دولت شهید رجایی نخستین دولت مکتبی

دولت شهید رجایی نخستین دولت مکتبی


گروه استان‌های دفاع‌پرس‌ـ «سید جلال امینی» مدیر آموزش و پژوهش اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی؛ در تاریخ انقلاب اسلامی و ملت ایران نقاط عطفی وجود دارد که تعیین‌کننده و سرنوشت‌ساز و سازنده فرهنگ ملت هست.
شهادت محمدعلی رجایی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدجواد باهنر و ادامه راه این شهدا، ۴۰ سال بعد از سوی شهید آیت‌الله رئیسی، فصلی از شهادت را به نام هفته دولت در تاریخ انقلاب اسلامی گشوده هست. 

علت نامگذاری هفته دولت، با توجه به این نکته هست که دولت شهید رجایی، نخستین دولت مکتبی بعد از حاکمیت لیبرال‌ها بر کشور بود.

هفته دولت مزین به نام شهیدان رجایی، باهنر و سپس شهید آیت‌الله رئیسی هست و نماد این شهیدان، جهت‌گیر‌های صحیح، نیت و اخلاص در عمل، جلب رضایت الهی و خدمت به مردم هست.

درباره شهید آیت‌الله رئیسی، مقام معظم رهبری بیش از ۴۰ ویژگی مثبت را در پیام تسلیت، دیدار با مقامات کشور‌ها و میهمانان خارجی، سخنرانی ۱۴ خرداد در مرقد امام خیمنی (ره)، آخرین دیدار دولت سیزدهم و نمایندگان مجلس دوازدهم با ایشان به‌عنوان درس و سرمشق برای روسای جمهور آینده و کارگزاران نظام مقدس اسلامی بیان فرمودند.

در مورد ویژگی هفته دولت امسال باید اذعان داشت هفته دولت، حلقه وصل یک فصل از عمر دولت به فصل جدید از عمر آن هست ولی امسال، تقریبا همزمانی با آغاز به کار دولت چهاردهم هست. رای اعتماد به همه کابینه دولت چهاردهم حسن اعتماد و همراهی خانه ملت با دولت وفاق ملی و تولید سرمایه‌ای عظیم و مستحکم برای پشتیبانی موثر از برنامه‌های دولت دولت چهاردهم صرفا یک آغاز خوب هست که می‌تواند نویدبخش دوره مطلوب و تحولات مثبت باشد.

اسم رمز دولت‌ها باید کسب رضایت الهی، خدمت به مردم، تجربه‌آموزی و عبرت‌آموزی از گذشته باشد.

مقام معظم رهبری از همه دولت‌ها و گرایش‌ها و توانمندی‌های مختلف حمایت و به آنها کمک کرده‌اند که باید قدر آن را دانست.

شهریور ماه پرخاطره هست مانند ترور محمدعلی رجایی، حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین محمدجواد باهنر، آیت‌الله علی قدوسی دادستان کل کشور، آیت‌الله سید اسدالله مدنی امام جمعه تبریز، قیام خونین ۱۷ شهریور، حمله نظامی ارتش بعث به ایران. در همه این حوادث آمریکا دست داشته هست. این حوادث نباید کهنه و فراموش شود، حافظه تاریخی ملت نباید ضعیف شود.

در مقطع کنونی دشمن‌شناسی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هست. به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی «حَرْبٌ لِمَنْ حَارَبَکُمْ»، نباید فراموش شود. «حَرْبٌ لِمَنْ حَارَبَکُمْ» همیشه به معنای تفنگ بدست گرفتن نیست، به معنای درست اندیشیدن، درست سخن گفتن، درست شناسائی کردن، دقیق به هدف زدن هست. حرب لمن حاربکم اینجوری هست … کارزار میان جبهه حسینی و جبهه یزیدی تمام‌نشدنی هست.

مسئله فلسطین و تحولات مهم جبهه مقاومت، عملیات حزب‌الله لبنان، جنایات اسرائیل پاسخ قاطع ایران در زمان مقتضی به اسرائیل، از مهمترین موضوعات در مسئله دشمن‌شناسی هست.

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید