خدمت به خانواده شهدا، ثواب شهادت را دارد


به گزارش مجاهدت از دفاع‌پرس از اصفهان، حجت‌الاسلام «سید احمد محمودی» رئیس دفتر نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران منطقه پنج کشوری صبح امروز در مراسم معارفه خود اظهار داشت: در دیدارهایی که با خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران داشتیم، از مشکلات آنان جویا می‌شدیم؛ بسیاری از این بزرگواران هیچ درخواستی از مسئولان نداشتند و من حقیقتاً به حال آنان غبطه می‌خوردم.

وی با بیان اینکه خدمت در این عرصه توفیق الهی می‌طلبد، افزود: امیدوارم با دعای خیر خانواده‌های شهدا و ایثارگران بتوانم در این مسئولیت خطیر به وظایف خود عمل کنم.

محمودی با اشاره به ارزش والای خدمت در بنیاد شهید تصریح کرد: هر مقدار که به خانواده‌های شهدا خدمت کنیم، باز هم کم هست؛ خدمت به این عزیزان و اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت در این مجموعه، ثواب شهادت را به همراه دارد.

 

وی ادامه داد: اگر کسی بتواند در این مسیر خالصانه خدمت کند، قطعاً ثواب شهادت نصیب او خواهد شد؛ چرا که این خانواده‌ها با همه وجود خود در راه انقلاب و اسلام فداکاری کرده‌اند.

رئیس دفتر نمایندگی ولی فقیه در منطقه پنج کشوری تأکید کرد: برای ادای دین به این بزرگواران باید همه دستگاه‌ها و مجموعه‌ها با اتحاد و همدلی وارد میدان شوند؛ وحدت خانوادگی و همکاری سازمان‌ها در این زمینه یک ضرورت اساسی هست.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ولایت فقیه هرم و ستون اصلی جمهوری اسلامی ایران و انقلاب اسلامی هست و ان‌شاءالله با پیروی از منویات مقام معظم رهبری بتوانیم گام‌های مؤثری در این مسیر برداریم.

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید