بایدن به دنبال برکناری نتانیاهو از قدرت

بایدن به دنبال برکناری نتانیاهو از قدرت


گروه بین‌الملل دفاع‌پرس: با نزدیک شدن جنگ غزه به ششمین ماه خود و پیچیده و لاینحل شدن بحران جنگ غزه و سرپیچی نتانیاهو از توصیه‌های کاخ سفید مبنبی بر یافتن راه حلی مناسب برای پایان بخشیدن به جنگ غزه، حالا از گوشه و کنار خبر می‌رسد که رئیس جمهور آمریکا سخت به دنبال برکناری نتانیاهو از قدرت است.

اما برای بررسی و درک هرچه بهتر آن موضوعی که موجب شد تا «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا به فاصله اندکی کمتر از شش ماه از متحد و حامی تمام قد «بنیامین نتانیاهو» در آغاز و گسترش جنگ غزه به یکی از مهمترین و اصلی‌ترین مخالفان نخست وزیر رژیم صهیونیستی تبدیل شود نیاز به تحقیق و پژوهش خاصی نیست، بلکه تداوم جنایات و کشتار مردم غزه توسط ارتش «اسرائیل» و بی‌اعتنایی به خواست جهانی و آمریکا مبنی بر یافتن راه حلی مناسب برای پایان بخشیدن به جنگ غزه عامل اصلی و حقیقی این واقعه است.

از طرف دیگر، با تداوم جنگ غزه و نبود چشم‌اندازه و امیدی واقعی و حقیقی برای حل بحران غزه از یک سو و برنامه رژیم صهیونیستی برای گسترش و وسعت بخشیدن به تجاوزات و لشکرکشی‌های نظامی خود به سایر مناطق غزه ازجمله کرانه باختری و شهر رفح از سوی دیگر همه موجب شده تا انتقادات و حملات جامعه جهانی به سران و مقامات تل‌آویو به شدت افزایش پیدا کند.

موضوع مهم دیگر در این میان تشدید فشار افکار عمومی مردم آمریکا از دولت «جو بایدن» در حمایت و پشتیبانی از رژیم صهیونیستی و جنگ غزه است. عاملی که موجب شد تا دولت بایدن به شدت تحت فشار مردم و جوانان خود قرار بگیرد و از این رهگذر هم بایدن مجبور شد تا به حمایت بی‌چون و چرای خود از نتانیاهو و ماشین جنگی رژیم صهیونیستی در حمله به غزه پایان بدهد.

حال از اینجا بود که زمزمه‌های تیره و تار شدن روابط میان رئیس جمهور آمریکا با نخست وزیر رژیم صهیونیستی به گوش رسید و این اختلاف در هفته‌های اخیر تا آنجا بالا گرفته است که هم اکنون شاهد هستیم که «جو بایدن» از سخنان و اظهارات «چاک شومر» رهبر اکثریت دموکرات‌های سنا پیرامون برکناری «بنیامین نتانیاهو» از قدرت و برگزاری انتخابات زودهنگام در «اسرائیل» حمایت و پشتیبانی می‌کند.

البته برای ریشه‌یابی اختلافات میان بایدن و نتانیاهو بهتر است که کمی به عقب بازگردیم و به اظهارات رئیس جمهور آمریکا در یک نشست غیر علنی و پشت در‌های بسته بیان کرد توجه کنیم که او در سخنان خود نخست وزیر رژیم صهیونیستی را «مرد بد دیوانه» خطاب کرد. زیرا پرواضح است که بایدن به شدت نگران این موضوع است که نتانیاهو، آمریکا به یک جنگ منطقه‌ای در خاورمیانه بکشاند.

موضوع مهم در رابطه با عدم تمایل آمریکا برای ورود به جنگی جدید در منطقه از آنجایی سرچشمه می‌گیرد که این کشور هنوز بیش از سه سال نشده که ایالات متحده با آن فضاحت از کشور افغانستان فرار کرد و تحولات منطقه و وضعیت امروز آمریکا نیز این امکان را از واشنگتن می‌گیرد که نخواهد دوباره درگیر جنگی دیگر در منطقه شود.

بر همین اساس است که مشاهده می‌کنیم آمریکا از یک سوی تحت فشار افکار عمومی مردم خود و همچنین مردم سراسر دنیا و از سوی دیگر با توجه به نزدیکی زمان انتخابات ریاست جمهوری امسال و همچنین وضعیت داخلی این کشور اساسا هیچگونه تمایلی برای درگیرشدن در هیچ جنگی حتی در دفاع از رژیم صهیونیستی را هم ندارد و از این روی است که این میزان از اختلافات کم سابقه و یا بهتر بگوییم بی‌سابقه بین جو بایدن رئیس جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی ایجاد شده و همچنان هم در حال افزایش و اوج گیری است.

در پایان باید به این مهم اشاره کنیم که اگر نتانیاهو و رژیم صهیونیستی همچنان بر انجام حمله نظامی به رفح و ادامه جنگ غزه اصرار داشته باشد باید شاهد تعمیق شکاف موجود بین این رژیم اشغالگر و نامشروع و آمریکا باشیم که در این صورت این تل‌آویو است که در مصاف با گروه‌های مقاومت منطقه یکه و تنها خواهد بود.

انتهای پیام/ ۱۳۴

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید