به گزارش خبرنگار مجاهدت به نقل از خبرگزاری فارس از اردبیل، پارسا فتحی، نفر دوم کنکور تجربی ۱۴۰۰ ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: من متولد سال ۱۳۸۲ در شهر اردبیل هستم و در مدرسه شهیدبهشتی اردبیل تحصیل میکردم و تلاش جدی خود برای کنکور را از سال دهم دبیرستان آغاز کردم.
وی افزود: در روزهای تعطیل بین ۹ تا ۱۱ ساعت مطالعه داشتم و توصیهام به کسانی که میخواهند در سال بعد کنکور دهند این است که هیچ وقت ناامید نشوند و از فراز و فرودها هراسی نداشته باشند و مطمئن باشند که کوچکترین زحمتی بکشند قطعا روزی نتیجه خواهد داد.
فتحی بیان کرد: پزشکی یکی از رشتههای دلخواه من است و آن را فارغ از توجه به درآمد یا موقعیت اجتماعی، انتخاب کردهام، از اینکه بتوانم با دانشم جان انسانها را نجات دهم، لذت میبرم.
رتبه دوم کنکور تجربی ۱۴۰۰ تصریح کرد: از سال دهم تا الان همواره سعی داشتم که نمرههای بالایی را کسب کنم؛ درسهای فیزیک و شیمی و ریاضی نقاط قوت من هستند و البته درسهای زیست و ادبیات برایم چالشبرانگیز هستند و سؤالاتی وجود دارد که با شک به آنها پاسخ میدهم.
فتحی ادامه داد: منابع در این سه درسی که در آنها قوی هستم، تنوع و کیفیت بیشتری دارند و برای پاسخ به سوالات و رفع اشکالات در این دروس به تمرین و تکرار تستهای زیاد مشغول بودم و روش ویژهای ندارم، ولی از مسیری که برای هر درس طی میکنم، آگاهی دارم و دقیق میدانم که هدفم از مطالعه هر درس، رسیدن به چه سطحی از تسلط است و سعی میکنم فرمولها را طوری بفهمم و یاد بگیرم که بتوانم با کمک آنها به انواع سؤالات پاسخ بدهم.
وی تشریح کرد: در کنار سختکوشی و داشتن امید و انگیزه، هدفم این است که در هر درس، کمترین اشکال را داشته باشم، خیلی به تراز و رتبه اولویت نمیدهم، فکر کردن به این مسائل آرامش را از بین میبرد، حرفزدن خیلی راحتتر از عملکردن است، اما سعی میکنم به حاشیهها فکر نکنم و تمرکزم بر یادگیری باشد.
فتحی ادامه داد: در ماههای اخیر ساعت مطالعهام بین ۸ تا ۱۰ ساعت متغیر بوده است، افت و پیشرفتم را با میزان تلاشم مقایسه کرده و بر اساس آن، هدفگذاری میکردم.
وی تاکید کرد: مهمترین سال، برای دانشآموزان کنکوری سال دوازدهم است، دانش آموز علاوه بر مطالعه عمیق درسهای دوازدهم باید مرور کامل درسهای پایه را هم انجام دهد، دانش آموزبایددر بهار و تابستان تلاش کند اشکالاتش را در مباحث پایه به کمترین مقدار ممکن برساند و در حد توان حداکثر پیشخوانی را داشته باشد باید سرعت عملش را در زدن تستهای عمومی بیشتر کند، به نظرم آموزشها و آزمونهای حضوری کارایی بیشتری دارند.
فتحی درخصوص همراهی و کمک پدر و مادرش برای موفقیت وی بیان کرد: تا پایه ششم مادرم به من کمک زیادی میکرد، اما از سال هفتم به بعد مستقل شدم، پدر و مادرم وقتی در آزمونی نتیجه دلخواهم را نمیگیرم، به من یادآوری میکنند که آزمونها مهم هستند، اما نه آنقدر که روحیهام را از دست بدهم، زمانی هم که از نتیجه یک آزمون خوشحال میشوم، باز پدر و مادرم به من یادآوری میکنند که نتیجه صرفاً یک آزمون تعیینکننده نیست و باید تلاشم را ادامه بدهم.
وی ادامه داد: برایشان مهم است که درسهایم را خوب بخوانم و تلاشم را در حد توانم بکنم. مسیری که طی میکنم برای پدر و مادرم مهمتر از نتیجه است.
فتحی از اساتیدی که برای وی در دوران مختلف تحصیل تلاش کردند، قدردانی کرد.
انتهای پیام/۳۴۶۳/ی
منبع خبر