توقف سپاهان به سود تراکتور و پرسپولیس

توقف سپاهان به سود تراکتور و پرسپولیس



سپاهان اصفهان که یکی از مدعیان قهرمانی فصل جاری لیگ برتر است، در هفته بیست‌ودوم این رقابت‌ها مقابل استقلال خوزستان متوقف شد.

  • راحتیران - استیکی سایت

به گزارش مجاهدت از مشرق، در یکی دیگر از دیدارهای روز نخست از هفته بیست‌ودوم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور تیم سپاهان از ساعت ۱۹ امروز (پنجشنبه) در ورزشگاه نقش جهان اصفهان میزبان استقلال خوزستان بود و در حالی که از میهمان خود پیش بود در پایان به نتیجه تساوی یک – یک رضایت داد.

در این مسابقه سپاهان با گلزنی محمد کریمی در دقیقه ۵۲ آنهم از روی نقطه پنالتی از آبی‌های خوزستان پیش افتاد و با گلزنی تیوی بیفوما در دقیقه ۶۵ کار به نتیجه تساوی و تقسیم امتیاز انجامید.

این نتیجه در حالی رقم خورد که محمد آبشک به دلیل اتلاف وقت در دقایق پایانی ابتدا با کارت زرد داور و در ادامه به دلیل اعتراض با کارت زرد دوم مواجه و از زمین اخراج شد.

در دقایق ابتدایی این مسابقه مهدی لیموچی دچار مصدومیت شد و در دقیقه ۶ جای خود را محمدمهدی محبی داد.

همچنین در دقیقه ۳۰ تیم سپاهان توسط رضا شکاری به گل رسید که این گل با تصمیم داوران حاضر در اتاق VAR مردود اعلام و رد شد.

قضاوت دیدار سپاهان اصفهان – استقلال خوزستان برعهده سیدرضا مهدوی بود که علاوه بر اخراج محمد آبشک، محمد کریمی از سپاهان را هم با کارت زرد جریمه کرد.

منبع: تسنیم

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید