گروه فرهنگ دفاعپرس: از ابتدای درگیریها میان کشورهای جبهه مقاومت و رژیم صهیونیستی، کشورهایی در کنار جبهه مقاومت و علیه رژیم صهیونیستی ایستادند و در عرصههای مختلف تلاش کردند تا حمایت خود را از جبهه حق در ابعاد مختلف فرهنگی نشان دهند. در این میان، فیلمسازان بسیاری با ایدههای مختلف، مجاهدتهای «جبهه مقاومت» را به تصویر کشیدند.
ما در گروه فرهنگی خبرگزاری دفاع مقدس سعی بر آن داریم که در مجموعه گزارشهایی با عنوان «جبهه مقاومت در قاب فیلم و سریال» این آثار را بررسی و معرفی کنیم. یکی از این فیلمها، سریال «مدار صفر درجه» است.
این سریال به کارگردانی و نویسندگی حسن فتحی و تهیهکنندگی حسن بشکوفه و عبدالله شهبازی در سال ۱۳۸۶ طی ۳۰ قسمت ۵۰ دقیقهای از شبکه اول سیما پخش شد.
دوبله این سریال به سرپرستی بهرام زند در شهریور ۱۳۸۵ یعنی هشت ماه پیش از آنکه سریال روی آنتن برود، شروع شد و تا پایان اردیبهشت ۱۳۸۶ ادامه پیدا کرد.
در این مجموعه، حدود ۶۰ دوبلور بهجای هنرپیشگان داخلی و خارجی گویندگی کردند که از جمله آنها میتوان به بهرام زند، پرویز بهرام، احمد رسولزاده، فهیمه راستکار، مریم شیرزاد، ناصر طهماسب، ناصر نظامی، حمید منوچهری، مازیار بازیاران، تورج مهرزادیان، کسری کیانی، صادق ماهرو، ناصر احمدی، کتایون اعظمی، مهتاب عسگری، اعظمالسادات دلیری، علیهمت مومیوند، میرطاهر مظلومی، مینا حبیلی، مینا شجاع، بهمن هاشمی و امیر جوشقانی اشاره کرد.
همچنین این سریال توسط صدا و سیمای مرکز مهاباد به زبان کُردی دوبله و از شبکه مهاباد و شما پخش شد.
شهاب حسینی در نقش حبیب پارسا، ناتالی متی در نقش سارا آستروک، رؤیا تیموریان در نقش آسیه، مسعود رایگان در نقش دکتر علی پارسا، پییر داغر در نقش سرگرد بهروز فتاحی، لعیا زنگنه در نقش زینتالملوک جهانبانی، آتنه فقیه نصیری در نقش سعیده پارسا، احمد ساعتچیان در نقش محسن مظفر، پیام دهکردی در نقش سردار احتشام، ایرج راد در نقش جهانگیر همایون پناه، رحیم نوروزی در نقش تقی نواده، علی قربانزاده در نقش اردشیر توکلی، صدرالدین شجره در نقش ساروخانی، رامسین کبریتی در نقش ستوان محب علی، کیومرث ملک مطیعی در نقش میزان چی، فرخ نعمتی در نقش سرهنگ ارسیا از جمله هنرمندانی هستند که در این سریال بهعنوان بازیگر حضور داشتند.
داستان فیلم از این قرار است:
این فیلم ماجرای سفر دانشجویی ایرانی به نام حبیب پارسا (شهاب حسینی) به فرانسه برای تحصیل در دانشگاه پاریس در رشته فلسفه است. ماجرای تاریخی سریال نیز بر بستر جنگ جهانی دوم و شکلگیری صهیونیسم و تسلط تدریجی آنها بر فلسطین اشغالی میگذرد.
حبیب در دانشگاه با دختری یهودی به نام سارا استروک (ناتالی متی) آشنا میشود که ابتدا در کلاس با یکدیگر مخالفت میکنند، ولی بهتدریج رابطه عاشقانهای میان این دو نفر شکل میگیرد.
ترور یهودیان بهدست صهیونیستها در ایران و اروپا، دنبال کردن سرنوشت دانشجوی ایرانی در فرانسه و رابطه عاطفی این دانشجو با دانشجویی یهودی بهصورت سلسله حوادثی به هم مرتبط میشوند، اما بهدنبال فتح پاریس توسط آلمان نازی، جان سارا و خانوادهاش نیز به خطر میافتد؛ زیرا دولت آلمان با یهودیان مخالف است.
حبیب به اتهام ربودن گذرنامه دستگیر میشود. پس از آزادی او از زندان شهربانی و رخ دادن اتفاقاتی از جمله کشته شدن چند نفر همچون سرگرد فتاحی، خواهر حبیب و نامزدش، آخر ماجرا سارا عمویش را که در تخت جمشید قصد قتل حبیب را داشت، به قتل میرساند و حبیب پارسا دوباره به زندان میافتد، اما در آخر پس از رهایی از زندان به معشوق خود میرسد.
بخشی از تیزر این سریال را در زیر ببینید:
انتهای پیام/ 118
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است