سردار رادان: دشمنان با بهره‌گیری از فضای مجازی به دنبال ربایش ذهن دانش آموزان ما هستند


به گزارش مجاهدت از گروه جامعه دفاع‌پرس، سردار «احمدرضا رادان» فرمانده کل انتظامی کشور در مراسم امضاء تفاهم نامه مشترک فراجا و وزارت آموزش و پرورش ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار داشت: در دوران دفاع مقدس بیشترین داوطلبان برای حضور در جبهه‌ها دانش آموزان و معلمان بودند.

سردار رادان با بیان یانکه نقش معلم در رفتار دانش‌آموز بسیار اثرگذار هست، گفت: اگر معلمان ما نبودند ممکن بود مسیر ما مسیر دیگری باشد، آنها در کنار ما قرار گرفتند و راه خدمت و راه انتخاب انقلابی بودن را به ما یاد دادند و در رفتار تک تک ما اثرگذار بودند. به این واسطه هست که امروز من و وزیر آموزش و پرورش به عنوان دانش آموز دیروز که امروز در خدمت مردم هستیم اهمیت آموزش و پرورش را درک کنیم.

فرماندهی انتظامی کل در ادامه بیان کرد: گفتار، رفتار و کردار یک معلم در رفتار یک دانش آموز اثر دارد و سالیان سال همراه آن دانش آموز خواهد بود. این اهمیت ممکن هست به واسطه مشغله‌های کاری مورد غفلت قرار گیرد و اگر غفلت شود بر اساس آن چیز‌هایی که ما در نظامی‌گری یاد گرفته‌ایم غفلت مساوی هست با غافل‌گیری. اگر دانش آموز از کلاس درس اندیشه غفلت داشته باشیم باید بپذیریم که در جامعه از رفتار آنها غافلگیر خواهیم شد.

وی همچنین گفت: نیروی انتظامی کشور بیش از همه دستگاه‌ها بر این موضوع واقف هست که استفاده بجا، به هنگام و همراه با ساختارمندی و تشکیلات مناسب و با هویت جهادی و نهادین می‌تواند بسترساز همه آن چیزی باشد که امروز دغدغه مردم و دغدغه خانواده و دغدغه پلیس هست. آن هم موضوعات آسیب‌های اجتماعی هست. آسیب‌های اجتماعی امروز در کشور ما فقط از رفتار برخی از آدم‌ها به دیگران نمی‌رسد. امروز این برنامه دشمن هست. در برخی موارد خودمان دشمن را فراموش می‌کنیم و از او غافل می‌شویم. چون غفلت دوم را می‌کنیم غافلگیری سراغ ما می‌آید.

سردار رادان با اشاره به اینکه دشمن از ما بهتر فهمیده هست که اثرگذارترین قشر در جامعه ایران دانش آموز هست بیان کرد: می‌بینیم که دشمن در دانش آموزان اثر می‌گذارد و تلاش می‌کند با فضای مجازی ذهن دانش آموز ما را ربایش کند. بزرگترین سارقان که در تعقیب قرار نمی‌گیرند، مافیای ربودن اندیشه‌های دانش آموزان هستند. این موضوعی هست که نباید از آن به سادگی عبور کرد.

وی همچنین افزود: بر این اساس همین قدر که ما امروزه از دانش آموزان و آموزش و پرورش بهره می‌گیریم و همین قدری که این تعامل بسیار خوب بین دو دستگاه یعنی انتظامی و آموزش و پرورش وجود دارد کافی نیست. اگر آن را کافی و وافی بدانیم به غفلت سوم دچار شده‌ایم و باز در غفلت سوم هم غافلگیر خواهیم شد.

فرماندهی انتظامی کل ادامه داد: به نظر می‌رسد حتماً باید در دوره وزارت آقای دکتر کاظمی ما طرحی نو برای این همراهی و همکاری که نتیجه این همراهی و همکاری سود جامعه و سود خانواده باشد در بیاوریم. اگر امروز ما شعار انتظام‌بخشی را سر می‌دهیم، اگر امروز شعار انضباط اجتماعی را سر می‌دهیم، اگر شعار نه به تصادف، خطرات فضای مجازی را یادآور می‌شویم، اگر هجمه‌ها را باور داریم و تهاجم فرهنگی را قبول داریم نه به اسراف، نه به اعتیاد و شعار‌های دیگر، باید دانش آموزان ما باید بدانند که به چه چیزی نه بگویند و به چه چیزی بله بگویند. بله گفتن به ادب به صلاح به نماز به احترام و غیر را نیز باید آموزش ببینند از این را باید طرحی جدید در نظر بگیریم.

وی افزود: بروز و ظهور هر کدام از این تصمیمات مستقیماً در خانواده و در جامعه هست. ما در راهنمایی و رانندگی یک شعار داریم که امسال هم روی آن خیلی صحبت کردیم. می‌گوئیم اگر انضباط در رانندگی از شهر شروع نشود بروز و ظهور آن در جاده پدیدار می‌شود. چون یک راننده در شهر شاید نود درصد از وقت رانندگی را صرف می‌کند، در جاده ده درصد. این نود درصد می‌تواند بر آن ده درصد دیگر اثرگذار باشد. اگر در شهر آن زمان کافی برای فرهنگ سازی نباشد رفتار ناشی از آن در جاده مساوی با تصادفات سنگین و تعداد کشته‌های بیشتر می‌شود و این هست که ما سالی ۲۰ هزار کشته در تلفات رانندگی داشته باشیم.

سردار رادان با تاکید بر اینکه این تعداد تصادف به اندازه یک جنگ هست اظهار کرد: بیست هزار کشته در سال به غیر از معلولین و مجروحین داریم. این فرهنگ سازی از کجا شروع می‌شود این از آموزش و پرورش شروع می‌شود. از این رو باید یک طرح نو یک تفاهم ایجاد شود.

وی با اشاره به اینکه نظام فکری و سامانه رفتاری برای انسان‌های جامعه در سنین پراهمیت کودکی و نوجوانی شکل می‌گیرد گفت: افراد جامعه نگرششان به همه مسائل اجتماعی را در دوران نه چندان کوتاه تعلیم و تربیت فرا می‌گیرند که نتیجه آن این هست که این دوره نه چندان کوتاه، می‌تواند نظام فکری و سامانه رفتاری انسان‌های جامعه را شکل دهد که باید در این حوزه فعال بشویم. به نظرم می‌رسد بیشترین بروز و ظهور این نظام فکری در تعامل بین آموزش و پرورش و پلیس هست.

وی در پایان با اشاره به اینکه ما می‌دانیم که از مسیر مدرسه مأموریت‌های ما کمتر خواهد شد خاطرنشان کرد: چه خوب هست که به روزی برسیم که یک روز در هفته پلیس جمهوری اسلامی در اختیار دانش آموزان باشد. یعنی شهر بدون پلیس، اما شهر با پلیس دانش آموز. شهر بدون مأمور راهنمایی و رانندگی، اما شهر با دانش‌آموز راهنمایی و رانندگی. ما با تمام قوا و تمام نیرو‌ها در خدمت وزارت آموزش و پرورش هستیم. ما قول دادیم که تعداد مناسبی مدرسه بسازیم که شروع آن را از ایران‌شهر سیستان و بلوچستان قرار دادیم.

انتهای پیام/ ۲۴۱

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید