سردار راسخی: اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران در انجام ماموریت‌ها موفق بوده است

سردار راسخی: اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران در انجام ماموریت‌ها موفق بوده است


به گزارش مجاهدت از خبرنگار دفاع‌برس از مازندران، نشست صمیمی سردار پاسدار «میکائیل راسخی» رئیس بازرسی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و سرهنگ «صفری» با مدیر و کارکنان اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مازندران امروز (یکشنبه) در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد.

دفاع مقدس مازندران در انجام ماموریت‌ها موفق بوده هست” src=”https://defapress.ir/files/fa/news/۱۴۰۳/۱۱/۱۴/۲۸۰۰۸۰۷_۱۲۳.jpg” alt=”سردار راسخی: اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران در انجام ماموریت‌ها موفق بوده هست” width=”۶۰۰″ height=”۴۰۰″>

سردار راسخی ضمن گرامی‌داشت دهه فجر و تبریک ایام شعبانیه با بیان اینکه پنجمین سفر استانی را به استان مازندران داشتیم، ابراز خرسندی کرد از اینکه اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران در انجام ماموریت‌ها موفق بوده هست.

سرهنگ پاسدار «محمدحسن سلامی» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران نیز در ابتدای جلسه ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این اداره کل گفت: برنامه محور کردن دفاع مقدس در ادارات و دستگاه‌ها از اولویت‌های برنامه سال ۱۴۰۴ خواهد بود.

وی استان مازندران را استان با ظرفیت برشمرد و به تشکیل ۲۲ کارگروه بزرگداشت دفاع مقدس و مقاومت در اقشار و دستگاه‌های مختلف اشاره کرد و افزود: امید می‌رود در عمق‌بخشی و گسترش حوزه دفاع مقدس بتوانیم در سال آینده گام‌های موثری برداریم.

سرهنگ سلامی از پیشرفت ۶۰ درصدی موزه دفاع مقدس و مقاومت استان مازندران خبر داد و بیان کرد: تاکنون بیش از ۲۰ مسئول مهم و تاثیرگذار را به موزه دفاع مقدس و مقاومت استان آوردیم و ساماندهی حوزه خیرین نیز انجام و فعال کردن این ظرفیت در استان یکی از برنامه‌ها خواهد بود.

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید