به گزارش خبرنگار مجاهدت به نقل از مشرق، امیر دریادار غلامرضا طحانی، با اشاره به تحقق راهبرد «ما میتوانیم» در ارتش جمهوری اسلامی ایران به ویژه نیروی دریایی راهبردی ارتش، بومیسازی محصولات دفاعی را یک دستاورد مهم در نیروهای مسلح به ویژه ارتش برشمرد و گفت: بومیسازی محصولات دفاعی در راستای تأمین نیاز نیروها به ویژه در بخش عملیاتی به شکل پویا ادامه دارد و هر لحظه دامنه آن در حال وسعت است.
بیشتر بخوانید:
نهنگ دفاعی ایران وارد دریا میشود +فیلم
غافل از اُورهال محصولات دفاعی تولیدی نداجا نیستیم
وی با اشاره به دستیابی وزارت دفاع، ارتش، سپاه و در مجموع نیروهای مسلح به ساخت محصولات دفاعی بومی مدرن، از روند انجام نگهداری، اُورهال(باآماد) محصولات دفاعی تولیدشده گذشته در نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران خبر داد و تصریح کرد: کنار ساخت محصولات دفاعی مدرن جدید از این اقدام هم غافل نیستیم، مصداق این شعر است، «کُهنه پیراهن خویش را آراستن/ بِه ِز جامه نو زِ بیگانه خواستن».
معاون عملیاتی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: نگهداری و تعمیر محصولات دفاعی که از قبل در اختیار داشتیم، به نحو اَحسن در حال انجام است، الحمدالله به همت جوانان متخصص و انقلابی دانشگاهی و صنعتگر که در عرصه انقلاب اسلامی تربیت شدند و در مجموعه وَزین نیروهای مسلح به ویژه نیروی دریایی ارتش مشغولاند، تمام مأموریتها را انجام میدهیم.
رسیدن صنعت دفاعی جمهوری اسلامی ایران بر حد بلوغ فناوری
طحانی با تأکید بر رسیدن صنعت دفاعی جمهوری اسلامی ایران به حد بلوغ فناوری، اضافه کرد: به حدی از بلوغ فناوری رسیدیم که ناوشکن رزمی میسازیم، این دستاورد مهم با کار یک خودرو ساز خیلی فرق دارد، زیرا این ناوشکنها با هزاران تُن وزن، بروی دریا شناور میماند و با تحمل بادهای شدید دریا، عملیات انجام میدهد.
معاون عملیاتی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به بخشی از دستاوردهای مهم این نیرو، تصریح کرد: ناوشکنهای «جماران»، «دماوند»، «سهند»، «دنا»، ناوهای موشکانداز «دِرفش»، «جوشن»، «سپر»، «زِره»، ناوبندر «مُکران»، مقابل چشمان دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران در دریاها و اقیانوسهای بین المللی عرضاندام میکنند.
طحانی با اشاره به دستاورد مهم برگزاری رزمایش مُرکب امنیت دریایی در اقیانوس هند، اضافه کرد: قدرتهای جهان به این باور رسیدهاند که میزبانی ایران را برای حضور در رزمایشهای مُرکب قبول کنند و شانه به شانه بچههای نیروی دریایی نیروهای مسلح ایران، به ویژه ارتش در دریا رزمایش مُرکب انجام دهند که دستاوردی مهم است.
الحاق ناوشکن «دنا» در یک روز بیادماندنی
معاون عملیاتی نیروی دریایی ارتش در پاسخ به این سؤال که ناوشکن «دنا» چه زمانی رسماً به این نیرو الحاق میشود؟، تصریح کرد: مطمئن باشید به زودی در این رابطه خبرهای خوبی خواهید شنید، تاریخ الحاق متغیر است و با بررسی جمیع جهات، تاریخ الحاق این محصول دفاعی ارزشمند را به نیروی دریایی راهبردی ارتش اعلام میکنند و به زودی در یک مناسبت خوب و یک روز بیادمادندی این الحاق انجام خواهد شد.
اراده جِدی نیروهای مسلح به ویژه ارتش برای حضور مؤثر، معنادار در منطقه
وی با بیان اینکه دشمنان اقتدار دفاعی جمهوری اسلامی ایران را در عرصه مشاهده میکنند، افزود: پیام این اقتدار برای کشورهای منطقه و دوستان، صُلح و دوستی است.
طحانی با تأکید براینکه دشمنان ۴۲ سال، ظالمانهترین تحریمها و دشمنیها را علیه نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران انجام دادند، اضافه کرد: هدف دشمنان از اعمال این دشمنیها دور کردن نظام و ملت ایران از پویایی، استقلال و خود کفایی است.
معاون عملیاتی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه دشمنان دنبال این هدف بودند که حرکت رو به جلوی نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران را کُند کنند، اظهار داشت: چشم دشمنان انقلاب کور، اقتدار نیروهای مسلح این شَجَره طیبه، روز به روز درحال حرکت است و به پیشرفت خود ادامه میدهد.
امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ۲۵ دی ۹۹ با حضور در یک برنامۀ زندۀ تلویزیونی درباره ناوشکن دنا گفته بود: ناو شکن دنا که مجموعه وزارت دفاع کار ساخت آن را به انتها رسانده و آزمایش دریایی خود را انجام میدهد در راه است و احتمالا در بهمن ماه شاهد الحاق ناو شکن دنا خواهیم بود که به محض الحاق، به دریای سرخ اعزام میشود.
منبع: میزان
منبع خبر