دستور حاج‌قاسم برای رسیدگی به مردم بوکمال بعد از فتح شهر


به گزارش خبرنگار مجاهدت به نقل از مشرق، مراسم رونمایی از کتاب «همسایه خانوم جان» عصر سه شنبه چهارم خرداد با حضور نویسنده کتاب زینب عرفانیان، احسان جاویدی راوی کتاب، احسان محمد حسنی؛ رئیس سازمان هنری رسانه‌ای اوج، سردار فلاح زاده جانشین سپاه نیروی قدس، حاج حسین یکتا، مادر شهیدان خالقی پور و جمعی از خانواده‌های شهدای مدافع حرم و علاقمندان به ادبیات مقاومت در سازمان اوج برگزار شد. «همسایه خانوم جان» روایت پرستار احسان جاویدی از تجربه حضور در بیمارستانی در شهر بوکمال سوریه و خدمت رسانی در دل تکفیری هاست.

ببینید:

عکس حاج قاسم و عماد مغنیه مقابل سفارت آمریکا در تونس+ فیلم

در ابتدای این برنامه سردار فلاح زاده ضمن تبریک سالروز آزادی خرمشهر و درود به شهدای دفاع مقدس و تبریک پیروزی مردم غزه و جبهه مقاومت گفت: خدا را شاکرم و حضورم در این مراسم فقط برای تشکر از آقای احسان جاویدی راوی محترم و سرکارخانم زینب عرفانیان نویسنده محترم است.

وی در ادامه اشاره کردند: ما در طول جنگ به فرماندهی امام راحل بعد از عبور از عملیات‌های حصر آبادان و طریق االقدس، و هم چنین با نبرد خونین چزابه و عملیات فتح المبین و در نهایت عملیات بیت المقدس که با عبور از دو رودخانه کرخه و کارون، نهایتاً خرمشهر آزاد شد. کسانی که در آنجا دفاع کردند، کسانی بودند که خود را ندیدند و فقط خدا را دیدند و خواسته خود را نادیده گرفتند و خواسته ولی فقیه زمانشان را که امام زمانشان بود و ادامه سلسه ولایت الله بود را اجرا کردند و فرماندهانی مثل حسن باقری، شهید دکتر مجید بقایی، شهید مهندس مهدی باکری، شهید حسین خرازی، شهید احمد کاظمی و سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی در اینجا حماسه ساز بودند. اما اینها از خودشان چیزی نگفتند و خودشان را فاتح خرمشهر معرفی نکردند و امام هم زیبا فرمود: خرمشهر را خدا آزاد. در عملیات فتح المبین هم فرمودند: “من بر دست و بازوی شما رزمندگان اسلام که دست خدا بالای آن است، بوسه می زنم و بر این بوسه افتخار می‌کنم.” واقعاً هم دست خدا بالای دست رزمندگان بود. امام هم چنین در عملیات بیت المقدس هم فرمودند:” من به شما رزمندگانِ قدرتمند اسلام که مملکت خدا را بر بال ملائکه الله نشاندید، درود می‌فرستم.

وی ادامه داد: واقعاً هم همین بود چون رزمندگان و فرماندهان ما به غیر از خدا به چیز دیگری فکر نمی‌کردند. دقیقاً همان مطلبی که امام علی در بالای منبر کوفه فرمود: ما برای تحقق خواسته‌های خداوند و اجرای دستورات پیغمبر خدا به مصاف اقوام خودمان رفتیم و جنگیدیم و بعد هم از اصحاب خودشان گلایه کردند و گفتند: این مالک اشتر؟ این عمار؟ این ذواالشهادتین و بعد هم گریه کردن. در هر صورت تاریخ ورق خورد و رزمندگانی چون بسیجیان گمنامی که شاید هیچکس یادشان نکند و نامشان را نبرد اما برای پدر و مادرشان سردار پرافتخاری هستند چون پاره تنشان همین‌ها بودند. هم چنین سردارانی که بعضی از آنها را نام بردم و بعضی‌هایشان را نه… اینها غیر از خدا چیز دیگری ندیدند و فقط برای اجرای دستورات خداوند متعال و دستورات ولی فقیه زمان خودشان که ادامه دستورات ائمه اطهار بود، جنگیدند و فقط فقط برای تحقق آموزه‌های دین جان و سر باختند و خیلی از آنها حتی اسمی هم ازشان برده نمی‌شود. یکی از آنها حاج قاسم بود که در طول جنگ هیچگاه نگفت که ما فاتح خرمشهر بودیم و هم چنین در صحنه بوکمال که این کتاب بخشی از آن حماسه‌های ماندگارش را به تصویر کشیده است تا نسل امروزی با آن آشنا بشود.

سردار فلاح زاده در مورد عملیات بوکمال اضافه کردند: رزمندگانی که در عملیات البوکمال و آزاد سازی این شهر حضور داشتند، هم غیر از خدا چیز دیگری ندیدند. ملاک این رزمندگان هم خدا و ترویج اسلام ناب محمدی بود. این رزمندگان رعبی که داعش در فضای مجازی به مردم وارد می‌کرد، دیده بودند، این رزمندگان دیده بودند که داعش چطور سه نفر را به آتش می‌کشد و چطور انسان‌ها را مرعوب می کردند…این رزمندگان دیده بودند که داعش چطور افراد را به ماشین می‌بندد و تکه تکه می‌کند و چطور کودک ۱۳ ساله را سر می‌برند و همه اینها را دیده بودند. بچه‌های فاطمیون، زینبیون، حیدریون و نیروهای دفاع وطنی سوری سنی مذهب که به مصاف داعش و النصره می‌رفتند، همه اینها را دیده بودند و به مصاف داعش رفتند. اینها رفتند و جانشان را فدا کردند تا جان عزیز مردم مسلمان در امان بماند و مکتب تشیع حفظ شود. در هر صورت عملیات بوکمال هم مانند عملیات بیت المقدس و آزاد سازی خرمشهر طرح و فرماندهانی داشت. در آزاد سازی خرمشهر فرماندهانی چون حسن باقری بودند و اینجا هم فرماندهی چون حاج قاسم سلیمانی را داشت. تنها فرق این بود که این عملیات مرکب بود. نیروهای حشد الشعبی به فرماندهی شهید ابومهدی المهندس بودند.

دستور حاج‌قاسم برای رسیدگی به مردم بوکمال بعد از فتح شهر

وی در ادامه درباره عملیات بوکمال گفت: این عملیات ۲۲ روز طول کشید تا شهر بوکمال آخرین قلعه داعش فتح شد و آنجا تعدادی از مردم بومی حضور داشتند و حاج قاسم مثل حلب که گفتند: به مردم آواره‌اش رسیدگی کنید، اولین دستور ایشان هم این بود که به این مردم غذا برسد و اسکان داده شوند. درمانگاه‌ها و بیمارستان صحرایی احداث بشود. یکی از نکاتی که در این کتاب بسیار خوب به آن پرداخته شده است، درمان و مداوای این مردم بومی بود. زمانی که به مردمی نگاه می‌کردی که مدت‌ها زیر شلاق شکنجه و ترس داعش زندگی کرده بودند، دل سنگ آب می‌شد و اشک چشم سرازیر می‌شد و ما اینها را با دو چشم سر دیدیم و حاج قاسم این دلسوزی کرد. اما درود و صد درود به بچه‌های بهداری چه نیروهای ثابت و چه نیروهای سیار و چه نیروهای بومی که رفتند از حلب و بعضی از خانم‌های دکتر را آوردند و به این زنان رسیدگی کردند. اسلام یعنی همین. اسلام یعنی رسیدگی به فقرا و ایتام و این ثواب از همه چیز بالاتر است. سردار فلاح زاده در پایان صحبت‌های خود گفتند: این ثواب هم برای راوی این کتاب و نویسنده محترم که این رسیدگی به مسلمانان و هم نوعان را به خوبی به تصویر کشیده است، قطعاً در نزد خدا محفوظ است.

در ادامه برنامه، کتاب با حضور خانواده‌های شهید رحیمی و خالقی پور رونمایی شد. اما هدیه پرچم ضریح حضرت زینب به این مراسم هم از نکات قابل توجه این مراسم بود.

مادر شهیدان خالقی پور بعد از رونمایی کتاب در چند جمله گفتند: من برای همه جوانها آرزو دارم و همیشه عرض کردم که ان شالله در جوار حضرت صاحب الزمان در زمان ظهور باشیم و به ایشان خدمت کنیم و بعد به شهادت برسیم.

دستور حاج‌قاسم برای رسیدگی به مردم بوکمال بعد از فتح شهر

هم چنین مسئول انتشارات شهید کاظمی پنج انگشتر شهید حاج قاسم سلیمانی را به عنوان هدیه به افراد مورد تقدیر در این مراسم هدیه دادند، درادامه از مادر شهیدان خالقی پور و همسر شهید رحیمی، همسر مدافع حرم و راوی کتاب احسان جاویدی، حاج حسین یکتا و نویسنده کتاب زینب عرفانیان توسط احسان محمد حسنی رئیس سازمان رسانه‌ای اوج تجلیل به عمل آمد.

در ادامه برنامه حاج حسین یکتا فعال فرهنگی و راوی دفاع مقدس به کتاب‌های قبلی این نویسنده اشاره کرد و آشنایی با خانواده شهیدان خالقی پور اشاره کرد. هم چنین در مورد کتاب همسایه‌های خانوم جان اشاره کرد: این کتاب یک نوع نگاه انسان دوستانه را به تصویر کشیده است.

این فعال دفاع مقدس در این مراسم گفت: همسایه‌های خانوم جان روایتی است از جوانهایی که پرچم ایران را در قلب قلمرو خیالی داعش بالا بردند و با خونشان پایش ایستادند. آنها که برای ایران آبرو خریدند ولو با فروختن باارزشترین یعنی جانشان. این کتااب روایتی است از سربازان مکتب حاج قاسم، روایتی از نبردهای زیرین سوریه، روایتی از اخلاص و سبک نبردشان. سبک برخوردشان با اسیر و خدمت به همسایه‌های خانوم جان. همسایگانی هر چند بی معرفت به حق همسایگی و اسیرتفکرات معاندانه ای داعش. روایتی در میان آتش‌های خشونت بار داعش و سوت خمپاره‌ها کمتر شنیده شد. روایتی از تفاوت‌های جبهه حق و باطل.

دستور حاج‌قاسم برای رسیدگی به مردم بوکمال بعد از فتح شهر

در پایان این مراسم احسان جاویدی راوی این کتاب ضمن تشکر از مریم عرفانیان و نشر شهید کاظمی اشاره کردند که حضورشان در سوریه توفیقی بوده است و چند جمله به مدح اهل بیت در این مراسم پرداختند و گفتند من روضه خوان اهل بیت هستم.

منبع: مهر



منبع خبر

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید