تزریق «بی‌صبری»؛ خالی کردن زیر پای جامعه ایرانی

تزریق «بی‌صبری»؛ خالی کردن زیر پای جامعه ایرانی


گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس ـ حامد افروغ؛ انقلاب اسلامی سال ۵۷ یکی از پیچیده‌ترین و سخت‌ترین انقلاب‌هایی بود که در طول تاریخ به وقوع پیوست. انقلابی که بر مبنای اصول اسلامی و برای حصول عزت و استقلال ایران بزرگ پیگیری شد و پس از تقریبا ۱۵ سال یه پیروزی رسید. در تبیین و بررسی روند شکل‌گیری انقلاب اسلامی بی‌تردید التزام و اعتقاد عملی مردم ایران به اصول اسلامی، خصوصا مرجعیت شیعه، یکی از پایه‌های پیروزی است که پررنگ‌تر از همه به چشم می‌خورد.

اسلام فارغ از دستورات فردی و اجتماعی که دارد، دین اخلاق است و به فرموده رهبری معظم انقلاب اسلامی، اخلاق از قانون بالاتر است. اخلاق در دین مبین به قدری اهمیت دارد که پیامبر اعظم (ص) بعثت خود را برای کامل کردن مکارم اخلاقی تعریف می‌کنند. اخلاقی که خود پیامبر (ص) در قله آن و سرآمد همه خوش درخشید و پیامبر رحمت لقب گرفت.

اما آنچه که امروزه در جوامع جهانی خصوصا در جامعه ایران از سوی دشمنان مورد حمله و تخریب است، همین اخلاق است؛ چرا که با زدودن اخلاق از سلوک بشر، قانون هم دیگر ضمانت اجرایی نخواهد داشت و هرج و مرجی غیرقابل کنترل دنیا را فرا خواهد گرفت تا رهین این هرج و مرج مستکبرین عالم بتوانند خواسته‌های خود را دنبال کرده و اجرایی کنند.

فضای مجازی در این مسیر یکی از سهل‌الوصول‌ترین ابزار‌ها و موثرترین آنهاست تا هر فرد بدون معذب بودن و حیامندی بتواند در آن به ارضای نفسانیات غیر اخلاقی خود بپردازد که ثمره آن را در رفتار برخی جوانان و نوجوانان می‌توان یافت که گزاره‌های اخلاقی، چون حرمت نهادن، توهین نکردن، بی‌حیایی نکردن، نظم داشتن و بسیاری گزاره‌های دیگر را از اخلاق و رفتار خود زدوده‌اند و به اصلاح لاابالی شده‌اند.

لاابالی‌گری یکی از بدیهی‌ترین ثمرات حضور بدون مدیریت افراد در هر رده سنی در فضای مجازی است. فضایی که مجاز را به حقیقت تبدیل ساخته و با قداست‌زدایی از رفتار‌های پسندیده، ذهنیت مخاطب را سترون می‌کند. از این‌رو با پیشرفت فناوری‌های هوشمند (اسمارت‌فون)، هر روز شاهد تخریب هر چه بیشتر قوه عاقله بشر و تضعیف سطح شعور و فرهنگ جوامع هستیم؛ عصبانیت، بی‌قیدی، اباحه‌گری، رخوت، عدم تفکر عمیق، ظاهرمآبی و در بدترین‌حالات، پوچ‌گرایی گوشه‌ای از عوارض تعمیق نفوذ فضای مجازی با زندگی حقیقی بشر هستند که در برخی کشور‌ها مانند ایران، این عمق‌بخشی به سبب نگاه استعمارگرانه قدرت‌های جهانی با شدت و بُرّندگی بیشتری اعمال می‌شود.

آنچه که در بخشی از فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره قطع زنجیره حق و صبر مطرح شد، بخشی از پروژه دشمن برای بهره‌گیری از فضای مجازی برای تخریب جامعه ایرانی است. جامعه‌ای که فارغ از اسلامی یا غیراسلامی بودنش، ایرانی بودنش هدف دشمن است تا مردم ایران را به افرادی بی‌تفاوت، سطحی‌نگر و بی‌قید تبدیل سازد تا دیگر برای کشور، آیین، دین و میراث معنوی خود اهمیتی قائل نشود، بلکه از این طریق بتوانند پلی به استعمار و استثمار کشور زده و با تغییر ذائقه مردم، افرادی وابسته و غرب‌گرا را بر سر کار آورند، تا هر تغییری هم که قرار است به نفع دشمن در جامعه ایرانی صورت گیرد، به دست یک ایرانی باشد.

از این‌رو هر فرد باید به عنوان دلسوزترین شخص برای خود، ضمن آگاهی از ترفند‌های موجود برای به بردگی کشیدن فکری مخاطب، تلاش کند تا با این وضعیت مقابله کرده و با آگاهش و درایت، از محسنات فضای مجازی استفاده کرده و در مقابل مضراتش هوشیار باشد.

انتهای پیام/ 112



منبع خبر

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید