سردار رادان: یادمان شهید سبحانی باید قطبی برای زائران راهیان نور شود


به گزارش مجاهدت از گروه جامعه دفاع‌پرس، سردار «احمدرضا رادان» فرمانده کل انتظامی کشور پیش از ظهر امروز شنبه در آئین تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس شهرستان دشت آزادگان و رونمایی از کتاب «زندگی پس از شهادت» سرباز وطن شهید محمدرضا سبحانی اظهار کرد: امسال باز هم توفیق رفیق شد در جمع مردم عزیز، دلاور، رزمنده و مدافع انقلاب در دشت آزادگان حضور یابیم.

وی افزود: با همتی که خانواده شهید سبحانی، مسئولان شهرستان دشت آزادگان، بزرگان و شیوخ، مسئولان نظامی و انتظامی داشتند مراسم تشییع شهید که مدت‌ها از زمان خاکسپاری اش در آن شرایط خاص جنگی گذشته بود مجدداً و بسیار باشکوه انجام شد و این موضوع اتفاق بزرگی بود.

فرمانده کل انتظامی کشور عنوان کرد: حق مردم سوسنگرد که در مسیر کربلا هست این هست که این مکان باید یکی از مکان‌های برای زائران راهیان نور قرار گیرد.

وی تصریح کرد: ان‌شاءالله با همت بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس و همکاری انتظامی، مرزبانی و مسئولان این مکان با کار جهادی برای زیارت در هفته دفاع مقدس بازسازی و افتتاح شود.

سردار رادان اظهار کرد: ان‌شاءالله با کار جهادی این مکان نمونه‌ترین مکان در یادمان‌های باشد که در منطقه خوزستان شاهد آن باشیم.

در این مراسم از پنج کتاب اسناد و مدارک مربوط به ژاندارمری، شهربانی و کمیته انقلاب اسلامی سابق، یک جلد کتاب مرجع اسنادی نقش فراجا در دوران دفاع مقدس و کتاب خاطرات فرزند شهید سبحانی با عنوان زندگی بعد از شهادت رونمایی شد.

همچنین در این مراسم از تعدادی خانواده‌های شهدای دوران دفاع مقدس با اهدا لوح سپاس و هدایایی تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/ ۱۲۱

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید