سفر وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران 

سفر وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران 



وزیر امور خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران سفر می‌کند.

به گزارش مجاهدت از مشرق، «محمدکاظم آل صادق» سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد اعلام کرد: «فواد حسین» وزیر خارجه عراق و «نیچیروان بارزانی» رئیس اقلیم کردستان عراق و «عادل المهدی» نخست وزیر پیشین عراق به تهران سفر می کنند.

وی گفت: هدف از این سفر شرکت در مجمع گفت‌وگوی تهران است که از سوی «مرکز مطالعات سیاسی و بین المللی وزارت امورخارجه» کشورمان برگزار می شود.

بر اساس این گزارش، این نشست طی روزهای یکشنبه و دوشنبه بیست و هشتم و بیست و نهم اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

این مطلب را از دست ندهید :  روند اجرای آتش‌بس در غزه،‌ می‌تواند میان تل‌آویو و واشنگتن شکاف ایجاد کند

بر اساس اعلام «سعید خطیب‌زاده»، رئیس مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزیر خارجه، در این نشست مهمان‌ها و هیات‌هایی از ۵۳ کشور شرکت خواهند کرد.

منبع: ایسنا

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است

سفر وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران 

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید