نماد سایت مجاهدت

تهمت‌هایی که به رئیس‌علی دلواری زدند را امروز به «حاج قاسم» می‌زنند!

تهمت‌هایی که به رئیس‌علی دلواری زدند را امروز به «حاج قاسم» می‌زنند!



به گزارش خبرنگار مجاهدت به نقل از مشرق، حبیب احمدزاده، نویسنده، فیلم‌نامه‌نویس و مستندساز، در برنامه‌ی تلویزیونی «کتاب‌باز» که همزمان با روزهای اولین سالروز شهادت سردار قاسم سلیمانی از شبکه‌ی نسیم پخش شد از مکتب سلیمانی گفت.

نویسنده‌ی فیلمنامه‌ی فیلم‌های سینمایی «اتوبوس شب» و «۵۰ قدم آخر» گفت: «مکتب سلیمانی به ما می‌گوید چه کار کنیم که دل‌ها برای یک هدفِ صحیح و انسانی گردهم جمع شوند. قاسم سلیمانی در مملکت ما درست تعریف نشده است، او به عنوان یک نظامی معرفی شده. درست است که او جلوی داعش و زیاده‌خواهی غرب را گرفته است اما او پر از محبت و انسانیت بود که جاری می‌شد.»

احمدزاده که سابقه‌ رزمندگی در جنگ هشت ساله‌ ایران و عراق را دارد، درباره‌ رشادت‌های سردار قاسم سلیمانی گفت:«من ۱۵ سالگی تا ۲۳ سالگی‌ام را در جنگ گذراندم، اگر همان زمان در روزهای اولِ جنگ کسی مثل سردار سلیمانی وجود داشت که نمی‌گذاشت ارتش عراق خرمشهر را بگیرد، کار به اینجا نمی‌رسید که ۸ سال از عمر جوان‌های ما در جنگ بگذرد. ارزشِ کارِ سردار سلیمانی را سوریه‌ای‌ها و عراقی‌ها می‌فهمند. او نگذاشت پای داعش به ایران برسد و به همین دلیل مردم ایران چون با بلای داعش مواجه نشدند ارزش حاج قاسم را ندانستند. شکسته استخوان داند بهای مومیایی را.»

این نویسنده که تاکنون چندین کتاب‌ داستان از قصه‌های جنگ منتشر کرده است در بخش دیگری از این گفت‌وگو گفت: «بسیاری از ما انسانها لذت انسانیت را نچیشیدیم، اما حاج قاسم طعم این لذت را چشیده بود، او به کشور دیگری رفت، به شهرهایی که مردم ساکنش درحال فرار از آن بودند رفت و داعش را از آنجا بیرون کرد.»

او با مقایسه‌ی جایگاه حاج قاسم سلیمانی و  شخصیت ماندگارِ رئیس‌علی دلواری درباره‌ این سردار شهید گفت: «رئیس علی دلواری کشته شد اما در تاریخ ماند چون هیچ چیزی برای خودش نخواست و خاک ایران برایش مهم بود. تمام تهمت‌هایی که در دوران قاجار به رئیس‌علی دلواری زدند، امروز دارند به حاج قاسم سلیمانی می‌زنند. عده‌ای به بهانه‌ی مخالفت با حکومت، آریوبرزن‌های ایران را نابود می‌کنند. قاسم سلیمانی در تاریخ می‌ماند و آیندگان قضاوت درستی از او خواهند داشت.»



منبع خبر
خروج از نسخه موبایل