برگزاری نشست هماهنگی جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی کهگیلویه و بویراحمد

برگزاری نشست هماهنگی جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی کهگیلویه و بویراحمد


به گزارش مجاهدت از خبرنگار دفاع‌پرس از استان کهگیلویه و بویراحمد، نشست هماهنگی و برنامه ریزی هفتمین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور نمایندگان دستگاه‌های فرهنگی در سالن جلسات اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد. 
 
دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی کهگیلویه و بویراحمد” src=”https://defapress.ir/files/fa/news/1403/11/27/2821350_438.jpg” alt=”برگزاری نشست هماهنگی جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی کهگیلویه و بویراحمد” width=”600″ height=”400″ align=”middle”>
 
در این نشست اهداف و محور‌های هفتمین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی مطرح و در خصوص چگونگی برگزاری و دستاورد‌های این جشنواره بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
 
همچنین در این نشست بر استفاده از ظرفیت‌های نسل جوان به خصوص دانش آموزان در زمینه‌های بازی‌های رایانه‌ای، موشن گرافیک، کلیپ و پویانمایی تاکید شد.
 
جلوگیری از تحریف دفاع مقدس، الگوبرداری از منابع موثق، استفاده از پیشکسوتان دفاع مقدس به عنوان داور و… از دیگر برنامه‌های مطرح شده در این نشست بود.
 
انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

برگزاری نشست هماهنگی جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی کهگیلویه و بویراحمد

این مطلب مفید بود؟
این مطلب را از دست ندهید :  فیلم/ دوست بهشهری حاج قاسم
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید