رئیس اداره بهداشت و درمان ارتش خاطرنشان کرد: ما تعدادی اعمال جراحی داشتیم که برای اولین بار در تاریخ دریانوردی کشورمان در بیمارستان ناوگروه ۸۶ صورت گرفت.
به گزارش مجاهدت از مشرق، امیر دریادار دوم طاهر سلطان زاده رئیس اداره بهداشت و درمان ارتش جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: در راستای ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با افتخار میزبان این عزیزان بودیم که بعد از ۸ ماه به میهن عزیزمان بازگشتند. همه این عزیزان که در ناوگروه حضور داشتند قبل از اینکه اعزام شوند، پایش سلامت شدند و ما سالم ترین و بهترین نفرات را انتخاب کردیم که بتوانند با تاب آوری و دوام بهتر به آمادگی بهتر، این مأموریت پیچیده و سخت را بگذرانند.
وی ادامه داد: بعد از انجام طرح پایش، انتقال خون و نوع گروه خونی عزیزان بود که با همکاری سازمان انتقال خون، همه عزیزان نمونه خون هایشان بررسی شد که متوجه شدیم، کدام یک عزیزمان در حین بحران اگر مشکلی پیش بیاید، می توانند خون بدهند، بعد از این مراحل همگی عازم مأموریت شدند.
امیر دریادار دوم طاهر سلطان زاده رئیس اداره بهداشت و درمان ارتش جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: ما در ناوگروه یک بیمارستان تخصصی کامل با ۸ تخت پییش بینی کرده بودیم و شامل بخش های آی سی یو، اتاق عمل، آزمایشگاه، رادیولوژی، دندانپزشکی، اورژانس، داروخانه و همه قسمت هایی که یک بیمارستان نیاز دارد، همه تجهیزاتش تأمین شد و بیمارستان در ناوبندر مکران به اجرا درآمد.
رئیس اداره بهداشت و درمان ارتش خاطرنشان کرد: بعد از دو هفته اول مأموریت، یکی از همرزمان من به دلیل یک بیماری تقریبا نادر در نزدیکی مرگ قرار داشت، همکاران من توانستند آن بیمار را به طرز بسیار خوبی درمان کنند و از مرگ قطعی و حتمی نجات دهند. ما تعدادی اعمال جراحی داشتیم که برای اولین بار در تاریخ دریانوردی کشورمان در بیمارستان ناوگروه ۸۶ صورت گرفت.
وی اضافه کرد: همچنین عمل جراحی آپاندیس و عمل جراحی ترمیم استخوان بینی نیز داشتیم. همه این مسائل را تیم پزشکی ما بدون اینکه کوچکترین نیازمندی به کشورهای منطقه و مسیر داشته باشند، همه را خودشان با موفقیت انجام دادند و همه همرزمان به سلامتی به کشور ایران بازگشتند.
امیر دریادار دوم طاهر سلطان زاده رئیس اداره بهداشت و درمان ارتش جمهوری اسلامی ایران در برنامه «شیفت خلوت» رادیو جوانپایان یادآور شد: تیم پزشکی ما به حدود ۱۴ نفر بودند؛ شامل پزشکان متخصص بیهوشی، جراحی، اورژانس، دندانپزشک، پزشک عمومی، روانپزشک، رادیولوژی، آزمایشگاه، روانشناس و کارکنان بهداشتی که بیشتر در کارهای بهداشتی و تغذیه دخیل بودند.
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است