اعضای گروهک ملیمذهبی اغلب سمپات گروهک تروریستی منافقین بوده و در جسات محفلی و خصوصی درباره ارتباط عاطفی با سرکرده فرقه سخن گفتهاند.
سرویس سیاست مشرق- در میان انبوهی از گزارشها و تیترهای خبری، در یک بسته کامل با نام «ویژههای مشرق» شما را در جریان مسائل مهم و اثرگذار از نگاه روزنامههای کشور قرار میدهیم.
در این ویژهنامه، نگاهی به آخرین مواضع جناحهای سیاسی و تحولات مهم داخلی، خارجی، اوضاع اقتصادی و اجتماعی کشور انداخته میشود که مخاطبان بامطالعه آن به رهیافتهای مهم، نکات و تأملات از سیر وقایع اثرگذار دست خواهند یافت، در این بخش با ما همراه باشید.
*********
روزنامه هممیهن ارگان سیاسی اصلاحطلبان رادیکال در شماره امروز خود به تفسیر مدح یکی از فعالان گروهک آمریکایی ملیمذهبی را تیتر اول خود کرده است.
هممیهن به بهانه مرگ رضا رئیسطوسی به تجلیل از عناصر این گروهک آمریکایی پرداخته که کمترین خیانت آنها بزک غرب در رسانههای اصلاحطلب است، این روزنامه نوشته است:
رضا رئیسطوسی، عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی جمعهشب درگذشت. چندان نام آشنای فضای مطبوعاتی و سیاسی سالهای اخیر نبود و در وهله اول دانشجویان آن به خبر مرگش واکنش نشان دادند و از چهره علمی بیپیرایهاش نوشتند؛ اما دسته دیگری نیز از شنیدن این خبر شوکه شده و به آن واکنش نشان دادند. فعالان سیاسی کهنهکاری که با شنیدن این خبر به یاد گذشتههای دور به سالهای مبارزه با رژیم پهلوی پرتاب شدند و رضا رئیسطوسی را در کنار چهرههای برجسته سازمان مجاهدین خلق و اعضای اولیه آن در صف مبارزان میدیدند.
گروهک ملیمذهبی یکی از زایشهای سیاسی مهدی بازرگان پس از تجزیه گروهک غیرقانونی نهضت آزادی است که بخش زیادی از اعضای آن در حال حاضر از کشور خارج شدهاند، از جمله آنها رضا علیجانی است که در بخش رسانهای موساد( شبکه تروریستی اینترنشنال) فعال است.تقی رحمانی نیز این روزها به مدد جایزه نوبل همسر سابقش در پاریس به مبدا ذهنی خود یعنی منافقین نزدیک شده است، مرتضی کاظمیان دیگر عضو این گروهک است که در فضای مجازی خواهان حمله نظامی آمریکا به ایران است!
اعضا گروهک ملیمذهبی اغلب سمپات گروهک تروریستی منافقین بوده و در جسات محفلی و خصوصی درباره ارتباط عاطفی با سرکرده فرقه سخن گفتهاند.
این گروهک در حالی خود را ملی و مذهبی مینامد که برخی اعضای آن به صورت علنی در فرانسه و آلمان شرابخواری کرده و تصاویر آن را در فضای مجازی پخش کرده بودند!
طی روزهای اخیر چهرههای مختلف دولت از ضرورت ایجاد توزان در عرصه سیاست خارجی و آمادگی ایران برای مذاکره با طرفهای مختلف صحبت کردند. چراغ اول این اظهارنظرها را سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در روزهای پایانی هفته روشن کرد؛ پس از وزیر امور خارجه نوبت به سایر چهرههای سیاسی و رسانهای دولت رسید که در این خصوص به اظهارنظر بپردازند.
روزنامه اعتماد در شماره امروز خود خواهان شکسته شدن تابوی مذاکره با ترامپ شده و مینویسد:
پرسش آن است که آیا از طریق مذاکره و توافق با امریکا همه مشکلات کشور حل میشود؟ باز هم پاسخ منفی است. اما نمیتوان انکار کرد بخش قابل توجهی از مشکلات اقتصادی کشور از طریق توافق با امریکا حل میشود. اتفاقا امریکا هم قطعا در راستای منافع ملی خود، مذاکره با ایران را پیگیری میکند. دومین فصل مشترک ایران و امریکا این است که مذاکره هزینههایی به مراتب کمتر از جنگ و تخاصم و رویارویی برای دو طرف دارد. ایران و امریکا باید به سمت مذاکرات مستقیم حرکت کرده و تابوی مذاکرات مستقیم را بشکنند.
در بخش دیگری از این گزارش آمده است:
هر تصمیمی به جز مذاکره، پرونده ایران را وارد دورهای از تنش و التهاب میکند و ممکن است، باعث راهاندازی مکانیسم ماشه شود. راهبرد مذاکرهکنندگان ایرانی باید کاهش درجه تخاصم میان ایران و امریکا باشد. ایران میتواند از طریق بهبود روابط با امریکا بسیاری از دشمنان کشور را که به دنبال تنشآفرینی هستند، کنترل کند.
این روزنامه البته در میانه این گزارش خود به درستی پاسخ پرسشهای خود را داده است، جایی که مینویسد که مذاکره نمیتواند گره از کار مردم باز کند.
یکی از مهمترین کلیدواژههای استفاده شده توسط اصلاحطلبان در روزهای اخیر استفاده از ابزار مذاکره برای کاهش تنش سیاسی است، این جریان بهتر است که خاطرات ظریف را بخواند، جایی که نوشته است که هر گاه قدرت دورنی کشور ضعیف جلوه داده میشد خواستههای غرب از تیم مذاکرهکننده بیشتر میگردید!
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است