سردار اسلامی: ۲۲ بهمن، نماد عزت، اقتدار و وحدت ملی ایران است

سردار اسلامی: ۲۲ بهمن، نماد عزت، اقتدار و وحدت ملی ایران است


سردار سرتیپ دوم پاسدار «ابوالفضل اسلامی» در آستانه چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاع‌پرس از البرز، ۲۲ بهمن را نماد ایستادگی ملت ایران در برابر استکبار جهانی دانست و اظهارداشت: انقلاب اسلامی، تنها یک تغییر سیاسی نبود، بلکه تحولی عمیق در باور‌های مردم ایجاد کرد و راه استقلال، آزادی و پیشرفت را هموار ساخت.

وی با اشاره به دستاورد‌های چهار دهه اخیر، افزود: ایران اسلامی امروز به یک قدرت تأثیرگذار در منطقه و جهان تبدیل شده هست. پیشرفت‌های ایران در عرصه‌های مختلف، از فناوری هسته‌ای و موشکی گرفته تا پزشکی و هوافضا، نتیجه خودباوری و اتکا به توان داخلی هست که دشمنان را به هراس انداخته هست.

سردار اسلامی با تأکید بر اینکه دشمنان انقلاب اسلامی هیچ‌گاه از توطئه‌های خود علیه ایران دست برنداشته‌اند، افزود: امروز جنگ نظامی جای خود را به جنگ نرم، جنگ رسانه‌ای و عملیات روانی داده هست.

وی تصریح کرد: که رسانه‌های معاند و شبکه‌های وابسته به استکبار جهانی، تلاش دارند با دروغ‌پردازی، سیاه‌نمایی و ایجاد شکاف میان مردم و حاکمیت، روحیه ملی را تضعیف کنند. دشمنان با طراحی فتنه‌ها، راه‌اندازی ناآرامی‌های داخلی، تحریم‌های اقتصادی و هجمه‌های فرهنگی، به‌دنبال کاهش انگیزه و امید مردم هستند. اما ملت ایران، همان‌طور که در هشت سال دفاع مقدس در برابر دشمن ایستاد، امروز نیز در برابر تهاجم فرهنگی، رسانه‌ای و اقتصادی ایستادگی خواهد کرد.

این مطلب را از دست ندهید :  گزارش رسانه عبری از توانمندی‌های رو به رشد ایران در بخش فضایی

وی حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن را یک ضرورت تاریخی و ملی دانست و تأکید کرد: این حضور، پاسخی قاطع به همه توطئه‌ها و فتنه‌های دشمنان خواهد بود.

وی افزود: دشمنان انقلاب تصور می‌کنند می‌توانند با فشار‌های اقتصادی و تحریم‌ها، ملت ایران را از مسیر خود منحرف کنند، اما راهپیمایی ۲۲ بهمن، بار دیگر نشان خواهد داد که این ملت همچنان پای آرمان‌های خود ایستاده هست و هیچ تهدیدی قادر به شکستن عزم و اراده آنها نیست.

وی خاطرنشان کد:  امروز، هر ایرانی با حضور خود در این راهپیمایی، نه‌تنها از استقلال و پیشرفت کشور دفاع می‌کند، بلکه به دشمنان نشان می‌دهد که ملت ایران، در برابر هیچ تهدیدی کوتاه نخواهد آمد و با وحدت و بصیرت، از انقلاب و کشور خود پاسداری خواهد کرد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان البرز در پایان از تمام مردم ایران، به‌ویژه جوانان و نسل جدید، دعوت کرد تا با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن، بار دیگر وفاداری خود را به آرمان‌های انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب اسلامی نشان دهند.

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

سردار اسلامی: ۲۲ بهمن، نماد عزت، اقتدار و وحدت ملی ایران است

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید