تمدید محدودیت‌های سفر برای مسافران اروپایی در ایتالیا

تمدید محدودیت‌های سفر برای مسافران اروپایی در ایتالیا



به گزارش خبرنگار مجاهدت به نقل از مشرق، کرونا همراه با همه عواقب سیاسی، اجتماعی و اقتصادی آن در اروپا همچنان جولان می دهد.

بیش از ۲۴ هزار ابتلای روزانه در آلمان

جدیدترین اخبار کرونا از اروپا حاکی از آن است که انستیتو رابرت کخ آلمان صبح امروز از ابتلای ۲۴۳۲۹ مورد جدید به کرونا در عرض ۲۴ساعت و ۳۰۶ مرگ کرونایی جدید در این مدت خبر داد. به این ترتیب شمار مبتلایان جدید به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر در یک هفته اخیر به ۱۵۳.۴ رسیده است.

اولین موارد آلودگی به ویروس جهش یافته هندی در فرانسه

در فرانسه هم اولین موارد آلودگی به ویروس جهش یافته هندی ثبت شده است. بر اساس اطلاعات وزارت بهداشت فرانسه سه نفر از شهروندان که قبلا به هند سفر کرده بودند به این ویروس آلوده شده اند.

تاثیر بالای کرونا بر وضعیت مهاجران در آلمان

وزرای ادغام و هماهنگی ایالات آلمان می خواهند شفافیت های بهداشتی و سلامتی مهاجران در دوران کرونا را تقویت کنند. یک مقام آلمانی در این باره گت: بسیاری از افراد با زمینه های مهاجرتی در مشاغل نامطلوبی اشتغال دارند و در شرایط سخت و محل های مسکونی تنگی زندگی می کنند؛ بنابراین تاثیرات همه گیری کرونا به ویژه روی افراد دارای زمینه های مهاجرتی بیشتر است.

طرح قانونی کاهش محدودیت ها برای افراد واکسینه شده در آلمان

طبق پیش نویس قانونی وزیر دادگستری آلمان به زودی کاهش محدودیت ها برای افراد واکسینه شده و بهبود یافته از کرونا وجود خواهد داشت.

وزیر دادگستری آلمان در این باره گفت: طرح ما پیش بینی می کند که افراد واکسینه شده و بهبود یافته کامل از کرونا از محدودیت های ارتباطی و خروج معاف شوند. علاوه بر این الزام برای تست اجباری برای این افراد به حال تعلیق در می آید. به گفته وزیر دادگستری آلمان به این ترتیب این افراد می توانند بدون تست به خرید و یا آرایشگاه بروند. به گفته وی این طرح برای افراد مسن که تحت انزوا و محدودیت های دراز مدت کرونا رنج می بردند از اهمیت بالایی برخوردار است.

وزیر دادگستری آلمان تاکید کرد که در کاهش محدودیت های پیش بینی شده برای افراد واکسینه شده مسئله دادن حقوق و امتیازت ویژه به آن ها مطرح نیست، بلکه این یک نیاز اصلی در کشور قانونمند ما است. وی افزود: این گام مهمی در مسیر نرمال شدن اوضاع است. قرار است در روزهای آینده پارلمان آلمان درباره این طرح قانونی رای گیری کند.

ایتالیا قواعد قرنطینه برای مسافرن اروپایی را تمدید می کند

ایتالیا هم قواعد قرنطینه برای مهار کرونا برای مسافران از کشورهای عضو این اتحادیه را تمدید می کند. بر اساس این قواعد مسافرانی که از کشورهای عضو اتحادیه اروپا به ایتالیا می آیند باید یک تست منفی کرونا داده و مدت ۵ روز در قرنطینه بمانند. وزیر بهداشت ایتالیا این طرح را تا اواسط ماه می تمدید کرده است.

تسریع روند واکسیناسیون در آلمان

آلمان هم روند واکسیناسیون سراسری را تسریع می کند. بر اساس اطلاعات وزیر بهداشت آلمان در روز چهارشنبه برای اولین بار در یک روز بیش از یک میلیون نفر در این کشور واکسینه شدند. وی در عین حال این تسریع در روند واکسیناسیون را برای ایجاد مصونیت کامل کافی ندانسته است.

بر اساس اطلاعات نهادهای بهداشتی در آلمان تا به حال ۲۶.۹ درصد انسان ها حداقل یک دوز واکسن کرونا را دریافت کرده اند. ۷.۷ درصد شهروندان هم هر دو دوز واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

تداوم کاهش رشد اقتصادی در اسپانیا

اقتصاد اسپانیا هم در اوایل سال ۲۰۲۱به دلیل بحران کرونا دوباره تحت فشار قرار گرفت. بر اساس اطلاعات اداره آمار ملی اسپانیا تولید ناخالص داخلی در این کشور بین ژانویه و مارس سال جاری حدود ۰.۵ درصد نسبت به سه ماهه قبل کاهش پیدا کرد.

آژانس دارویی اروپا عوارض قلبی بعد از واکسیناسیون با فایزر و مدرنا را بررسی می کند

کارشناسان آژانس دارویی اروپا در حال بررسی مواردی از میوکاردیت ( التهاب عضلات قلب) بعد از واکسیناسیون با واکسن های فایزر- بیون تک و مدرنا هستند. این نهاد آلمانی این خبر را روز پنج شنبه اعلام کرد. البته آژانس دارویی اروپا اعلام کرده که در حال حاضر هیچ مدرکی دال بر ارتباط این عوارض با واکسیناسیون وجود ندارد. آژانس دارویی اروپا هیچ گونه اطلاعاتی از موارد ابتلا به این عوارض بعد از تزریق این واکسن ها را نداد.

افزایش نگرانی اتریشی ها درباره مسائل مالی

بحران کرونا نگرانی شهروندان اتریشی درباره مسائل مالی را افزایش داده است

“توبیاس توماس”، مدیر کل اداره آمار اتریش در این باره گفته است که با بحران کرونا نگرانی های مالی در بین شهروندان به شدت افزایش پیدا کرده است. بر این اساس در سال ۲۰۲۰ ، ۱۳.۹ درصد شهروندان در معرض خطر فقر قرار داشتند.

نتایج یک بررسی نشان می دهد که انتظارات افراد برای ۱۲ ماه آینده بیش از سال های گذشته بدبینانه بوده است.

بر اساس این بررسی در حالی که در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ تنها ۹ تا ۱۰ درصد شهروندان اعتقاد داشتند که شرایط مالی آن ها در سال های آینده بدتر می شود، در سال ۲۰۲۰ ۱۵ درصد چنین اعتقادی داشتند. همچنین ۲۱ درصد هم اعلام کرده بودند که درآمد آن ها در ۱۲ ماه اخیر کم تر شده است. دلیل بیان شده از طرف افراد در ۲۱ درصد موارد از دست دادن شغل و یا ورشکستگی شرکت ها عنوان شده است.

بر اساس داده های منتشر شده توسط اداره آمار تریش در روز پنج شنبه حدود ۱.۲۲۲.۰۰۰ نفر ( ۱۳.۹ درصد) شهروندان در اتریش در سال ۲۰۲۰ در معرض خطر فقر بودند.

“وولفگانگ موکشتاین”، وزیر بهداشت و امور اجتماعی در این کشور از آمارهای نگران کننده در این باره خبر داده است.

وی در این باره گفته است که والدین تنها (۳۱ درصد) خانواده های با ۳ یا فرزند بیشتر ( ۳۰ درصد) ، افراد باتابعیت غیر اتریشی ( ۳۵ درصد) و افراد در خانواده های کم کار ( ۵۶ درصد) در معرض خطر فقر هستند. به گفته وی حدود ۱۴ درصد افراد بالای ۶۵ سال در کشور در معرض خطر فقر قرار دارند که از بین آن ها ۶۷ درصد زنان هستند.

وی مبارزه با فقر در کشورش را یک نگرانی بزرگ اعلام کرده و گفت: یک طرح جاه طلبانه دولت این است که آمار انسان های در معرض خطر فقر در کشور را به نصف کاهش دهد. وی در این باره گفت: ما این هدف را در دوران کرونا نه مورد تجدید نظر قرار داده و نه اصلاح خواهیم کرد. برعکس اکنون ما باید تلاش کنیم تا از فقر جلوگیری کنیم.

یکی از مقامات اتریش هم در این باره ابراز نگرانی کرده که این آمارها هنوز آرامش قبل از طوفان باشد.

وی با اشاره به اینکه شرایط بسیاری از شهروندان تشدید می شود گفت: ما به یک طرح بازسازی دوباره اجتماعی نیاز داریم و البته همین حالا .

کشور اتریش هم در دوران کرونا محدودیت های سختگیرانه ای را برای مهار این بیماری در دستور کار قرار داد که عواقب اقتصادی زیادی را به بار آورد.

بر اساس جدیدترین آمارها در اتریش در عرض ۲۴ ساعت گذشته ۲۱۳۱ نفر به کرونا مبتلا شده و ۲۶ نفر هم در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده اند.

طرح ترمز اضطراری در فرانسه هم اجرایی می شود

طرح ترمز اضطراری برای مهار کرونا در فرانسه هم مانند آلمان در دستور کار قرار می گیرد. امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه این طرح را با یک طرح زمان بندی برای کاهش محدودیت ها از ماه می معرفی کرد.

به گفته ماکرون این ترمز اضطراری در صورتی که در یکی از شهرهای بزرگ نرخ مبتلایان جدید در ازای هر ۱۰۰ هزار نفر به ۴۰۰ نفر افزایش یابد اجرا می شود. به گفته ماکرون این طرح در صورت افزایش چشمگیر آمار مبتلایان و پر شدن بیش از حد بخش های مراقبت های ویژه در مناطق مختلف اجرایی می شود.

فرانسه همچنین طرح واکسیناسیون افراد بالای ۱۸ سال دارای بیماری زمینه ای حاد را در دستور کار قرار می دهد.

جدیدترین آمارهای کرونایی در کشورهای مهم اروپا

بر اساس جدیدترین آمارها در فرانسه در عرض ۲۴ ساعت ۲۶,۵۳۸به کرونا مبتلا شده‌اند و ۳۰۶ نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

در انگلیس هم در عرض ۲۴ ساعت ۲,۴۴۵به کرونا مبتلا شده‌اند و ۲۲ نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.

در ایتالیا هم در عرض ۲۴ ساعت ۱۴,۳۲۰به کرونا مبتلا شده‌اند و ۲۸۸ نفر بر اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.

در اسپانیا هم بر اساس جدیدترین آمارها در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰,۱۴۳به کرونا مبتلا شده و ۱۳۷ نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.

به این ترتیب بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در فرانسه ۵,۵۹۲,۳۹۰از آغاز شیوع کرونا به آن مبتلا شده‌اند و ۱۰۴,۲۲۴هم اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.

در انگلیس هم تاکنون ۴,۴۱۴,۲۴۲به کرونا مبتلا شده‌اند و ۱۲۷,۵۰۲هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

در ایتالیا هم بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال ۴,۰۰۹,۲۰۸به کرونا مبتلا شده‌اند و ۱۲۰,۵۴۴در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

جدیدترین آمارها نشان می‌دهد که در اسپانیا هم تا به حال ۳,۵۱۴,۹۴۲به کرونا مبتلا شده‌اند و ۷۸,۰۸۰هم در اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.

در آلمان هم تا به حال ۳,۳۷۹,۳۸۷کرونا مبتلا شده‌اند و ۸۳,۳۳۸بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

منبع: تسنیم



منبع خبر

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید