ساخت ۱۵۰ یادمان شهدای گمنام در سراسر کشور در برنامه هفتم توسعه

ساخت ۱۵۰ یادمان شهدای گمنام در سراسر کشور در برنامه هفتم توسعه


«سیدرضا صالحی امیری» وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی صبح امروز در حاشیه بازدید از موزه دفاع مقدس و مقاومت استان مازندران در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاع‌پرس در مازندران با تبریک دهه مبارک فجر اظهار داشت: حامل سلام گرم رئیس جمهور به مردم مازندران به ویژه شهرستان ساری هستم.

وی افزود: توفیق حاصل شد که به دیار علویان سفر داشته باشم و خوشحال هستم که برنامه ما در موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران آغاز شد و از کار بسیار زیبایی که در این مکان انجام شد سپاسگزاری می‌کنم.

صالحی‌امیری ادامه داد: نباید فراموش کنیم که همه این تلاش‌ها باید به نتیجه منجر شود و آن آگاهی نسل جوان هست به هویت تاریخی خود، مقاومت، شجاعت، شهادت‌ها و خون‌هایی که برای این نظام در راه خداوند تبارک و تعالی اهدا شد.

این مسئول اضافه کرد: فراموش نکنیم اگر امروز اینجا هستیم و احساس امنیت می‌کنیم مدیون خون‌هایی هستیم که در هشت سال دفاع مقدس برای تداوم و استحکام نظام به زمین ریخته شد و باید مراقب باشیم به دور از شعار، فقط و فقط در جهت تامین مطالبات مردم حرکت کنیم.

وی بیان کرد: امروز همه ما مسئولین چه در استان و سراسر کشور هیچ شأنی جز خدمت نداریم و حضور ما در اینجا برای این هست که قدم‌هایی برداریم و جلساتی را داریم که تلاش خواهیم کرد برای شناسایی مشکلات و رفع آنها. من فکر می‌کنم که ما باید بیش از آن چیزی که تا الان انجام داده‌ایم برای تامین منافع مردم حرکت کنیم.

صالحی امیری با اشاره به بازدید از شهر‌های مختلف استان، اذعان داشت: مردم مشکلات جدی دارند و باید به آنها پاسخ دهیم. هدف ما شناسایی مسائل مردم هست برای انعکاس در دولت. هر هفته در یک استان هستیم هفته قبل در خوزستان و هفته قبل‌تر در سیستان و بلوچستان بودیم و این هفته در این استان هستیم.

صالحی‌امیری تأکید کرد: استان سه چهار نقطه کلیدی دارد که باید به آن توجه شود ان‌شالله در شورای اداری آن را جمع‌بندی خواهیم کرد و در جلسه فردای دولت هم طرح مسئله خواهم کرد.

وی خاطرنشان کرد: استاندار سخت کوش، دلسوز و با انگیزه پای کار هست و نمایندگان خوبی هم استان و شهرستان دارد که جدی و پیگیر هستند و دغدغه مردم دارند. در مجموعه استان وفاق و همدلی حاکم هست. امروز هم سپاه هم بسیج هم مجموعه دولت هم مجموعه قوه قضاییه مجموعه نمایندگان مجلس و مقننه بنا را بر این گذاشتند که از حاشیه عبور کنند و در متن حرکت کنند و متن هم یعنی مسائل و حل مشکلات مردم.

صالحی‌امیری با اشاره به اینکه در هیئت امنای مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس عضویت داریم، گفت: همین هفته هم سرلشکر باقری اعلام جلسه کردند که شرکت خواهم کرد و با سردار کارگر نیز ارتباط نزدیک داریم. معاون میراث فرهنگی من نماینده تام الاختیار دستگاه هست در حوزه دفاع مقدس.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزود: در برنامه هفتم متعهد شدیم در ۱۵۰ نقطه کشور یادمان شهدا بسازیم و در حال گفت‌و‌گو هستیم برای اینکه مشخص شود در کدام نقطه باید این پایگاه‌ها ساخته شودو ان شالله این کار را خواهیم کرد.

وی اضافه کرد: هدف از ساخت این پایگاه‌ها در واقع یک المان شهری هست برای اینکه جوانان مخاطب قرار بگیرند که بدانند اگر امنیت دارند به خاطر خون شهداست.

صالحی‌امیری بیان کرد: در مورد این مجموعه زیبا قبلاً از سردار کارگر شنیده بودم که مجموعه بزرگی هست، امروز از نزدیک دیدم احساس خیلی خوبی داشتم و درود می‌فرستم بر روح امام راحل و بر روح مطهر شهدای عزیز که مدیون خون شهدا هستیم.

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید