«حماسه ۹ دی» را مردم خلق کردند و مسئولان جا ماندند/ نقش رهبری در شکست فتنه، تاکید بر حاکمیت قانون بود

«حماسه ۹ دی» را مردم خلق کردند و مسئولان جا ماندند/ نقش رهبری در شکست فتنه، تاکید بر حاکمیت قانون بود


گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس: «بصیرت و میثاق با ولایت فقیه» عنوان روزی است که در پی خلق حماسه‌ای عظیم و مردمی از سال ۱۳۸۸ در نهمین روز از دی‌ماه در تاریخ و تقویم کشور به ثبت رسیده است. در این روز مردمی انقلابی با لبیک به ندای مقتدای خویش و حضور گسترده در میدان دیگر بار با آرمان‌های والای انقلاب اسلامی پیمانی دوباره بستند و ثابت کردند که حکومت اسلامی بر پایه مردم و ولایت‌فقیه بنا شده است و هر آن‌کس که بخواهد این دو اصل را متزلزل کند محکوم به شکست است.

بر همین اساس و در راستای پاسداشت حماسه ۹ دی ۱۳۸۸ و در آستانه گرامیداشت سالروز این واقعه عظیم مردمی با سردار سرتیپ بسیجی دکتر «بهمن کارگر» رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس به گفت‌وگو پرداختیم که در ادامه می‌خوانید.

دفاع‌پرس: دی سال ۱۳۸۸ اتفاقی رخ می‌دهد که به‌عنوان یکی از حماسی‌ترین روز‌ها در تاریخ کشور ماندگار می‎شود، روزی که رهبر معظم انقلاب اسلامی از آن به‌عنوان «یوم‌الله» یاد می‌کنند؛ جنابعالی این روز را چگونه توصیف می‌کنید؟

ما اگر بخواهیم حماسه یوم الله ۹ دی را تحلیل کنیم، باید نگاهی به حوادث و اتفاقات قبل از سال ۱۳۸۸ و جریان انتخابات ریاست جمهوری داشته باشیم. مرور وقایع آن ایام نشان می‌دهد که دشمنان نظام به بهانه انتخابات با برنامه‌ریزی و درپی اجرای مقاصد شوم خود از اواخر سال ۱۳۸۷ تمهیداتی اندیشیده بودند. تلویزیون بی‌بی‌سی فارسی از سال ۱۳۸۷ آغاز به‌کار می‌کند و همزمان با انتخابات ریاست‌جمهوری ایران در خرداد ۱۳۸۸ فعالیت خود را به‌صورت ۲۴ ساعته گسترش می‌دهد. فیس‌بوک و توییتر که قرار بود به‌خاطر اعمال برخی اصلاحات، مدتی متوقف شود به‌خاطر دستوری که از مقامات بالا می‌رسد فعالیت خود را حتی گسترش نیز می‌دهند که بعد‌ها هیلاری کلینتون (وزیر امور خارجه وقت آمریکا) به این امر اعتراف کرده و از مسئولان امر بابت این همکاری تشکر می‌کند. همه چیز آماده بود تا استکبار به‌دنبال ایجاد یک انقلاب مخملی نظام را با سقوط مواجه کند.

«حماسه ۹ دی» را مردم خلق کردند و مسئولان جا ماندند/ نقش رهبری در شکست فتنه، تاکید بر حاکمیت قانون بود

کودتای بزرگی علیه نظام در حال شکل‌گیری بود

معتقدم سال ۱۳۸۸ کودتایی بزرگ علیه نظام جمهوری اسلامی شکل گرفت که با ایستادگی و درایت رهبر معظم انقلاب اسلامی و به میدان آمدن مردم با بصیرت، با شکست مواجه شد. عوامل استکبار در منطقه و جهان، همه به کمک جریان برانداز آمدند، جریانی که هدفش تضعیف اسلام و انقلاب بود و متاسفانه عده‌ای از عناصر داخل کشور نیز با آن‌ها همراه شدند. برخی می‌دانستند چه می‌کنند و عده‌ای دیگر هم واقعا فریب خوردند که در مجموع باعث شدند وقفه‌ای در حرکت کشور به‌وجود بیاید و نظام را با لطامات و خساراتی مواجه کردند.

گسترش و افزایش تحریم‌‎ها از همان سال (۱۳۸۸) پایه‌اش گذاشته شد و بعد قوت گرفت. حقیقتاً ظلم بزرگی به نظام شد که به درستی رهبر معظم انقلاب اسلامی از آن به‌عنوان «فتنه» یاد کردند.

آن زمان بنده در نیروی انتظامی بودم و خود از نزدیک شاهد وقایع بودم، اینکه می‌‎خواستند آنقدر فضا را مه‌آلود کنند تا مردم به اشتباه بیافتند؛ اما عموم مردم در پیروی از رهبر خود، حق را تشخیص دادند و البته آن‌ها که بصیرت کمتری داشتند دچار مشکلاتی شدند.

حماسه ۹ دی با اراده الهی خلق شد

حماسه ماندگار یوم‌الله ۹ دی را هیچ‌کس نمی‌تواند به نام خود بزند، چرا که دست و اراده الهی در کار بود. خداوند عنایت کرد و مردم به تبعیت از رهبری به میدان آمدند و صحنه‌ای به‌وجود آمد که باعث شد مسئولین هم متعجب شوند، طوری‌که بسیاری از دستگاه‌های فرهنگی و تبلیغاتی کشور از واقعه جا ماندند. اگر از حماسه ۹ دی ۱۳۸۸ تصویر زیادی نداریم به همین دلیل است، چرا که دوربین‌های صداوسیما برای ثبت این حماسه جاماندند؛ تا جایی که مسئولین سازمان صداوسیما از نیروی انتظامی درخواست بالگرد کردند و تیم رسانه‌ای سازمان با نیرو‌های ناجا با بالگرد برای تصویربرداری رفتند.

دفاع‌پرس: یعنی در واقع انتظار خلق چنین حماسه‌ای نمی‌رفت؟

این انتظار از مردم می‌‎رفت، غیرمنتظره برای مسئولین بود. مردم مومن و انقلابی ایران همواره در صحنه حاضر بوده‌اند، چه در جریان پیروزی انقلاب اسلامی، چه در دوران دفاع مقدس و چه در مواقع لزوم برای حفظ نظام و اسلام، مردم پای کار بوده‌اند. همین مراسم تشییع باشکوه پیکر شهید حاج قاسم سلیمانی را به‌خاطر بیاورید که چه اتفاقی افتاد؟ آمار‌ها نشان داد که ۲۵ میلیون نفر در سراسر کشور در این مراسم شرکت کردند که اگر پیکر شهید در دیگر استان‎ها هم می‌رفت این حماسه عظیم‌تر نیز می‌شد؛ لذا در ۹ دی ۱۳۸۸ مردم بابصیرت و ولایی ایران به پیروی از رهبر فرزانه خود یکبار دیگر به صحنه آمدند و حماسه‌ای عظیم را خلق کردند که هرگز نباید از یاد‌ها برود.

«حماسه ۹ دی» را مردم خلق کردند و مسئولان جا ماندند/ نقش رهبری در شکست فتنه، تاکید بر حاکمیت قانون بود

دفاع‌پرس: رهبر معظم انقلاب اسلامی همواره به موضوع «بصیرت‌افزایی» تاکید داشته‌اند؛ این مهم چگونه رقم می‌خورد و در جهت اشاعه این فرهنگ چه باید کرد؟

یکی از مهم‌ترین مسائل این است که تاریخ را برای مردم به‌خصوص نسل جوان، درست بگوییم. بعضاً تاریخ تحریف می‌شود، اخیراً رهبر معظم انقلاب اسلامی تذکر دادند و تاکید کردند که اگر بتوانیم جلوی تحریف بایستیم جلوی تحریم هم می‌ایستیم. تحریف حقایق انقلاب و دفاع مقدس باعث می‎شود خود انقلاب تهدید شود. مسئله تحریف بسیار مهم است و برخی به‌دنبال تحریف مسائل انقلاب اسلامی هستند و واقعیت‌ها را نمی‎گویند. انقلاب اسلامی برکات و خدمات شایانی برای مردم داشته است که باید گفته شود. باید روشنگری شود که قبل از انقلاب اسلامی و بعد از آن چه اتفاقاتی رخ داده است. نقش تاثیرگذار وجود پربرکت امام راحل و مقام معظم رهبری به صورت همه‌فهم و برای تمامی سنین و اقشار باید تبیین شود. هیچ نیازی به بزرگنمایی و غلو کردن نیست و کافیست که حقایق را آنگونه که بوده و هست بگوییم و قضاوت را بگذاریم برای مردم. اگر مردم به‌درستی از واقعیت‌ها درخصوص انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و حیات پربرکت نظام اسلامی مطلع شوند سجده شکر به‌جا می‌آورند. اشکال و ایراد و کاستی و فشار اقتصادی هست، جرائم و تخلفات و گاه بی‌تقوایی برخی از مسئولین هست؛ ولی در کنارش برکات و خدمات شایانی نیز بوده است.

ایران، امروز مشکل اصلی استکبار است

جمهوری اسلامی ایران، امروز مشکل اصلی استکبار است. اگر جمهوری اسلامی توفیق نداشت که سردار سلیمانی و شهید فخری‌زاده و دیگر دانشمندان هسته‌ای را ترور نمی‎کردند. تنها کشوری که تمام قد در برابر استکبار جهانی محکم ایستاده، جمهوری اسلامی ایران است که نه‌تن‌ها کشور‌های منطقه بلکه تمام کشور‌ها و ملت‌های آزادی‌خواه جهان به ما اقتدا می‌کنند؛ لذا یکی از مهم‌ترین کار‌های دستگاه تبلیغاتی، معرفی صحیح انقلاب اسلامی و مسیر طی شده است. باید به یک جوان ۱۸ ساله که نه انقلاب و نه دفاع مقدس را دیده بگوییم که این سرمایه عظیم و ذخیره الهی چگونه به‌دست آمده است، چقدر خون داده‌ایم و ایستادگی کرده‌ایم، چه بودیم و چه شدیم. ما در ابتدای دوران دفاع مقدس سیم خاردار نداشتیم و وارد می‌کردیم، ولی الان استکبار تمام توان خود را به‌کار گرفته تا جلوی پیشرفت علمی ما را در مسائل هسته‌ای و موشکی بگیرند. امروز ما می‌توانیم واکسن تولید کنیم؛ باید ببینیم چه کشور‌هایی در دنیا می‌توانند چنین کاری کنند؟

در جریان فتنه ۸۸ رهبری ایستاد تا قانون حاکم شود

برخی جریان‌های سیاسی وقتی می‌خواهند علیه هم صحبت کنند، خدمات نظام اسلامی را زیر سوال می‎برند که این کار غلط است. وقتی مردم متوجه واقعیت‌ها شوند به کشور افتخار می‌کنند به ایرانی بودن خود افتخار می‌‎کنند و این یعنی بصیرت؛ آن زمان اجازه نمی‌دهند وقایع فتنه‌انگیز سال ۱۳۸۸ تکرار شود.

«حماسه ۹ دی» را مردم خلق کردند و مسئولان جا ماندند/ نقش رهبری در شکست فتنه، تاکید بر حاکمیت قانون بود

در میدان خنثی‌سازی و شکست توطئه بزرگ سال ۱۳۸۸ که برخی تلاش داشتند نظام را به لبه پرتگاه ببرند، نقش اصلی را رهبر معظم انقلاب اسلامی ایفا کردند که اگر ایشان ایستادگی نمی‌کردند کشور و نظام ضربات زیادی می‌خورد. معظم‌له ایستادگی کردند تا قانون حاکم باشد و اگر مردم به تبع ایشان به میدان نمی‌آمدند نمی‌توانستیم قانون را در کشور حاکم کنیم. بزرگترین نقش مقام معظم رهبری در شکست فتنه سال ۱۳۸۸ تاکید بر حاکمیت قانون بود. اگر رهبری در آن مقطع و تحت فشار‌های خارجی و داخلی کوتاه می‌آمدند، در انتخابات و دیگر موضوعات کشور چه شرایطی رخ می‌داد؟

دفاع‌پرس: چه اتفاقی رخ می‌هد که در جریان یک روند انقلابی و الهی مانند انقلاب اسلامی عده‌ای دچار بی‌بصیرتی شده و از مسیر خارج می‌شوند؟

این مسئله، مسبوق به سابقه است. اگر به وقایع صدر اسلام و دیگر انقلاب‌‎ها هم نگاه کنیم این موضوع را می‌‎بینیم. می‌تواند دلیلش پیروی از هوای نفس، دنیاگرایی، امتیازخواهی و سهم‌خواهی باشد. طلحه و زبیر در صدر اسلام نمونه بارز این مسئله هستند. این دو باوجود نقش مهم و تاثیرگذاری که دوشادوش رسول الله (ص) در اشاعه اسلام داشتند در دام شیطان دچار بی‌بصیرتی می‌شوند و در پی سهم‌خواهی مقابل، ولی خدا می‌ایستند. این دنیاگرایی موضوع بسیار مهمی است که انسان را از مسیر خارج می‌‎کند. راننده‌ای که حتی یک لحظه حواسش نباشد ممکن است از مسیر خارج شود و چپ کند، مسئولین هم باید حتی لحظه‌ای حواسشان پرت نشود. البته بنده معتقدم ۹۰ درصد مسئولین ما خادم نظام و مردم هستند و پای آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند.

مسئولین هیچ کشوری به اندازه ایران شهید نشده‌اند

مسئولین و مقامات ارشد هیچ کشوری به اندازه جمهوری اسلامی ایران ترور، جانباز و یا شهید نشده‌اند. رهبر معظم انقلاب اسلامی از جانبازان وقایع تروریستی هستند. در واقعه هفتم تیر ۱۳۶۰ رئیس قوه قضائیه کشور به همراه ۷۲ تن از کارگزاران نظام در اقدامی تروریستی شهید می‌شوند. رئیس‌جمهور، نخست وزیر، برخی از وزرا و بسیاری از شخصیت‌های مهم و تاثیرگذار انقلاب ما شهید شده‌اند.

متاسفانه قاعده رسانه این است، مسئولینی که دچار اشتباه و گاه تخلف می‌شود بیشتر به چشم می‌آیند، اما عموم مسئولین کشور در حال خدمت و انجام وظیفه هستند؛ لذا این نگاه غلط رسانه‌ای باید اصلاح شود و رسانه‌ها همانگونه که در زمینه شفاف‌سازی و بیان کاستی‌ها و گاه کم‌کاری و تخلف برخی مسئولین وارد می‌شوند، به همان میزان نیز باید در جهت ارزشگذاری و ایجاد امید در جامعه، خدمات ارزشمند مسئولین انقلابی نظام را بیان و برجسته کنند.

«حماسه ۹ دی» را مردم خلق کردند و مسئولان جا ماندند/ نقش رهبری در شکست فتنه، تاکید بر حاکمیت قانون بود

دفاع‌پرس: چرا پاسداشت یوم الله ۹ دی از اهمیت برخوردار است و در جهت اشاعه دست‌آورد‌های این حماسه چه باید کرد؟

۹ دی ۱۳۸۸ نقطه عطفی در انقلاب اسلامی است که برای درک صحیح و درست آن باید زمان بگذرد. در جریان فتنه سال ۱۳۸۸ غربالگری گسترده‌ای در صحنه انقلاب رخ داد. برخی افراد چهره حقیقی خود را نشان دادند و مقابل انقلاب ایستادند. در این بین افرادی بودند که سوابق همراهی با امام رحمت الله و نظام اسلامی را داشتند. تا قبل از وقایع سال ۱۳۸۸ هویت واقعی این افراد پنهان بود. یکی از ویژگی‌های فتنه ۱۳۸۸ این بود که تمام دشمنان نظام را اعم از داخلی و خارجی با هم متحد کرد. حتی عواملی، چون «عبدالمالک ریگی» جنایتکار نیز با فتنه‌گران همراهی کرد و عوامل فتنه از یک جانی که جلوی دوربین تلویزیون، مردم بی‌گناه را سر می‎برید کمک گرفتند. نیرو‌های سرکرده منافقین را از خارج هدایت کردند که به داخل ایران بیایند و آشوب و جنایت کنند، ما از این افراد در دستگیر شده‌ها داشتیم. تا قبل از آن تا این اندازه هجمه سنگین علیه مقدسات نداشتیم که در روز عاشورا به دسته‌های عزاداری و هیآت حمله کنند و یا خانه خدا را به آتش بکشند. رژیم صهیونیستی و آمریکا با نقش‌آفرینی برخی عوامل داخلی در یک برنامه هدفمند و گسترده هرآنچه می‌توانستند کردند تا نظام اسلامی را با سقوط مواجه کنند؛ لذا پاسداشت و گرامیداشت حماسه عظیم ۹ دی و بیان ناگفته‌های آن به‌ویژه برای نسل امروز بسیار مهم و ضروری است.

بنده معتقدم هنوز به حماسه ۹ دی آنطور که باید پرداخته نشده است. در این خصوص لازم است روشنگری در قالب انتشار کتاب‌های متعدد صورت پذیرد و فیلم‌ها و سریال‌ها و برنامه‌های مختلف تلویزیونی در جهت بصیرت‌افزایی ساخته شود.

انتهای پیام/



منبع خبر

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید