به گزارش مجاهدت از دفاعپرس از فارس، « حسینعلی امیری» استاندار فارس با حضور در مجموعه میراث جهانی تخت جمشید، از نزدیک با گردشگران و میهمانان نوروزی فارس دیدار و روند خدمترسانی به گردشگران را بررسی و اظهار داشت: تخت جمشید بخشی از هویت تاریخی ایران اسلامی هست.
وی افزود: مطابق فرمایشات مقام معظم رهبری در سال ۱۳۸۷ در شیراز، که اگر مسئولین کشور و مسئولین استان بتوانند از همین مسئله گردشگری به شکل درست، با تبلیغات صحیح و با جهتگیری صحیح استفاده کنند، درآمد آن، استان را از همه معونههای دیگر بی نیاز میکند تدوین سند توسعه گردشگری فارس در دستور کار قرار گرفتههست.
استاندار فارس گفت: گردشگری زیارتی با توجه به بهرهمندی شیراز از وجود حضرت احمدابن موسی (ع) و سایر امامزادگان واجب التکریم، گردشگری طبیعی، گردشگری تاریخی _فرهنگی و توریسم درمانی، محورهای توسعه گردشگری در فارس هست که خداوند متعال به این استان ارزانی داشته هست.
امیری با بیان اینکه سند توسعه گردشگری در شورای برنامهریزی در حال تدوین هست و در بهار امسال رونمایی خواهد شد، تصریح کرد: بخشی از برنامههای این سند در کوتاهمدت محقق میشود و به جهت نیاز به زمان برای توسعه زیرساختها، برای برخی برنامهها ممکن هست چشماندازی ۲۰ ساله تعریف شود.
وی یادآور شد: آنچه مهم هست بهرهگیری از این سند در مسیر توسعه گردشگری استان فارس هست که راهی طولانی و ادامه دار خواهد بود و برای استان برکات بسیاری به همراه خواهد داشت.
استاندار فارس با بیان اینکه استان فارس، استانی گردشگر پذیر و دارای جاذبههای فراوان هست، اظهار داشت: در بهار امسال علاوه بر جمعیت حدود ۶ میلیونی استان فارس، امکانات برای میزبانی بیش از ۵ میلیون میهمان نوروزی فراهم شده هست.
امیری گفت: تاریخ پرافتخار کشور ما سرشار از آثار ارزشمند تاریخیست که پیشینه غنی و تاریخ کهن ایران بزرگ فرهنگی را نشان میدهد و خارج از مرزهای جغرافیای میتواند عامل پیوند و همدلی میان کشورهای این حوزه باشد.
وی گفت: در مقابل کشورهایی که تاریخ کهن ندارند، اما برای خود تاریخسازی میکنند، بناهایی، چون تختجمشید، پاسارگاد و نقش رستم و سایر آثار تاریخی ایران، سندی بر دیرینگی کشور ماست که میتواند هویت تاریخی ایرانیان را به جهان معرفی نماید و زمینه را برای جذب گردشگر به کشور ما فراهم کند.
وی همچنین یادآور شد: استان فارس از دیرباز محل سکونت اقوام و ادیان و مذاهب مختلفی بوده هست که سالیان سال به شکل مسالمتآمیز و با نهایت احترام و درک متقابل، در کنار یکدیگر زیستهاند و علاوه بر ویژگیهای طبیعی و تاریخ پرافتخار فارس، تنوع فرهنگ و اقوام مختلف یکی از جاذبههای گردشگری این استان هست که گردشگران را از اقصی نقاط کشور و جهان به این خطه میکشاند.
نماینده عالی دولت در استان فارس، برگزاری مراسم تحویل سال نو در اماکن تاریخی و فرهنگی فارس را یکی از جلوههای فرهنگ غنی و والای ملت ایران دانست و خاطر نشان کرد: مراسم تحویل سال نو با حضور دههای هزار نفر از هموطنان عزیزمان در اماکن تاریخی و فرهنگی و زیارتی استان برگزار شد که تجلی شور و شعور مردم شریف و متدین کشورمان در پاسداشت ارزشها و هنجارهای ایرانی و اسلامی بود.
وی تصریح کرد: مردم عزیز ما به خوبی حرمت ماه مبارک رمضان و شبهای قدر و ایام شهادت مولای متقیان علی (ع) را نگه داشتند و هیچگونه رفتار ساختارشکنانهای را در این ایام شاهد نبودیم.
امیری در پایان اظهار داشت: از همه مردم عزیز کشورمان که با رفتار سنجیده خود مراسم تحویل سال نو را به احسن وجه و با نهایت همدلی برگزار کردند سپاسگزاری میکنم.
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست
