارگران به نسل جدید دارد. 
 
وی افزود: یادمان شهدای گمنام فرصت ارزشمندی برای ترویج مسائل دینی، فرهنگی و گامی مهم در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای والامقام خواهد بود.
 
در این بازدید مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان کهگیلویه و بویراحمد و کارکنان این اداره‌کل بار دیگر با آرمان‌های امام خمینی (ره) و شهدای والامقام تجدید بیعت کردند. 
 
دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد از یادمان شهدای گمنام سوق” src=”https://defapress.ir/files/fa/news/1404/4/31/3051399_703.jfif” alt=”بازدید مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد از یادمان شهدای گمنام سوق” width=”600″ height=”400″ align=”middle”>
 
انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

بازدید مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد از یادمان شهدای گمنام سوق

این مطلب مفید بود؟
این مطلب را از دست ندهید :  خاموشی: نخبگان نظام مسائل ایران را شناسایی و برای حل آن برنامه‌ریزی کنند
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید