دیدار حجت‌الاسلام تقوی نماینده رهبر انقلاب با سه جانباز سرافراز

دیدار حجت‌الاسلام تقوی نماینده رهبر انقلاب با سه جانباز سرافراز


دیدار حجت‌الاسلام تقوی نماینده رهبر انقلاب با سه جانباز سرافراز

به گزارش نوید شاهد، حجت‌الاسلام سید رضا تقوی نماینده”مقام معظم رهبری”ضمن گرامیداشت اعیاد شعبانیه، روز جانباز و ایام الله دهه مبارک فجر، گفت: بنده در این روز پر خیر و برکت، وظیفه ابلاغ سلام مقام معظم رهبری را به شما جانبازان عزیز و خانواده‌های بزرگوارتان دارم، ایشان همواره به ما می‌فرمایند که در دیدار با ایثارگران از آن‌ها بخواهید که برای ما دعا کنند.

 

حجت‌الاسلام تقوی بیان کرد: همسران جانبازان بار مشکلات جانبازان این عزیزان را تحمل می‌کنند و با پرستاری از این عزیزان در راه خداوند جهاد می‌کنند.

 

وی تصریح کرد: شما جانبازان سند ایستادگی، مظلومیت، عظمت و پیروزی انقلاب اسلامی هستید.

 

در این دیدارها یعقوب سلیمانی معاون بنیاد شهید و امور ایثارگران، حسین دهشیری مشاور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ و جعفر بحرینی رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران منطقه ۱۱و ۱۰ نیز در این دیدارها نمایندگان مقام معظم رهبری را همراهی کردند.

 

در پایان نیز انگشتر و چفیه تبرکی از طرف “مقام معظم رهبری” به این جانبازان معظم هدیه داده شد.

 

جانبازان معزز ۷۰ درصد، «علیرضا مختاری»،«ابوالقاسم یاراحمدی» و «منوچهر شرافت» سه جانبازان دیدار امروز بودند.

 

انتهای پیام/



منبع خبر

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید