جنگ ترکیبی؛ ابزار هوشمندانه قدرت در عصر فناوری

جنگ ترکیبی؛ ابزار هوشمندانه قدرت در عصر فناوری/ تأکید رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی بر اهمیت توسعه دانشی پدافند غیرعامل


به گزارش مجاهدت از گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، مراسم گرامیداشت هفته پژوهش به‌همت مدیریت عتف سازمان پدافند غیرعامل کشور با همکاری دانشگاه صنعتی مالک اشتر با حضور سردار «غلامرضا جلالی» رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، سردار «محمد مهدی‌نژاد نوری» معاون عتف ستاد کل نیرو‌های مسلح، سردار «اسماعیل احمدی‌مقدم» رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی، «مهدی جعفری» رئیس دانشگاه صنعتی مالک اشتر و جمعی از نخبگان، فرهیختگان و پژوهشگران عرصه پدافند غیرعامل برگزار شد.

سردار اسماعیل احمدی‌مقدم رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی در این مراسم جنگ ترکیبی را مهمترین روش جنگی برشمرد و اظهار داشت: در شیوه ترکیبی همه ابزار‌ها به صورت هوشمندانه برای تحقق نبرد بکار می‌رود و ابزار و تجهیزات نظامی صرفاً اسباب تسریع کننده برای موفقیت در جنگ‌ها هستند.

وی با اشاره به این نکته که با سرعت روز افزون فناوری، انحصار از دست قدرت‌های بزرگ خارج شده است ادامه داد: حوادث اخیر منطقه مثل طوفان الاقصی، جنگ اوکراین و … نشان داد که همچنان سلاح‌های دقیق مبتنی بر اطلاعات دقیق اهمیت خود را دارند و نمیتوان صف بندی دقیقی بین قدرت‌های بزرگ و کوچک تعیین کرد.

رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی با بیان اینکه امروز «اطلاعات» به مهمترین حربه و ابزار برای اعمال قدرت کشور‌های ابرقدرت به ویژه آمریکا تبدیل شده است، گفت: امروز تولیدات نرم افزاری بر تولیدات سخت افزاری برتری دارد.

سردار احمدی مقدم با بیان اینکه امروز دانش پدافند غیرعامل مفهوم بسیار گسترده‌ای پیدا کرده است، با معرفی دانشگاه عالی دفاع ملی به عنوان مجموعه‌ای که در راهبردی‌ترین بخش دفاعی کشور از موضوع پدافند غیرعامل غافل نبوده است ادامه داد: امروز در میان تهدیدات باید فرصت‌ها را دریابیم.

به گفته وی دانشگاه عالی دفاع ملی در بخش آموزش و رشته دکترا، مطالعات گروهی و در حوزه پژوهش با تشکیل شورای سیاستگذاری فعالیت‌های پژوهشی پدافند غیرعامل فعالیت‌های گسترده‌ای را در زمینه توسعه دانشی پدافند غیرعامل انجام داده است.

انتهای پیام/ 118

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید