تجلیل از ۷۱ منتخب جشنواره پژوهشی و فناوری دانشگاه جامع امام حسین (ع)

تجلیل از ۷۱ منتخب جشنواره پژوهشی و فناوری دانشگاه جامع امام حسین (ع)


به گزارش مجاهدت از خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، اختتامیه سی‌و‌یکمین جشنواره پژوهشی و فناوری دانشگاه جامع امام حسین (ع) صبح امروز (دوشنبه) با تجلیل از ۷۱ منتخب این جشنواره در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد.

«شهرام علیاری» معاون پژوهش دانشگاه جامع امام حسین (ع)، در این مراسم با بیان اینکه بیش از ۸۶۲ برنامه در دانشگاه تدوین شده است، اظهار داشت:  ۵۷۳ برنامه در حوزه تحقیقات، علوم و فناوری و ۲۸۹ برنامه در حوزه دانش و پژوهش بوده است.

معاون پژوهش دانشگاه جامع امام حسین (ع) گفت: شاخص‌های منتخبین این جشنواره بر اساس شاخص‌های جشنواره سلمان بررسی شد. 

وی با تاکید بر اینکه آثار محققین و پژوهشگران در ۱۹ محور و ۷۱ عنوان مورد بررسی قرار گرفت، خاطرنشان کرد: در حوزه علوم انسانی ۲۶  و در حوزه علوم، تحقیق و فناوری ۴۵ اثر انتخاب شدند. 

علیاری گفت: اقدامات و فعالیت‌های ما بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه جامع امام حسین (ع) تدوین شده و در هفت محور فعالیت می‌کنیم. 

معاون پژوهش دانشگاه جامع امام حسین (ع) افزود: سال گذشته نقشه راه دانشکده‌های این دانشگاه بر اساس ۷ برنامه تحولی تدوین شده است و امیدواریم تا پایان سال تکمیل و ابلاغ شود. 

وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه ایده‌پروری در دانشگاه جامع امام حسین (ع) گفت: ۱۵ رویداد در همین خصوص برگزار و در مجموع ۳۵۷ ایده دریافت شد که ۱۷ ایده آن تایید و مورد بهره‌برداری و قرارداد، قرار گرفت.

انقلاب اسلامی هندسه قدرت را تغییر داد

تجلیل از ۷۱ منتخب جشنواره پژوهشی و فناوری دانشگاه جامع امام حسین (ع)

سردار سرتیپ دوم پاسدار «محمدرضا حسنی آهنگر» فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) هم در این مراسم، با بیان اینکه شهید «سلیمانی» در وصیت‌نامه خود و شهید «سید حسن نصرالله» در سخنرانی خود بر مظلومیت رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید کردند، اظهار داشت: هنوز نتوانسته‌ایم اندیشه امام خامنه‌ای را در حوزه اجرا به خوبی دنبال کنیم.

سردار حسنی آهنگر در ادامه با اشاره به تأثیرات پیروزی انقلاب اسلامی ایران، گفت: انقلاب اسلامی هندسه قدرت را تغییر داد و علی‌رغم تأثیرگذاری قدرت‌های غرب و شرق بر کشورهای مختلف، گفتمان جدیدی را در سطح جهان پدید آورد.

فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) ادامه داد: اگر بخواهیم ادبیات و مبانی اسلام را به گوش جهانیان برسانیم، نیازمند قدرت در سطح بین‌المللی هستیم و یکی از راه‌های دستیابی به قدرت، کسب علم است.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی بر حضور ایران در میان ۱۰ کشور نخست در حوزه هوش مصنوعی تأکید کرده‌اند و لذا تحقق این امر، یک تکلیف است؛ چرا که ابرقدرت‌ها از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند و ما هم باید صاحب این فناوری شویم و جزو کشور‌های پیشرفته باشیم.

سردار حسنی آهنگر با اشاره به بیانیه دوم انقلاب خاطرنشان کرد: دانشگاهیان و حوزوی‌ها پیشران بیانیه گام دوم انقلاب برای جهانی‌شدن هستند؛ چرا که هر تمدن برای شکل‌گیری نیاز به دو مؤلفه انسان و نظاماتی بر اساس تولید فکر و دانش در حل مسائل حکمرانی دارد.

فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) تصریح کرد: متأسفانه هنوز نتوانسته‌ایم در اسلامی‌سازی دانشگاه‌ها موفق عمل کنیم؛ چرا که هنوز از ریل غرب خارج نشده‌ایم.

وی گفت: اگر ۱۰۰ هزار استاد دانشگاه و یک میلیون دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا در نظام مسائل انقلاب و حل مسائل انقلاب داشته باشیم، در آن‌صورت می‌توان انتظار داشت که دانشگاه‌ها پیشران تمدن انقلاب اسلامی باشند.

سردار حسنی آهنگر تأکید کرد: باید راه غلبه بر دشمن را با روش بومی و اسلامی تبیین و در عرصه جنگ شناختی، دشمن را لگدمال کنیم.

قدرت ما در قلب و ایمان مردم است/ نقاط ضعف و قوت دشمن را می‌شناسیم

تجلیل از ۷۱ منتخب جشنواره پژوهشی و فناوری دانشگاه جامع امام حسین (ع)

در ادام، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه دشمن جنگ رسانه‌ای و شناختی علیه جمهوری اسلامی ایران به راه انداخته است که در تحولات اخیر با استفاده از آن مطالبی را بیان می‌کند، اظهار داشت: امروز دشمنان ملت ایران و در رأس آنها رژیم صهیونیستی و آمریکا چه در داخل و خارج منطقه، حرف‌های علیه ما می‌زنند و در پاره‌ای از موارد هم قدرت‌طلبی می‌کنند.

رئیس مجلس در ادامه با اشاره ادعای برخی که می‌گویند خطر جنگ بیخ گوش شماست، سوریه را از دست داده‌اید، تسلیم شوید و با نظم جهانی سازگاری کنید! گفت: این حرف‌ها، حرف‌های جدیدی نیست و در ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ هم این حرف‌ها را می‌زدند.

وی افزود: آیا ما در دوران دفاع مقدس فراز و نشیب نداشتیم؟ مگر پس از پذیرش قطعنامه دشمن دو مرتبه به ما حمله نکرد؟ مگر نمی‌گفتند که دستاورد شما از جنگ با حزب بعث چه بود؟ آیا به کربلا رسیدید؟ ولی در نهایت دیدیم که سنت‌های الهی پایدار هستند و تخریب نمی‌شوند و جهان دید که انقلاب اسلامی با ایمان به مکتب قرآن و اهل بیت علیهم‌السلام پیروز شد.

قالیباف با تاکید بر اینکه نباید درنگ کنیم و باید با ایمان پیش برویم، گفت: فراز و نشیب‌ها همیشگی است، اما در این فراز و نشیب‌ها ایمان و پایبندی ما به سنت‌های الهی مشخص می‌شود. در اینجاست که کسانی که حرف می‌زنند و کسانی که عمل می‌کنند، مشخص می‌شوند.

وی گفت: ما آدم‌های آرمان‌گرای صرف نیستیم، ضمن اینکه با برنامه گام برمی‌داریم، توان دشمن را نیز محاسبه می‌کنیم و گفتمان انقلاب اسلامی هم این است که ما آرمان‌گرای واقع‌بین هستیم. 

رئیس مجلس در بخش دیگر از سخنان خود تصریح کرد: جایگزین یافتن برای شهید «سیدحسن نصرالله» سخت است؛ همانطور که جایگزین یافتن برای شهیدان «بهشتی»، «سلیمانی» و «موسوی» سخت است، اما خدا را شاهد می‌گیریم روزی که به بیروت رفتم حزب‌الله را زنده دیدم. آنها در شرایط سختی بودند و فرمانده خود را از دست داده بودند، ولی دشمن صهیونیستی نتوانست یک قدم پیش بیاید. 

وی گفت: قابلیت دفاع و جنگیدن داریم و بدون شک می‌دانیم که در عرصه مبارزه پیروز و در این مسیر مصمم هستیم و پیش خواهیم رفت و پیروزی وعده الهی است.

قالیباف بیان کرد: در کنار ایمان باید حواسمان به تغییرات دشمن باشد و با قدرت محاسبه در مسیر قدم بگذاریم و با عقلانیت، درایت و شجاعت ایستادگی کنیم. ما باید به گونه‌ای عمل کنیم که محاسبات دشمن را به هم بزنیم. در میدان جنگ اول باید محاسبه کنیم و بعد عملیات انجام دهیم.

رئیس مجلس با تاکید بر اینکه نقاط ضعف دشمن را خوب می‌دانیم، بیان داشت: دشمن اگر فکر و ادعا می‌کند که بازوان انقلاب اسلامی را قطع کردیم، باید بگوییم که هرگز قدرت نظامی ما را درک نکرده است؛ قدرت ما قلب و ایمان مردم است‌.

وی اظهار داشت: باید از هرگونه دو قطبی‌سازی دشمن که برنامه دشمن در جنگ شناختی است، پرهیز کنیم و دامنه انقلاب اسلامی را گسترش دهیم.

رئیس مجلس در ادامه با بیان اینکه دانشگاه امام حسین (ع) همواره مورد آماج دشمن است، گفت: دانشگاه امام حسین (ع) پناهگاه تحول است و با یک عقلانیت متصل به وحی نه عقلانیت ابزاری به دنبال تولید فکر و ساختن متفکرین و عالمانی ‌است که به عقلانیت وحی باور دارند و در حال پژوهش هستند.

وی با تاکید بر اینکه دانشگاه‌های ما باید بتوانند قدرت، ثروت، معرفت و منزلت تولید کند، گفت: دانشگاه باید معرفت را به قدرت، قدرت را به ثروت و ثروت به منزلت متصل کند و اگر بین این چهار عنصر به درستی هم‌افزایی ایجاد کنیم، جامعه‌ای مولد و پیشرو خواهیم داشت و دانشگاه امام حسین (ع) می‌تواند پیشرو در این عرصه باشد‌.

قالبیاف با بیان اینکه یکی از معضلات اصلی ناترازی موضوع آب است، گفت: دانشگاه امام حسین (ع) در این زمینه اقدام خوبی برداشته است، اما ما مشکل حکمرانی داریم؛ حکمرانی ما در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی غیر قابل قبول است.

وی با اشاره به مشکلات نیروگاه‌ها و قطعی برق گفت: سوخت به نیروگاه نرسیده است، ۲۰ تا ۳۰ میلیون لیتر بنزین و گازوئیل قاچاق می‌شود، بعد ما به دنبال واردت هستیم!

رئیس مجلس گفت: قریب به سه میلیون بشکه نفت روزانه هدر می‌دهیم و این مشکل است که قطعا قابل حل است. حتما کسانی هستند که نمی‌خواهند این مشکل حل شود، ولی ما باید وارد میدان شویم.

رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین به همکاری مردم در کاهش مصرف گاز اشاره کرد و افزود: مردم در کاهش مصرف انرژی همراهی کردند و در روز بیش از ۴۰ میلیون متر مکعب گاز صرفه‌جویی شد، اما همچنان مصرف انرژی بیش از استاندارد جهانی است.

وی در پایان با اشاره به اقدامات خود در مجلس شورای اسلامی گفت: در دوره مجلس یازدهم، ۲۱ قانون ضروری برای ایجاد تحول اقتصادی تصویب شد که می‌تواند به حل مشکلات اقتصادی کمک کند. همچنین برنامه هفتم توسعه کشور به‌عنوان بالاترین سند اجرایی برای این تحولات در نظر گرفته شده است.

آمریکایی‌ها به دنبال ایجاد بازدارندگی در برابر ایران هستند

تجلیل از ۷۱ منتخب جشنواره پژوهشی و فناوری دانشگاه جامع امام حسین (ع)

سردار دریادار «علی فدوی» جانشین فرمانده کل سپاه نیز در این مراسم با بیان اینکه ما باید به تکالیف و وظایفی که بر عهده داریم، عمل کنیم، اظهار داشت: وعده خداوند مبنی بر پیروزی حق و شکست باطل است؛ لذا باید حواسمان باشد که در حزب خدا و جبهه حق حضور داشته باشیم.

سردار فدوی در ادامه با اشاره به قدرت تأثیرگذار جمهوری اسلامی ایران در منطقه گفت: مقامات آمریکایی به این امر اذعان دارند و وزیر امور خارجه این کشور هم گفته که آمریکا، غرب و همپیمایان آن‌ها  در سال‌های گذشته قصد سرنگونی حکومت سوریه را داشتند؛ اما در آن زمان، حضور ایران مانع از این امر شد.

وی به سخنان وزیر خزانه‌داری آمریکا مبنی بر اینکه بیش از ۴۰ سال است حتی یک پیروزی برابر ایران نداشته‌ایم، اشاره و بیان کرد: آمریکایی‌ها در امور نظامی خودشان اعتراف می‌کنند که باید برابر ایران توان بازدارندگی ایجاد کنند.

جانشین فرمانده کل سپاه یادآور شد: وزیر دفاع آمریکا در دوران ریاست‌جمهوری اوباما عنوان کرده بود که آمریکا و همپیمانان منطقه‌ای و غیرمنطقه‌ای‌ آن، باید به دنبال توانی باشند که در برابر ایران، بازدارنده باشد.

دریادار فدوی عنوان کرد: از ۱۴ سال پیش سلطه‌گران و هم‌پیمانان آن‌ها عزم خود را برای سرنگونی حکومت سوریه جزم کرده بودند؛ چرا که بر این باور بودند ایران از طریق سوریه بر جبهه مقاومت، تأثیرگذار است؛ اما به دلیل حضور ایران در سوریه، موفقیتی نداشتند.

وی همچنین با بیان اینکه سپاه در حوزه‌های مختلف و در راستای عمرانی کشور تلاش می‌کند، گفت: امروز ۱۰ هزار میلیارد تومان بابت انجام پروژه‌های عمرانی از دولت طلب داریم، اما با وجود این همچنان در میدان هستیم و برای متوقف‌نشدن پروژه‌ها از خودمان اعتبارات اختصاص می‌دهیم.

جانشین فرمانده کل سپاه در ادامه با اشاره به اقدامات این نهاد در زمینه آب‌رسانی به روستا‌ها خاطرنشان کرد: طرح آب‌رسانی به روستاهای کشور، پیشرفت ۶۰ درصدی داشته است.

سردار فدوی در پایان با تأکید بر لزوم رفع مشکلات اقتصادی کشور عنوان کرد: خبیثان عالم نمی خواهند که مسائل اقتصادی ما حل شود؛ اما ما همه منابع لازم را برای حل این مسائل داریم و با بکارگیری نیروی انسانی متخصص، قطعاً این هدف ما محقق خواهد شد.

انتهای پیام/ 241

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید