حمایت دستگاه قضایی از بانک‌ها/ بدهکاران بانکی باید شناسایی شوند

حمایت دستگاه قضایی از بانک‌ها/ بدهکاران بانکی باید شناسایی شوند


به گزارش مجاهدت از دفاع‌پرس از مازندران، «عباس پوریانی» رئیس کل دادگستری مازندران امروز (یکشنبه) در جلسه ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: دادگستری مازندران حامی کسانی هست که اهلیت سرمایه گذاری آنان اثبات شده و برای فراهم کردن رشد اقتصادی، اشتغال نیروی انسانی، نوسازی صنایع و رشد گردشگری هرگونه پیگیری و اقدامات لازم را وظیفه خود می‌داند.

وی با اشاره به شعار سال «سرمایه گذاری برای تولید» افزود: برای تحقق شعار سال و منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی هرجا احساس کنیم حقی از سرمایه گذاران و یا بانک‌ها ضایع شده با سلامت، صلابت و قدرت ورود کرده و نسبت به رفع موانع اقدام می‌کنیم.

پوریانی خاطرنشان کرد: اگر سرمایه گذاری از تسهیلات بانکی استفاده و از پرداخت آن امتناع کند به نظام بانکی و مردم استان ظلم می‌کند، بر این اساس، بدهکاران بانکی باید شناسایی و نسبت به وصول مطالبات بانک‌ها پیگیری لازم صورت گیرد، دستگاه قضایی نیز در جهت وصول مطالبات بانکی درکنار بانک‌ها خواهد بود.

این مطلب را از دست ندهید :  سردار نقدی: با مقایسه نحوه برخورد یمن و ونزوئلا با آمریکا راه درست قابل تشخیص است/ در برابر تجاوز دشمن باید مقابله به مثل کرد

رئیس کل دادگستری مازندران با بیان اینکه با همه محدودیت‌هایی که وجود دارد از سرمایه گذاری در استان حمایت می‌کنیم، بیان کرد: باید نگاه به موضوع سرمایه گذاری تغییر و نگاه‌های مدیران استانی از حالت سختگیری و مانع تراشی به سمت تعامل و تسهیل در امور تغییر کند.

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

حمایت دستگاه قضایی از بانک‌ها/ بدهکاران بانکی باید شناسایی شوند

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید