به گزارش خبرنگار مجاهدت به نقل از گروه حماسه و جهاد دفاعپرس، عبدالرضا عباسپور معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران در رابطه با اقدامات اخیر معاونت بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران در زمینه بیمه تکمیلی درمان ایثارگران اظهار داشت: قرارداد بیمه تکمیلی درمان جدید با توجه ویژه به مقوله سالمندی، خدمات نگهداری، توانبخشی و بازتوانی ایثارگران با شرایطی تنظیم شده که خدماترسانی مناسبی به یک میلیون و ۶۲۰ هزار نفر از ایثارگران تحت پوشش این بیمه صورت گیرد.
وی افزود: بنیاد شهید و امور ایثارگران در زمینه دارو و تجهیزات نیز با توجه به سالمندی جامعه ایثارگری و اهمیت توانبخشی اقدام به تأمین بیش از ۳۷ هزار فقره تجهیزات پزشکی و توانبخشی کرده است و این اقلام بر اساس دستورالعملهای مربوطه توزیع شدهاند.
معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص پایش سلامت ایثارگران نیز توضیح داد: در این بخش ۱۵ هزار نفر از جانبازان، والدین و همسران شهدا تحت غربالگری فعال و ۲۰ هزار نفر نیز تحت غربالگری غیرفعال بیماری کرونا قرار گرفتهاند. همچنین غربالگری بیماری کرونا برای ۷۱۳ نفر از جانبازان شیمیایی سردشت انجام شده است.
عباسپور افزود: تشکیل کمیته و کارگروه مقابله با کرونا و برگزاری ۹ جلسه و صدور هشت اطلاعیه، توزیع ۱۰۰ هزار بسته بهداشتی و پیشگیری در استانها، تخصیص ۵ میلیارد اعتبار ویژه کرونا به استانها و انجام تماس تلفنی با جانبازان با ریسک بالای بیماری بهمنظور ارائه توصیههای لازم برای پیشگیری از بیمار کرونا از دیگر موارد انجام شده در این حوزه است.
وی با اشاره به برنامههای کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: با توجه به محدودیتهای ناشی از شیوع بیماری کرونا، برنامهریزیهای لازم جهت اجرای وبینار، وب کمیسیون و فعال کردن فضای مجازی جهت رسیدن به اهداف تعیینشده انجام شده است. ضمن اینکه کمیسیونهای حضوری با رعایت کمیسیونهای پزشکی برگزار شدهاند.
معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین از تزریق ۷۰ هزار دوز واکسن آنفولانزا به گروههای ایثارگری با ریسک بالای بیماری خبر داد.
عباسپور با اشاره به افزایش تختهای بیمارستانهای روانپزشکی متعلق به بنیاد شهید و امور ایثارگران به حدود یک هزار تخت گفت: تختهای بیمارستان خاتمالانبیاء (ص) نیز به ۳۵۰ تخت افزایش یافته است که شامل تختهای بستری، ICU و CCU است و با توجه به شرایط فعلی کشور جهت بستری بیماران کرونا مورد استفاده قرار میگیرند.
وی در خصوص ارائه خدمات آموزشهای تخصصی پزشکی بهمنظور افزایش آگاهی، تسریع بهبود بیماریها و جلوگیری از عوارض و کاهش ناتوانیها در جامعه ایثارگری گفت: بیش از ۳۰۰ فیلم و کلیپ در این زمینه تولید و از طریق فضای مجازی ارائه شده است. همچنین اپلیکیشنهایی با هدف آشنایی با آسیب نخاعی و آموزش پزشکان تولید و در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.
انتهای پیام/ 112
منبع خبر