روانشاد: تکریم نویسندگان، گامی مؤثر در حفظ هویت فرهنگی است

روانشاد: تکریم نویسندگان، گامی مؤثر در حفظ هویت فرهنگی است


به گزارش مجاهدت از دفاع‌پرس  از لرستان، «اعظم روانشاد» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان روز (سه‌شنبه) در آیین «قلم برای قلم» به مناسبت هفته قلم و به پاس زحمات «محمدرضا رشیدی» در تالار شهید آوینی خرم‌آباد اظهار داشت: این مراسم در ادامه سلسله برنامه‌های فرهنگی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان و با هدف تکریم چهره‌های شاخص فرهنگی استان برگزار شده هست.

وی با اشاره به آثار تألیفی این نویسنده لرستانی افزود: محمدرضا رشیدی مؤلف کتاب‌هایی در حوزه‌های تاریخ و تبارشناسی نظیر «تاریخ ایل بیرانوند»، «فرهنگ رشید» و «جغرافیای کاربردی فرهنگی آبادی‌های بیران و باجول» هست که نقش مهمی در حفظ و بازشناسی میراث فرهنگی اقوام لرستان ایفا کرده‌اند.

وی تصریح کرد: این آثار که با استفاده از منابع تاریخی، شفاهی و اسناد مکتوب نگاشته شده‌اند، به پژوهشگران و علاقه‌مندان کمک می‌کنند تا تحولات اجتماعی، فرهنگی و هویتی جوامع محلی را بهتر درک کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان همچنین بر ضرورت تکریم اصحاب قلم تأکید کرد و یادآور شد: گرامی‌داشت پیشکسوتان و نویسندگان در واقع ادای احترام به فرهنگ بومی و ریشه‌های هویتی ملت هست و ما وظیفه داریم در راستای پاسداشت تلاش‌های ارزشمند این بزرگان گام برداریم.

این مطلب را از دست ندهید :  نشست هماهنگی حرکت کاروان «اهالی بهشت» در اصفهان برگزار شد 

روانشاد در ادامه اضافه کرد: هرچند انسان در جغرافیای این جهان عمر محدودی دارد، اما تألیف آثار ماندگار می‌تواند نام او را جاودانه کند، کتاب‌ها در نگاه نخست تنها مجموعه‌ای از اوراق به نظر می‌رسند، اما در حقیقت حاصل سال‌ها اندیشه، تلاش و سختی نویسنده‌اند.

وی همچنین از زحمات ناشر آثار رشیدی در شهر شاپورخواست قدردانی و ابراز امیدواری کرد: در پرتو آموزه‌های عاشورا و با الهام از سیره سیدالشهدا (ع)، مسیر خدمت به مردم، تقویت انسجام ملی و حفظ عزت و استقلال کشور با گام‌هایی استوارتر ادامه یابد.

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

روانشاد: تکریم نویسندگان، گامی مؤثر در حفظ هویت فرهنگی است

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید