گروه بینالملل دفاعپرس: رژیم صهیونیستی در حال از دست دادن مهمترین ابزار قدرت خود در عرصه بینالملل است و بحرانهای این رژیم دیگر در بعد امنیتی، نظامی و اجتماعی خلاصه نمیشود.
رژیم صهیونیستی وقتی سرزمین فلسطینیها را اشغال کرد، دو ابزار خیلی مهم و قدرتمند در اختیار داشت که یکی از آنها منابع مالی جریانهای صهیونیستی در غرب و آمریکا و دیگری حضور همین جریانهای قدرت در ردههای قدرت و تصمیمگیری در غرب بود که بهصورت خیلی نامحسوس و آرامآرام از دل این جریانها، سازمانی تحت عنوان «آیپک» شکل گرفت که هدفی جز لابی کردن برای رژیم صهیونیستی در دولتهای مختلف آمریکا و غرب نداشت.
بر همین اساس، رژیم صهیونیستی در ۷۵ سال گذشته تا جایی که میتوانست از این دو ابزار برای عرض اندام در عرصه جهانی بهرهبرداری کرد؛ در حقیقت هرچه لابی این رژیم کودککش در آمریکا و غرب قویتر میشد، عرصه بر سران این رژیم بازتر میشد و به تبع آن جنایتهایشان علیه ملت مظلوم فلسطین افزایش پیدا میکرد.
طبق بررسیهای انجام گرفته، گفته میشود که «بنیامین نتانیاهو» در دوره نخستوزیری خود بیشتر از همه از این حربه استفاده کرده است. نتانیاهو به بسیاری از سران کشورها تاکید میکرد که اگر روابط خود را با تلآویو بهبود ببخشند، از منافع «اسرائیل» دفاع کنند و چشمان خود را بر جنایتهایی که در حق فلسطینیها از جانب صهیونیستها صورت میگیرد، ببندند، این رژیم هم درعوض از ابزارهای خود برای نزدیک کردن آنها به آمریکا استفاده خواهد کرد.
هرچند حیله سیاسی و دیپلماتیک نتانیاهو در مورد بسیاری از کشورها جواب داد و برخی از همین کشورها چشمان خود را بر اقدامات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینها بستند و در مجامع بینالمللی در باب محکومیت این جنایتها علیه این رژیم رأی ندادند؛ اما این دوران به پایان رسیده است و به دو دلیل این رژیم دیگر قدرت سابق را ندارد؛ یک اینکه جایگاه آمریکا بهعنوان حامی تمامقد در سطح بینالملل دچار تغییر و دگرگونی شده است و دوم اینکه سیاستهای دولت فعلی رژیم صهیونیستی در تداوم جنایتهای خود علیه فلسطینیها و نسلکشی در غزه موجب شده است، شخص نتانیاهو به عنصر نامطلوب در جهان بویژه در کاخ سفید تبدیل شود. لذا آنچه که باعث شد تا بسیاری از کشورها در روابط خود با رژیم صهیونیستی تجدیدنظر کنند، به جنایت و نسلکشی این رژیم در غزه باز میگردد. این موضوع از چشم مقامات کشورهای مختلف دور نمانده و آنها با دیدن این وضعیت، با فشار افکار عمومی جوامع خود روابط خود با صهیونیستها را یا قطع کردهاند با به حالت تعلیق درآوردهاند؛ نمونه عینی آن تعلیق روابط تجاری ترکیه با صهیونیستها بود که اخیرا سران این کشور اعلام کردند با توجه تداوم جنایتهای رژیم صهیونیستی در غزه ترکیه روابط تجاری خود را با اسرائیل به حالت تعلیق در میآورد.
عملیات خیرهکننده رزمندگان مقاومت فلسطینی در غزه علیه «رژیم صهیونیستی» تمام رشتههای واشنگتن و تلآویو را پنبه کرد و همه نگاهها را دوباره به سمت آرمان آزادیسازی فلسطین معطوف ساخت. برخی از کشورهایی که در تصور خود رژیم صهیونیستی را بازیگری قدرتمند و تاثیرگذار در معادلات سیاسی، نظامی و امنیتی منطقه میپنداشتند و بهدنبال عادیسازی روابط خود با این رژیم بودند، بعد از این عملیات ضمن اینکه محاسبات قبلی خود را بازبینی میکنند، با فشار افکار عمومی برای خودداری از قدم گذاشتن در سراب ساخته شده از سوی رژیمی که خود در سراشیبی زوال و انحطاط قرار دارد، مواجه شده و هیچ تمایلی ندارند که روی «اسب بازنده» شرط بندی کنند.
همانطور که حضرت امام خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار سفرای کشورهای اسلامی مسئله فلسطین و غصب و بیرون راندن ملتی از خانههای خود و شکنجه و کشتار آنها را مسئله اولِ چند ده سال اخیر دنیای اسلام خواندند و تأکید کردند: دولتهایی که قمار عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی را سرمشق کار خود قرار دهند، ضرر خواهند کرد؛ چرا که این رژیم رفتنی است و آنها در حال شرطبندی روی اسب بازنده هستند.
رژیم صهیونیستی از هر زمان دیگری متزلزلتر و ضعیفتر شده است و حملات بیامان حزبالله لبنان در شمال سرزمینهای اشغالی، حملات انصارالله یمن در دریای سرخ و حملات مقاومت اسلامی عراق در بندر اشغالی ایلات و مهمتراز همه اینها، عملیات تنبیهی جمهوری اسلامی ایران علیه این رژیم موجب شده است که ساکنان سرزمینهای اشغالی امید خود را به این رژیم در تامین امنیت از دست بدهند و اعتماد آنها به سردمداران صهیونیست به حداقل ممکن برسد. این رژیم در باتلاق جنگ غزه بدون اینکه دستاوردی داشته باشد، فرو رفته است و راه خروجی جز اعلام شکست در برابر محور مقاومت ندارد و آینده متعلق به محور مقاومت و جوانان انقلابی فلسطینی است که در مقابل اشغال ایستادهاند.
انتهای پیام/ ۴۱۱
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است