سپهبد شهید باقری و جنگیدن با چشمان باز در «سرو» خرداد ۱۴۰۴ 

سپهبد شهید باقری و جنگیدن با چشمان باز در «سرو» خرداد ۱۴۰۴ 


سپهبد شهید باقری و جنگیدن با چشمان باز در «سرو» خرداد ۱۴۰۴ 

به گزارش نوید شاهد، هفتاد وسومین شماره ماهنامه فرهنگی هنری «سرو» با عنوان «وقتی خرمشهر وطن شد» از سوی موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس منتشر شد.

نشریه سرو از بخش‌های مختلفی تحت عنوان «گفتمان»، «پرسمان»، «راویان»، «دیده‌بان»، «یادمان» و«راهیان» تشکیل شده که هر بخش شامل موضوعات متنوعی است.

در این شماره از ماهنامه «سرو» سرمقاله‌ای به قلم علیرضا عسگری با تیتر «سوم خرداد؛ روز ملی مقاومت و پیروزی» منتشر شده است.

در ادامه به موضوعاتی همچون مدیریت راهبردی امام خمینی(ره) در دوران دفاع مقدس؛ با عنوان «عرفان و تدبیر»، مروری بر نامه های امام خمینی(ره) در کشاکش دهە شصت، روایت سردارسپهبد شهید «محمد باقری» از کاربرد عکس هوایی و نقشه در جنگ تحمیلی با عنوان «جنگیدن با چشمان باز»، گفتگو با امیر «مسعود بختیاری» به مناسبت روز ارتش، نگاهی تخصصی برعکس هوایی و پیشبرد نقشه های عملیاتی در دوران دفاع مقدس با عنوان «خیلی دور،خیلی نزدیک»، گفتوگو با «محمد درودیان» دربارە فتح خرمشهر و ادامۀ جنگ، نگاهی به تحولات یک سال ابتدایی جنگ، بررسی دیدگاه های مختلف در خصوص تداوم جنگ پس از فتح خرمشهر، شرحی بر احوال ادبیات دفاع مقدس در گفتوگو با سردار «مهدی امیریان» با عنوان «دفاع مقدس به ما هویت داد»، نگاهی به کارنامه «مریلا زارعی» یکی از پرکارترین بازیگران سینمای دفاع مقدس، جستاری در هنر دفاع مقدس، زنگ مجازی؛ جنگ ترکیبی با عنوان «دگرگون سازی فرهنگی یا سازگاری فرهنگی»، جستاری دربارە لبخندهایی در سطح شهر، راویان جوان و بایدها و نبایدهای روایتگری از زبان عزیزالله محمدی، نگاهی بر زندگی شهید دکتر مصطفی چمران با عنوان «چمران در میانه میدان»، سرخط خبرهای فروردین و اردیبهشت ماه در حوزە مقاومت و … پرداخته شده است.

این مطلب را از دست ندهید :  تجدید عهد با آرمان شهیدان در خانه‌های نور

گفتنی است نشریه سرو به سردبیری «داوود عامری» در ۱۲۰صفحه، از سوی موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس چاپ و منتشر می‌شود.



منبع خبر

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید