درگذشت مادر شهیدان «راهبر» در آسمینون منوجان


به گزارش مجاهدت از دفاع‌پرس از کرمان،حاجیه خانم «شهربانوروانپاک»مادر شهیدان مادر شهیدان«سید مجید و سید عبدالوهاب راهبر» به علت بیماری و کهولت سن به فرزندان شهیدش پیوست.

شهید«سید عبدالوهاب راهبر» به عنوان بسیجي و با ســمت تیربارچي در جبهه حضور یافت و در فاو عراق بر اثر اصابت ترکش مجروح شــد.

چهاردهم آبان ۱۳۸۹ در بیمارستان شرکت نفت تهران بر اثر عوارض ناشي از آن به شهادت رســید. مزار وي در زادگاهش نودژ منوجان قرار دارد.

شهید والامقام «سید مجید راهبر» نهم آبان ۱۳۳۷، در روستاي نودژ از توابع شهرستان كهنوج ديده به جهان گشود.

هفتم آذر ۱۳۷۵، در آب‌هاي خليج فارس در حوالي جزيره هنگام بر اثر سقوط چرخ بال و سوختگي شديد هنگام برگزاري رزمايش پيروزي به شهادت رسيد.

این مطلب را از دست ندهید :  شهید ممقانی؛ فرمانده بهداری‌ای که بارها خودش مجروح شد

فرمانده سپاه ثارالله استان ومسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ثارالله در پی در گذشت مادر شهیدان«سید‌مجید و سید عبدالوهاب راهبر»پیام تسلیت دادند.

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید