به گزارش مجاهدت از گروه بینالملل دفاعپرس، حزبالله لبنان با صدور بیانیهای اعلام کرد: سید هاشم صفیالدین رئیس شورای اجرایی حزبالله در پی حمله تروریستی صهیونیستها به ضاحیه جنوبی بیروت به جمع شهدای قدس پیوست.
شهید سیدهاشم صفیالدین در سال ۱۹۶۴ میلادی در یکی از روستاهای جنوب لبنان و در خانوادهای پرنفوذ و مشهور به دنیا آمد.
وی در جوانی به تحصیلات علوم حوزوی پرداخت و پیش از رفتن به قم برای تحصیل علوم دینی، با دختر «سید محمدعلی امین» از اعضای مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان ازدواج کرد.
شهید صفیالدین در دوره تحصیل در قم از تفکر سیاسی پیرامون نظریه ولایتفقیه که توسط امام خمینی(ره) مطرح شده بود، تأثیر پذیرفت و در یکی از کتابهای خود به این نظریه پرداخت.
وی پیرامون حمله اسرائیل به نوار غزه معتقد بود که مسلمانان بهصورت عام و عالمان به صورت خاص مسئول دفاع از مستضعفان هستند. از نگاه وی اگر عالمان و فقیهان در داشتههای خود مطلبی که آنها را ملزم به دفاع از مردم غزه کند، پیدا نکردند، باید بدانند که علم آنها ارتباطی با اسلام ندارد.
شهید سیدهاشم صفیالدین در مراسم چهلمین روز شهادت حاج قاسم سلیمانی نیز بیان کرد که خون حاجقاسم سبب اخراج آمریکا از منطقه و همچنین آزادی ملتهای منطقه میشود.
شهید صفیالدین یکی از چهرههای برجسته حزبالله لبنان بود که به عنوان یکی از شخصیتهای ارشد این سازمان شناخته میشد.
شهید صفیالدین از زمان تأسیس حزبالله لبنان در سال ۱۹۸۲ میلادی عضو این حزب بوده و از سال ۱۹۹۴ میلادی ریاست شورای اجرایی حزبالله را بر عهده داشت که از سال ۲۰۱۷ میلادی در فهرست تحریمهای ایالات متحده آمریکا قرار گرفته بود.
وی از نزدیکان شهید سید حسن نصرالله، دبیرکل حزبالله لبنان، و فردی بانفوذ در ساختار رهبری این گروه به شمار میرفت.
وظیفه اصلی شیخ صفیالدین نظارت بر فعالیتهای سیاسی، اجتماعی و اقتصادی حزبالله در لبنان بود که این موقعیت به او نقش کلیدی در مدیریت امور داخلی حزبالله و هدایت فعالیتهای این گروه در داخل لبنان میداد.
شهید صفیالدین بهعنوان یکی از افراد مهم و استراتژیک در حزبالله شناخته میشد و برخی از او بهعنوان یکی از جانشینان احتمالی شهید سید حسن نصرالله یاد میکردند.
شیخ صفیالدین پدر شوهر «زینب سلیمانی»، فرزند شهید سلیمانی هست و برادر کوچکش «عبدالله صفیالدین» مسئول دفتر رسمی حزبالله در ایران هست.
انتهای پیام/ ۴۱۱
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست