ایران در نامهای به شورای امنیت سازمان ملل تصریح کرد: ایالات متحده آمریکا، حامی و مروج اصلی تروریسم هم در منطقه و هم در سطح بینالمللی است.
به گزارش مجاهدت از مشرق، امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل روز دوشنبه به وقت محلی در نامه ای به رئیس شورای امنیت و دبیرکل سازمان سازمان ملل در خصوص اتهامات آمریکا نوشت: مکاتبه حاضر در پی نشست علنی شورای امنیت سازمان ملل متحد مورخ ۸ اوت ۲۰۲۴ با موضوع «تهدید علیه صلح و امنیت بینالمللی ناشی از اعمال تروریستی» تهیه شده است. در طول این نشست، نماینده ایالات متحده آمریکا، در پاسخ به اظهارات نماینده فدراسیون روسیه، با انحراف از دستورکار جلسه، اتهاماتی بیاساس، گمراهکننده و نادرست علیه جمهوری اسلامی ایران در خصوص حمایت از تروریسم در منطقه مطرح کرد.
دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل افزود: جمهوری اسلامی ایران قویاً این اتهامات بیاساس و رفتار غیرمسئولانه نماینده ایالات متحده آمریکا را رد و محکوم میکند.
ایروانی تصریح کرد: پرواضح است که ایالات متحده آمریکا، نه جمهوری اسلامی ایران، حامی و مروج اصلی تروریسم هم در منطقه و هم در سطح بینالمللی است. مضحک و خجالتآور است که ایالات متحده آمریکا در حالی جمهوری اسلامی ایران را متهم میکند که خود همزمان بهعنوان حامی سرسخت رژیم اسرائیل، از نسلکشی این رژیم حمایت میکند و مقادیر زیادی تسلیحات در اختیار صهیونیستها قرار داده تا با ادامه ترور و کشتار مردم بیگناه فلسطین، از جمله کودکان و زنان، خونریزی و وحشت را در نوار غزه طولانیتر کنند.
سفیر ایران یادآور شد: آخرین جنایت رژیم اسرائیل علیه غیرنظامیان بیپناه در مدرسه الطابعین در مرکز شهر غزه در تاریخ ۱۰ اوت ۲۰۲۴ که منجر به شهادت حداقل ۱۰۰ نفر از مردم بیگناه فلسطین، از جمله کودکان و زنان، گردید، نتیجه همین حمایت بیچون و چرای ایالات متحده آمریکا است.
ایروانی ادامه داد: علاوه بر این، حمایت ایالات متحده آمریکا از گروههای تروریستی فهرستشده توسط سازمان ملل متحد مانند جبهه النصره در مناطق تحت اشغال خود در جمهوری عربی سوریه، نقض آشکار منشور سازمان ملل متحد، حقوق بینالملل و قطعنامههای مربوطه شورای امنیت بوده و گواه دیگری بر این واقعیت است که ایالات متحده آمریکا حامی اصلی تروریسم در منطقه است. با چنین سابقه تاریکی، ایالات متحده هیچ جایگاهی برای ایراد اتهام یا موعظه سایر اعضای سازمان ملل متحد ندارد.
سفیر ایران در سازمان ملل در نامه خود از رئیس شورای امنیت خواسته است این نامه به عنوان سند شورای امنیت ثبت و توزیع شود.
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است