گروه استانهای دفاعپرس- ابوالفضل بمانی؛ بار دیگر شهر و استان قم در آستانه برگزاری سی امین یادواره ۶۰۹۰ شهید استان قم، حال و هوایی فاطمی و عاشورایی به خود گرفته هست.
درست ۴۰ سال پیش در ۲۷ آبان سال ۱۳۶۳، سردار سرلشکر شهید مهدی زین الدین فرمانده لشکر ۱۷ امام علی بن ابی طالب (ع) به همراه برادرش مجید مسئول اطلاعات و عملیات تیپ دو لشکر ۱۷ در مسیر سردشت به بانه در نزدیکی روستای دارساوین هدف کمین گروهک ضدانقلاب «خبات» قرار گرفته و به شهادت رسیدند.
گروهک تروریستی خبات، تفکرات تند مذهبی داشت و ساختاری شبیه داعش امروزی را پیاده کرده بود؛ سردسته این گروهک فردی به نام عبدالله اهل بانه بود که چندی بعد در عملیات برون مرزی از سوی یک تیم ویژه از قرارگاه رمضان سپاه پاسداران در عراق، دستگیر و تحویل حفاظت سپاه پاسداران میشود و به سزای اعمال ننگینش میرسد.
نحوه خبررسانی شهادت فرمانده لشکر ۱۷، در صبح روز بعد نیز حکایت و روایت غم انگیز و خواندنی دارد که در جای خود، بایستی بازخوانی شود.
به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی، دفاع مقدس گنجینهای هست ارزشمند که ضرورت دارد با پرداختن عمیق از زوایای متعدد به آن، درّهای ناب این گنجینه را در حوزه حماسه، عقل و علم، کاوش و استخراج و در رسانهها منتشر کرد.
این روزها همزمان با ایام فاطمیه و سی امین سالگرد شهادت سردار شهید مهدی زین الدین فرمانده محبوب لشکر خط شکن ۱۷ و برادر بزرگوارش مجید بار دیگر به استقبال ستارگان پرفروغی میرویم که در ظلمت جهان، راه را به همه ما زمینیان نشان میدهند.
شهیدان افلاکی از سرداران، امیران، فرماندهان و ۶۰۹۰ شهید از سپاه، ارتش، بسیج، نیروی انتظامی، امنیت و قشرهای مختلف مردم قم در دوران انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، شهدای سلامت، امنیت و مدافعان حرم که نام زیبایشان در دلهای عاشقان و تابلوی معابر، ماوا گرفته و میدرخشد.
در سالهای اخیر که موضوع دفاع از حرمهای اهل بیت (ع) در سوریه و عراق و شهادت سرداران مقاومت به دست رژیم سفاک صهیونیستی، موجب اتصال سریع جریان شهید و شهادت و دست به دست شدن نمادهای مقاومت لبنان و فلسطین در منطقه و پایتخت کشورهای اروپایی شده و نوید حرکتی جهانی علیه استکبار جهانی و ظلم و بیداد آمریکا و رژیم صهیونیستی را میدهد، توجه به میراث بزرگ شهدا و اهمیت پیمودن مسیر نورانی آنان، بسیار ضروری هست و در عین حال، برای گره گشایی از جامعه، راهگشا و بصیرت افزا خواهد بود.
پرداختن به سیره و سبک زندگی شهدا و مطالعه وصیتنامههای آنان و نیز بازروایی ایثار و مجاهدت جانبازان و ایثارگران، مسئولیتی مقدس هست که ضرورت دارد در راستای ترویج فرهنگ عاشورایی ایثار و شهادت و مقاومت و در قالب رویدادی همچون «میثاق» که همچون یار رسانهای برای یادواره شهدا و نشانگر عهد و میثاق دوباره اهالی رسانه با شهیدان هست، به آن اهتمام ورزید.
به هر حال رویداد میثاق، تلاشی موثر در راستای پاسداشت آرمانهای مقدس و متعالی ولایت و اسلام ناب، شهدا و فرهنگ عاشورا هست و میطلبد با تلاش گسترده، رسالت رسانهای خویش را در قبال سی امین یادواره شهدای استان قم به انجام برسانیم.
انتهای پیام/
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست