سرهنگ سلامی: تکمیل موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران باید از کار‌های فوری ما باشد

سرهنگ سلامی: تکمیل موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران باید از کار‌های فوری ما باشد


به گزارش مجاهدت از خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، جلسه سرهنگ پاسدار «محمد حسن سلامی» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت مازندران با عوامل فنی موزه دفاع مقدس و مقاومت استان، پیمانکاران و «میثم فرخی» معاون حمل و نقل و امور زیربنایی شهرداری ساری امروز (یکشنبه) در موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران برگزار شد.

دفاع مقدس و مقاومت مازندران باید از کار‌های فوری ما باشد” src=”https://defapress.ir/files/fa/news/1404/3/11/2970729_653.jpg” alt=”سرهنگ سلامی: تکمیل موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران باید از کار‌های فوری ما باشد” width=”600″ height=”400″>

سرهنگ پاسدار «محمد حسن سلامی» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت مازندران با بیان اینکه این موزه، موزه افتخارات مردم استان به شمار می‌آید، اظهار داشت: عصاره دفاع مقدس مردم و رزمندگان دیار علویان در قالب این موزه به نسل‌های آینده منتقل خواهد شد.

وی به نقش شهرداری ساری در تکمیل موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران اشاره کرد و افزود: این موزه، موزه شهدا و افتخارات و تاریخ انقلاب و مردم این منطقه هست و پس از ۱۸ سال از آغاز ساخت این مکان، زیبنده نیست که شاهد ۶۰ درصد پیشرفت مجموعه باشیم.

سرهنگ سلامی ادامه داد: استان مازندران در دوران دفاع مقدس افتخارآفرینی کرد و تکمیل موزه دفاع مقدس و مقاومت باید از کار‌های فوری ما باشد که در این صورت ظرفیت بالای ۲۵۰ هزار نفر بازدید کننده در سال خواهد داشت و از این جهت دغدغه داریم.

این مسئول با اشاره وقفه‌ای ایجاد شده در سالهای اخیر در بحث مشارکت و حضور شهرداری در این مجموعه، گفت: امیدواریم در دوره جدید مسئولیتی جبران شود؛ و این اراده به وجود بیاید که محوطه سازی و دیوارکشی را توسط شهرداری ساری انجام شود.

به گفته مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت مازندران، منطقه عملیاتی والفجر هشت و محوطه شهدای گمنام یکی از اولویت‌های ما به شمار می‌آید و انتظار داریم شاهد پیشرفت‌های خوبی با مشارکت شهرداری باشیم.

این مطلب را از دست ندهید :  تجلیل سردار بهاریان از خانواده شهدای عازم حج در همدان + تصاویر

سرهنگ سلامی اذعان داشت: انتظار داریم شهرداری ساری موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران را به عنوان یک کار ویژه در دستور کار خود قرار دهد.

«میثم فرخی» معاون حمل و نقل و امور زیربنایی شهرداری ساری نیز با بیان اینکه باید نسبت به شهدایی که مدیونشان هستیم، ادای دین کنیم، گفت: شهرداری ساری برای تکمیل موزه دفاع مقدس و مقاومت استان مازندران پای کار هست.

دفاع مقدس و مقاومت مازندران باید از کار‌های فوری ما باشد” src=”https://defapress.ir/files/fa/news/1404/3/11/2970735_529.jpg” alt=”سرهنگ سلامی: تکمیل موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران باید از کار‌های فوری ما باشد” width=”600″ height=”400″>

دفاع مقدس و مقاومت مازندران باید از کار‌های فوری ما باشد” src=”https://defapress.ir/files/fa/news/1404/3/11/2970732_202.jpg” alt=”سرهنگ سلامی: تکمیل موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران باید از کار‌های فوری ما باشد” width=”600″ height=”400″>

دفاع مقدس و مقاومت مازندران باید از کار‌های فوری ما باشد” src=”https://defapress.ir/files/fa/news/1404/3/11/2970733_624.jpg” alt=”سرهنگ سلامی: تکمیل موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران باید از کار‌های فوری ما باشد” width=”600″ height=”400″>

دفاع مقدس و مقاومت مازندران باید از کار‌های فوری ما باشد” src=”https://defapress.ir/files/fa/news/1404/3/11/2970734_780.jpg” alt=”سرهنگ سلامی: تکمیل موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران باید از کار‌های فوری ما باشد” width=”600″ height=”400″>

دفاع مقدس و مقاومت مازندران باید از کار‌های فوری ما باشد” src=”https://defapress.ir/files/fa/news/1404/3/11/2970736_617.jpg” alt=”سرهنگ سلامی: تکمیل موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران باید از کار‌های فوری ما باشد” width=”600″ height=”400″>

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

سرهنگ سلامی: تکمیل موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران باید از کار‌های فوری ما باشد

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید