نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: به هراندازه که زمینه تنش در منطقه کمتر شود، زمینه برای ایران هراسی کمتر خواهد شد؛ هر چند در قالب این ارتباطات جایگاه و موقعیت جبهه مقاومت اسلامی تضعیف نخواهد شد.
به گزارش مجاهدت از مشرق، حجتالاسلاموالمسلمین مجتبی ذوالنوری در نشست جمعی از طلاب نخبه و اساتید بسیجی با اشاره به روابط و ارتباطات اخیر بین جمهوری اسلامی و عربستان سعودی، اظهار داشت: پس از بهبود ارتباطات با عربستان، مصر و امارات نیز تمایلات زیادی نشان دادهاند.
وی خاطرنشان کرد: به هراندازه که ارتباط بین ایران و عربستان بیشتر شود، ارتباط و تعامل ما با کشورهای منطقه بیشتر خواهد شد و به همین دلیل کشورهای عربی از تقویت رابطه بین ایران و عربستان استقبال میکنند.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: ازآنجاییکه دولت قبل اولویت خود را بر برجام و ارتباط با آمریکا نهاده بود در مسیری حرکت میکرد که خاطر آمریکا را دچار تکدر نکند و به همین دلیل عملاً اثری از ارتباط با کشورهای همسایه و حتی چین و روسیه وجود نداشت و طی هشت سال اخیر زیرساختهای ارتباطی ایران با کشورهای همسایه کاملاً تخریبشده بود.
وی یادآور شد: از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم ارتباط و تعامل ایران با کشورهای همسایه بهبودیافته است؛ سهم تجارت ایران اسلامی از واردات و صادرات ۱۰۰۰ میلیارد دلاری متقابل کشورهای منطقه، حدود ۲۵ هزار میلیارد دلار است که نشان میدهد تا رسیدن به نقطه مطلوب هنوز فاصله بسیار زیادی وجود دارد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: ثبات سیاستهای دولت، توانمندیهای کارگزاران، نحوه تعامل با کشورهای همسایه و دشمنان ۴ عامل مهم و اساسی در بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم است.
ذوالنوری با اشاره به در پیش رو بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: مردمسالاری دینی و مشروعیت دینی جزو مباحث و مسائل مهمی است که باید با عملکرد قابل دفاع مسئولان و حل مشکلات، هرسال تقویتشده و القائات دشمنان بیاثر شود.
ذوالنوری بابیان اینکه ارتباط و هماهنگی مطلوبی بین مجلس و دولت وجود دارد، اظهار داشت: دولت و مجلس برای حل مشکلات و مسائل اولویتدار مردم تأکید و اهتمام دارند.
وی اظهار داشت: میزان نقدینگی در دست مردم و فعالان اقتصادی سه برابر بودجه سال جاری است که این رقم جدا از نقدینگی پنهان است که این مباحث سبب مشکلاتی در مسئله خودرو، ارز و مسکن شده است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: برای حل بحران خودرو لازم است تا به تعداد لازم خودروهای خارجی وارد کشور شود تا بخشی از بار تقاضا در این حوزه مدیریت شود؛ در حوزه ارز نیز تصمیمات خوبی در سطح دولت و مجلس در حال انجام است.
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است