ترامپ: جنگ با ایران شدید بود

ترامپ: جنگ با ایران شدید بود



رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ روز یکشنبه در مصاحبه با فاکس نیوز با دیگر ادعاهای خود درباره تسلیحات هسته‌ای ایران را تکرار کرد.

به گزارش مجاهدت از مشرق، دونالد ترامپ امروز در مصاحبه‌ای اذعان کرد که جنگ ۱۲ روزه با ایران «جنگ شدیدی بود.»

رئیس‌جمهور آمریکا با اشاره به حملات ایران و رژیم صهیونیستی به یکدیگر افزود که «اگر بخواهیم منصف باشیم اسرائیل نیز آسیب جدی دیده بود.»

به گزارش مجاهدت از الجزیره، در حالی که تهران بارها تأکید کرده است که به دنبال تسلیحات هسته‌ای نیست، وی بار دیگر مدعی شد که ایران می‌خواست به سلاح هسته‌ای دست یابد و «تنها چند هفته با آن فاصله داشت.»

رئیس‌جمهور آمریکا با اشاره به تهاجم این کشور به ایران مدعی شد که «سه سایت هسته‌ای ایران را نابود کرده» و اسرائیل نیز به این تأسیسات آسیب رسانده است.

این مطلب را از دست ندهید :  امیر اکرمی‌نیا: ارتقاء سطح همکاری‌‌های ارتش و سپاه/ قدرتمندانه مقابل آمریکا و رژیم صهیونی ایستادیم

این در حالی است که کارشناسان مختلف ایرانی و خارجی تأکید نموده‌اند تأسیسات فردو با وجود این که آسیب دیده، اما از بین نرفته است.

ترامپ در واکنش به افشای اطلاعات درباره تهاجم آمریکا علیه ایران (که نشان می‌دهد این حمله آن‌گونه که رئیس‌جمهور آمریکا مدعی است، موفقیت‌آمیز نبوده است) گفت: «کسانی که اطلاعات جاسوسی درباره حملات ما به ایران را فاش می‌کنند باید تحت پیگرد قانونی قرار گیرند.»

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است

ترامپ: جنگ با ایران شدید بود

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید