به گزارش مجاهدت از گروه اخبار داخلی دفاعپرس، «سیدمحمد حسینی» معاون پارلمانی رئیس جمهور در برنامه «صف اول شبکه خبر» درباره سفر اخیر خود به منطقه آزاد ماکو اظهار داشت: این سفرها موجب میشود تا ما از نزدیک با مسائل و مشکلات و مطالبات مردم آشنا شویم و مشاهده کنیم مصوبات سفرهای استانی چقدر اجرا شده و اگر مشکلی برای اجرا وجود دارد مطلع شویم و به وزرای مربوطه منتقل کنیم.
حسینی ادامه داد: ما ۱۴ منطقه آزاد تجاری داریم و ۱۰ مورد منطقه ویژه اقتصادی، که اینها در توسعه کشور و شرایط اقتصادی میتوانند موثر باشند.
معاون پارلمانی رئیس جمهور تاکید کرد: در گذشته این نگاه وجود داشت که میگفتند مناطق آزاد به مراکز وارداتی تبدیل شدند، در حالی که ظرفیتهای فراوانی برای توسعه اقتصادی وجود دارد و در سفری هم که به منطقه آزاد ماکو داشتیم از ۱۱۰ بسته سرمایه گذاری در این منطقه رونمایی کردیم که فرصتهای اقتصادی خوبی را این بستهها ایجاد خواهند کرد. در کنار این مراسم دیدارهایی هم با مردم و علما داشتیم و مطالب آنها را شنیدیم و به مسئولان مربوطه منتقل خواهیم کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در باره افزایش مناطق آزاد تاکید کرد: لوایحی در این خصوص از قبل وجود داشته و در مجلس بررسیها صورت گرفته و تصویب شده و در مواردی شورای نگهبان ایراداتی داشته است که در مجلس پیگیری خواهد شد، ولی به نظر میرسد در هر جایی نیاز است و میتواند به توسعه اقتصادی، کشور و مردم کمک کند این مناطق باید ایجاد شود.
حسینی در ادامه درباره تشکیل وزارت بازرگانی هم گفت: ادغام وزارت بازرگانی در وزارت صنایع و معادن در سال ۹۰ انجام شد و از همان ابتدا هم شک و شبههایی در آن وجود داشته است.
وی تصریح کرد: درست است که دو وزارتخانه در سال ۹۰ ادغام شد، اما باید توجه کنیم که پیش از آن و طی روند چندسالهای چهار وزارتخانه در هم ادغام شده بود و اینگونه نیست که وزارت صمت اکنون یک وزارتخانه باشد.
معاون رئیس جمهور اظهار داشت: گفته میشود ۳۰ درصد اقتصاد کشور در وزارت صمت است و از سال ۹۶ تا امروز ۸ وزیر و سرپرست تغییر کرده و نمیشود گفت که اینها همه ضعیف بودند، ولی کار اینقدر سنگین بوده که هر طرفی را میگرفتند در یک جای دیگر یک عده اعتراض میکردند.
حسینی ادامه داد: با توجه به مسائلی که وجود داشت تصمیم گرفته شده تا این وزارتخانه تفکیک شوند و وزیر صنایع و معادن پیگر بحث صنعت و معاون باشد و دیگر دغدغه افزایش قیمت برخی کالاها مانند مرغ و گوشت را ندارد و بحث بازار به وزارتخانه دیگری سپرده شود.
معاون رئیس جمهور ادامه داد: وزارت صنعت و معدن و وزارت جهاد کشاورزی از مأموریتهای گسترده و مهمی در حوزه تولید برخوردار هستند که متأسفانه در شرایط کنونی بخش زیادی از وقت آنها به تنظیم بازار کالای اساسی از جمله مرغ و تخم مرغ و گوشت صرف میشود و عملاً فرصت چندانی برای توسعه تولیدات صنعتی، معدنی و کشاورزی ندارند.
وی افزود: وقتی ادغام وزارت خانه جواب نداده باید فکری کرد و در دو ساله گذشته هم به دلیل مسائلی که وجود داشت مشکلاتی ایجاد شد به همین دلیل بحث تشکیل سازمان و بعد آن هم وزارت بازرگانی مطرح شد که دو فوریت و کلیات آن هم تصویب شد و انشالله جزئیات هم تصویب خواهد شد.
حسینی گفت: با تشکیل وزارت بازرگانی هم رشد تولید را میتوانیم داشته باشیم و هم در کنترل بخشی از تورم وزارت بازگانی میتواند نقش داشته باشد. به صادرات هم میتواند این وزارتخانه کمک کند.
معاون رئیس جمهور گفت: ما نمیتوانیم خودمان را با یک کشور اروپایی که اندازه یک استان ما است مقایسه کنیم. ما در جنگ اقتصادی هستیم و باید براساس آن برنامه ریزی کنیم.
ادامه دارد…
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است