مجاهدت

بزرگداشت شهید عبدالله ضابط در قم برگزار شد



به گزارش خبرنگار مجاهدت به نقل از مشرق، مراسم سالروز شهادت شهید حاج شیخ عبدالله ضابط و راویان مؤسسه روایت سیره شهدا شب گذشته، شنبه ۹ اسفندماه بعد از نماز مغرب و عشاء با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در حسینیه هیأت فاطمیون واقع در میدان بسیج قم برگزار شد.

در این برنامه حجت‌الاسلام مهدی ماندگاری اطاعت از رهبری را از مهم‌ترین توصیه‌های حاج عبدالله ضابط دانست و گفت: اگر کسی در امتحان تبعیت از رهبری موفق شود می‌تواند مجوز حضور در امتحان ظهور را پیدا کند.

بزرگداشت شهید عبدالله ضابط در قم برگزار شد

همچنین حجت‌الاسلام حسین جوشقانیان با بیان اینکه شهدا در تاریکی‌ها همیشه همراه ملت ایران هستند، عنوان کرد: اگر بتوانیم شهدا را به خوبی به مردم معرفی کنیم و مسئولان و مردم در کنار یکدیگر از شهدا الگوبرداری کنند بسیاری از مشکلات امروز کشور رفع می‌شود.

حجت‌الاسلام حمیدرضا مهدوی ارفع نیز طی سخنانی تاکید کرد: شیخ عبدالله ضابط روایتگر جریان‌ساز بود و اما امثال این شخصیت نداریم به همین علت اکنون خلاء روایتگر جریان‌ساز احساس می‌شود و جامعه به این انسان‌ها نیاز دارد تا بتواند حرکت‌ها و جریان‌های مورد نیاز را در جامعه رقم بزنند.

وی جریان‌سازی را نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های نهج‌البلاغه دانست و عنوان کرد: این منبع دینی بسیاری از آموزه‌ها را در خود جای داده است و اگر بتوانیم در عرصه عمل از آن استفاده کنیم در حقیقت مسیر امثال شهید ضابط را دنبال کرده‌ایم.

مداحی سید محسن بنی فاطمی به مناسبت شام شهادت حضرت زینب(س) پایان بخش این مراسم بوده است.

شیخ عبدالله ضابط سال ۱۳۴۱ در مشهد متولد شد و درسال۱۳۶۴ برای تحصیل علوم دینی به قم عزیمت کرد و ضمن تحصیل، به تدریس دروس حوزوی نیز اهتمام ورزید.

وی باتوجه به ارادت ویژه‌ای که نسبت به شهدا و ترویج فرهنگ شهادت داشت، ضمن حضور مستمر در مناطق جنگی و روایت‏گری شهدا، در سال ۱۳۷۹ به همراه دوستانش اقدام به تشکیل گروه تفحص سیره شهدا کرد و از هیچ فعالیتی در مسیر احیاء فرهنگ شهادت دریغ نمی‏کرد و در نهایت ۲۹ بهمن سال ۱۳۸۲ هنگام بازگشت از مراسم بزرگداشت شهدای بابل در حادثه رانندگی به خیل عظیم شهدا پیوست و در  جوار مولای خود علی بن موسی الرضا(ع) به خاک سپرده شد.

خاطرنشان می‌شود، شهید عبدالله ضابط در بخش ویژه نخستین جشنواره مردمی «عقیق سلیمانی» به‌عنوان شهید مکتبی و جهادی سال ۱۳۹۹ معرفی شده است و یکی از اهداف برگزاری این مراسم معرفی برگزیده بخش ویژه این جشنواره مردمی بوده است.



منبع خبر
خروج از نسخه موبایل