به گزارش مجاهدت از دفاعپرس از ساری، حجتالاسلام «محسن قرائتی» رئیس ستاد اقامه نماز کشور امروز در همایش بزرگ علما و روحانیت شرق استان مازندران که در محکومیت اهانت نشریه فرانسوی به ساحت مرجعیت دینی که با موضوع روحانیت و جهاد تبیین در سالن الغدیر سپاه کربلا برگزار شد، با اشاره به جایگاه دانشگاه فرهنگیان و با بیان اینکه خروجی این دانشگاه بعد از فارغ التحصیلی نگران شغل و ازدواج نیست، اظهار داشت: فعالیت دیگر دانشگاهها باید همانند دانشگاه فرهنگیان به ایجاد اشتغال و آرامش و امنیت برای تشکیل خانواده ختم شود.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه افتخار میکنم یک معلم هستم، افزود: معتقدم معلم کار پخش علم به مغز انسانها را برعهده دارد و معلم باید هم علم یاد بگیرد و هم تولید کننده و هم توزیع کننده علم باشد.
حجت الاسلام قرائتی با بیان اینکه معلمی و تبلیغ مهارت میخواهد، گفت: با بیان اینکه کوتاهیها در حوزههای مختلف نظیر آموزش و پرورش، صدا و سیما، والدین و… موجب حضور نسل نو در اغتشاشات اخیر کشور شده است.
وی با بیان اینکه ۲۲ واجب میلیونی فراموش شده نظیر مساجد، ادارات، تبلیغات اسلامی، آموزش و پرورش، ائمه جمعه، دانشگاهها، پادگانها و … در کشور داریم، ادامه داد: به طور نمونه بیش از ۱۳میلیون دانش آموز رها شده اند و تعلیم و تربیت این قشر با چالشها و کوتاهیهایی مواجه است.
حجت الاسلام قرائتی با بیان اینکه به خدمت رهبر معظم انقلاب رسیدم و عرض کردم با وجود اینکه ۳۰ مرتبه به حج مشرف شدهام، اما به مسلمانی خود شک دارم چرا که سی بار برای حج سفر کردهام، اما برای زکات یک سفر نداشتم، افزود: باید تجدید نظیر کنیم باید برای تمامی مباحث دینی فعالیت کنیم زکات واجب است باید برای ترویج این مهم تلاش کنیم.
وی با بیان اینکه برای تبلیغ نباید منتظر دعوت باشیم، گفت: اذان مستحب قطعی فراموش شده و گروهها برای ترویج این مهم تلاش نمیکنند، اما تواشیح که در اسلام وجود ندارد و ابتکاری از برخی از کشورهای اسلامی است در شهرهای مختلف ایران اسلامی گروههای مختلف دارد که تشکیل گروههای تواشیح ضرورت ندارد.
حجت الاسلام قرائتی متذکر شد: ۲۲ واجب میلیونی فراموش شده در کشور وجود دارد که نماز و زکات از جمله این موارد است، در این بین نماز در سطح دانشآموزان مدارس که آمار بالایی از جمعیت را نیز تشکیل داده و اکنون در برابر هجمههای دشمن قرار دارند آنگونه که باید توجه نمیشود.
حجت الاسلام قرائتی با بیان اینکه معتادین موفقترین گروههای تبلیغیاند چرا که چهره به چهره تبلیغ اعتیاد را دارند، افزود: سخنرانیهای جمعی زود از یاد میرود، اما نکاتی که چهره به چهره به نوجوان و جوانان بیان میکنید تا مدتها در یادشان میماند.
وی با بیان اینکه منبرها نیازمند بازنگری دارد، گفت: شکایت پیامبر (ص) از ما قطعی است چرا که سهم قرآن که امانت آن حضرت است رابه درستی ادا نکرده ایم؛ باید تفسیر قرآن را مورد توجه جدی داشته باشیم.
حجت الاسلام قرائتی با اشاره به مهجوریت قرآن در جامعه اسلامی، بیان کرد: باید آیات قرآن کریم و روایات متناسب با ذائقه مخاطب امروزی در منابر بیان شود.
انتهای پیام/
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است